- Konu Yazar
Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim ben ta 7-8 ay önce motor alcam demiştim babam çok karşı çıktı sonra babama köye yardıma gittim yaz tatilini felan köydeydim sulama-biçme felan çok yardım ettim sonra kendisi dedi işlerimiz bitsin sana motor alıcam söz diye deli gibi sevindim hatta bikeresinde ta köyden şehire motora bakmak için gelmiştik baktık geri gittik köye sonra benim arkadaş geldi köye ve traktörle giderken direksiyona yapıştı kamyonet türü bi arabaya vurduk kaçtık ama sonra gidip söyledik 2500 civarı ona gitti para kaza olmasaydı hemen alırdık felan dedi 1 ay önceye kadarda şu köydeki işlerim bitsin alacaz dedi ve 15 gün öncesine kadar pancar dolu kamyonu yatırdı kasası düştü Allah kimsenin başına vermesin bi 1 hafta onla şey etti ve şimdi köydeki işleri bitti şimdi ben nabayım lütfen yardım edin oyalıyor mu yoksa düzgün zamanımı bekliyor bana hep sen hemen almıcanki onu alıp bi ustaya götürürüz sonrada alım satım işleri en az 2-3 gün sürer diyodu sizce ne yapmaya çalışıyor ve ben nabmalıyım babam beni oyalıyormu?
ale: Arkadaşlar artık dalga geçiyor ne zaman alıyon burak ya alda gezdir ya ah şimdi senin motorun olsa motorlarla gezerdik ama felan diyolar gülüp geçiyorum ama yerin dibine batıyorum
Son düzenleme: