Vites ayakkabiya leke yapar mi ??

Merhabalar yeni bir boot aldim gunluk giymek icin cok para verdim icim acidi.acaba vites degistirirken botta lekeler veya deformasyon olurmu normalde hep kapali renk ayakkabi giyiyorum o yuzden hic bir sey olmuyor bu acik renk sizce ne yapmam lazim

Ayakkabi koruma icin ped aldim fakat hep camur oluyor altti rezillik kullanisli degil parada kolay kazanilmiyor.adama dert oluyor

ozellikle newbalance'da cok kotu yapar turkuaz ayakkabiyi beyaza bile döndürür

Anasını bile ağlatır. Özellikle beyaz deri bi ayakkabıysa nike airforce gibi önce karartir silersin sarı leke kalır yer yapar. Mümkün olduğunca siyah ayakkabı kullan yada koruma padlerinden al. Yok önüne gecemezsin

Ayakkabıya fazla para vermem bu yüzden lekelerin silinmesi kolay oluyor ama vites ciddi manada ayakkabıdan yer oluşturuyor hep ayakkabılarımın sol teki yamuk yumuk şekilsiz durur:mrgreen:

Motosikleti
BWS 100
Yapiyor haci, benim deri cat botta lekesi duruyor. Botun renginden dolayi siritmiyor.
Hatta her ayakkabimda var diyebilirim. Bir motosiklet botumuz yok simdilik.
Koli bandi ile bantlamistim vites kolunu, az da olsa faydasi oldu ama sonra yine ayni. Cok ta parlak bir cozum degil.

Bu arada lekeden rahatsiz olmuyorum gururla tasiyorum. :D

http://www.aliexpress.com/item/1-Piece-New-Motorcycle-Cruiser-Biker-Shift-Sock-Gear-Shifter-Shoe-Boot-Protector-Cover-Protectors-Covers/1812870902.html

Bunu kullanıyorum, izi oldukça aza indirgiyor.

Açık renk ayakkabılarda leke yapabilir ama kumaşına veya deriye zarar vermez. Vites kolu ayakkabıyı aşındırana kadar ayakkabının kullanım ömrü doluyor normal kullanımdaki etkenlerle. Yürümeyi sevdiğimden 6-8 ayda bir spor ayakkabı perte çıkarırım ama vites kolunun ayakkabının üstünü aşındırdığını hiç görmedim.

bizim motorun orasındaki kauçuk parça çok leke yapan birşey değil ama ayakkabıyı eziyor evet.

Buralarda varmı bilmiyorum ama dışardan almak isterseniz aşağıdaki ürünler işe yarayabilir.

s-l1600.jpg

s-l1600.jpg

http://www.ebay.com/bhp/motorcycle-shoe-protector

Super Moderator
Vites pedalına beyaz elektrik bandı sarın geçin arkadaşlar, heme elektrik te kaçırmaz.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
normal vites korumalı eski botum bile delik deşik olduysa senin normal ayakkabın 2 haftaya kalmaz rahmetli olur:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar