Arama sonuçlarınız

1. ceymier

led ampul rahatsizlik verir mi ?

merhabalar öncelikle... yurt disindan beyaz led ampul hediye olarak geldi. fakat üzerinden simsek etkisi yapar yaziyor muayneden geciyormus fakat karsindan gelen araclarin gözünü alir mi acaba veya arkadan vurdugu zaman öndeki araci rahatsiz edermi ? muayneden gecitigi için benlik bir problem...
  2. ceymier

zincir kesmek yerine lastigi sökmek ?

merhabalar cok unlu bir markanin ünlü bir zincirini aldim motorsikletimi korumak için.zincir kalinligi 16 mm makas ile kesilme olasiligi yok tas motoru ile kesmesi bile 10 dk suruyormus. benim korkum direk zinciri kesmek yerine lastigi söküp motoru goturme olasiliklari olurmu diye ? basit bir...
  3. ceymier

xenon far muayneden gecermi ???

merhabalar xenon far 8000k muayneden gecermi acaba motosikletime taktirmayi dusunuyorum daha sonradan sok tak ile ugrasmak istemiyorum arabalarda otomatik ayarlama kiti felan gerekiyordu motosiklette bu gereklimidir acaba ??
  4. ceymier

motorumu gasp etmeye calisan serefsizler!!!!

merhabalar bugun karagumruk civarindan motorumu gasp etmeye calisan kisiler motoru kenara cektirip kask cikar diyen arkadaslar hakkinda suc duyurusunda bulundum.yarin sabah gerekli mercilerce kamera kayitlarinin incelenmesi için elimden geleni yapicam bakalim oyle kolay oluyormu motor gasp...
  5. ceymier

wd 40 yerine zincir yagi kullanarak yaglama yapma

merhabalar wd40 yerine manetleri ve ayaklik basamaklarini zincir spreyi ile yaglasam sorun olurmu acaba ? boyaya zarar veririmi ?
  6. ceymier

Kawasaki Satip Hyosung almak ?

merhabalar Kawasaki ninja 250 sl 2016 var.fakat senelerdir içimde olan bir hyosung sevgisi var.kawasaki satip hyosung almak istiyorum ama satarken kesin zarar edecegimi biliyorum sizce almalimiyim pisman olurmuyum ?gtr 250
  7. ceymier

supermoto boy problemi

merhabalar supermoto almak istiyorum fakat sele yüksekligi cok yuksek acaba bu sele yuksekligi düsürülebiliyormu veya motor önerisi yaparmisiniz boyum 1,70 kilom 55 kawasaki ninja 250 sl kullanicisiyim ayaklarim yere tam basiyor
  8. ceymier

Cbr 250 2016 calindi 34 fm 8717

Cbr 250 fatih ballatta calinmistir nenon rengi sari yeni kasa bilgi vermek isteyen arkadaslar 0536 349 74 70 iletisime gecebilirse cook tesekkur ederim
  9. ceymier

wd40 yerine makine yagi kullanmak.

merhabalar öncelikle cbr 125 motorumda wd 40 kullaniyordum.wd 40 cok yuksek miktarda asindirici etisi oldugunu fark ettim.kullandigim yerlerde asinmalar meydana geldi.manet ve ayaklik kısımlarında artık bollasma oldu.grenaj damlatmisim damlayan yerler erime meydana geldi.wd40 yerine makine yagi...
  10. ceymier

motor devri yüksek calisiyor

merhabalar ninja 250 sl motorum var kilometre saati 500 km de. 1 saat turladim motor normal devri 1,500 devir fakat motor sicak olmasina ragmen bosa aldigimda 3,500 devirde calisiyor.5 kere stop edip tekrar calistirdim.ama hepsinde yuksek devir gösterdi. bu neden kaynaklaniyor acaba
  11. ceymier

Motosikler sigortasi

Merhabalar arkadaslar bugun trafik sigortasi yaptiracaktim 1000 tl ucret cikti daha uyguna yaptiran firmalar varmi motor 0 km bazi firmalar 0 km motora trafik sigortasi yapmak bile istemiyor
  12. ceymier

Plaka Cıkartamiyorum.

merhabalar 1 hafta oldu motor alali ama hala plaka cikartamiyorum emniyet istanbul sitesinden sira alamiyorum hep dolu gosteriyor sabah saat 8 9 10 11 12 aksama kadar saat basi bakiyorum ama hic bos yer gozukmuyor.emniyet ariyorum telefonu acan bile yok 1 haftadir plakasiz geziyorum.lutfen ne...
  13. ceymier

radyatör korumasi gereklimi ?

merhabalar arkadaslar radyatör korumasi sizce gereksiz bir şey mi ? takilirsa motoru korumak amaci ile artilari varmidir ? yoksa sadece süs olarakmi kullaniliyor.
  14. ceymier

ninja 250 sl kullanma kılavuzu neden türkçe yok ??

merhabalar arkadaşlar ninja 250 sl motosikletimi daha alali 1 2 saat oldu fakat kılavuzda butun diller var neden turkce yok ne kadar surede bir yag degisimi yapilacagi veya rodajda kac devirde kullanilacagini ogrenemiyorum yardim edecek varmi ??
  15. ceymier

Kaza yaptim arac kacti savciliktayim.

Merhabalar tali yoldan arac beni gordugu halde yola firladi.bende carpmamak icin gidonu kirdim motor hakimiyetini kaybedip devirdim.bende allah sukur bir sey yok ekipmanlarimda hasar meydana geldi.acaba adama cezai islem uygulanirmi saat 1.15 savci ifademi alicak adamin fotograflarini cektim...
  16. ceymier

Motorsiklete kaplama yapmak.

Merhabalar oncelikle motosiklete kaplama yaptirmak istiyorum ruhsatta beyaz kirmizi yaziyor cbr 125 tricoler motosikletim.bana fikir verebilecek arkadaslar varmidir acaba.komple boyaticam motoru guzel bir calismak yapmak istiyorum yorumlarizi bekliyorum
  17. ceymier

Fatih eyup beyazit aksaray yakininda olanlar.

Merhabalar yarin cumhuriyet surusune katilacak arkadaslar var ise fatih ve cevresinde beraber gidebiliriz.konu bulamadim o yuzden actim.katilinacak yeri bilmiyorum o yuzde yardimci olursaniz sevinirim benimle gelerek
  18. ceymier

Duvarla minubus arasinda kaldim.

Merhabalar cbr 125 motorumla duvarla minibus arasinda kaldim.motorda maddi zarar olustu sofor kacti.heyecandan hic bir sey yapamadim grenajlar bacagimi korudur resmen maddi zarar buyuk tek temennim bana bir sey olmadi ama motorda 1 bin tl askin masraf var arastirdim. 2015 cbr sag grenaj Sag...
  19. ceymier

eksoz taktırırsam enjeksiyon ayarini nereye yaptiricam.

cbr 125 tiger eksoz taktiricam fakat ne kadar tamirci ile konustuysam enjeksiyon ayari felan yapilmadigini söyluyorlar ama arastirmam sonucunda yapiyormus enjeksiyon ayarini nerde yaptira bilirim istanbul içi ?
  20. ceymier

Vites ayakkabiya leke yapar mi ??

Merhabalar yeni bir boot aldim gunluk giymek icin cok para verdim icim acidi.acaba vites degistirirken botta lekeler veya deformasyon olurmu normalde hep kapali renk ayakkabi giyiyorum o yuzden hic bir sey olmuyor bu acik renk sizce ne yapmam lazim

Yeni mesajlar