eksoz taktırırsam enjeksiyon ayarini nereye yaptiricam.

cbr 125 tiger eksoz taktiricam fakat ne kadar tamirci ile konustuysam enjeksiyon ayari felan yapilmadigini söyluyorlar ama arastirmam sonucunda yapiyormus enjeksiyon ayarini nerde yaptira bilirim istanbul içi ?

cok guzel bir konu acmisiniz ama sizin cc yuksek benim ki düsük böyle seyleri dert etmem gerekiyormu acaba bogazdan taktiricam ben

Aşırı açık ağızlı olmamak kaydı ile sadece tüp değişimi küçük cc de ayar yapılmsa da olur.

Enjeksiyon ayarı diye bir şey yoktur. Power Command. Benzeri bir ürğn almak gerekirse gerekir. Sadece egzoz için de çoğu zaman ayara gerek yoktur. Hava yakıt karışımına büyük bir etki etmez.

Enjeksiyon ayarı olmaz. Ateşleme haritası değiştirilir. Motosiklet ECU ları genellikle programlanabilir olmadığından bunu sadece power commader gibi cihazlarla yapabilirsin. P.Commander laptopa bağlanır, siteden indirdiğin harita ( map ) cihaza yüklenir . Bana sorarsan gerek yok. Bu şekilde kullanabilirsin.

Önce egzozu takacak bi usta bulda ayarı eksik kalsın =) memlekette tarzan çok usta yok.. aman ha bilen bilmeyene teslim etme motorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar