Vites ayakkabiya leke yapar mi ??

Cafe racer bmw icin bi sitede deriden el yapimi (ustte arkadasin ekledigi gibi) ayakkabiya gecen bant tarzi bisey yapmislardi. Sekil birseydi motorun sele rengiyle uyumlu. Oyle birseyde yapilabilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artık giymediğin , atmaya da kıyamadığın ayakkabını değerlendirme fırsatı yakalamışsın , farkında değilsin ... :mrgreen:

Vites koluna peçete sarıp dışından siyah elektrik bandi çekerseniz sorun ortadan kalkar ben öyle yapıyorum en azindan

4 yıldır özellikle motosiklet kullanırken güvenlik amaçlı yaz-kış Buldozer marka botlarımı kullanıyorum. Yağmura karşı dirençli olduğu gibi vites pegi iz bile yapamadı..

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
hortlatmak gibi olacak ama gerçekten bu konudan yılmış vaziyetteyim.

adidas superstar'ımın daha ilk giyişte içine etti. yanık mı leke mi her ne ise ne yaptımsa çıkaramadım. lostra'ya gideceğim en olmadı. tavsiye verebilecek olan varsa dinlerim. sarı boya gibi bir durum söz konusu. yanık da değil anlamadım cidden.

önceki bez ayakkabımın aynı yerini mahvetmişti.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosiklet botu/çizmesi kullanmıyorsunuz diyelim; vites çorabı denen yumuşak plastik aparat + ayakkabıya takılan ayakkabı koruyucu kauçukla işiniz çözülür. Aşağıda temsili resim paylaşıyorum.

adidas superstar'ımın daha ilk giyişte içine etti. yanık mı leke mi her ne ise ne yaptımsa çıkaramadım. lostra'ya gideceğim en olmadı. tavsiye verebilecek olan varsa dinlerim. sarı boya gibi bir durum söz konusu. yanık da değil anlamadım cidden.

Dostum ayakkabındaki lekeden daha büyük bir sorunun olabilir , eminim ki sende biliyorsun sadece hatırlatmak istedim !!

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motosiklet için tasarlanmamış yani motosiklet sürerkenki tehlikelerden korumak için hiç bir şeyi olmayan ayakkabıyla motosiklet sürmek daha büyük cesaret.
Saçlarım bozulmasın diye kaskı takmıyorum koluma takıp sürüyorum, olur da kaza olursa kolum en az 3 yerden kırılsın demekle aynı zihniyet. Yapmayın, etmeyin, motosiklet için tasarlanmış şeyler giyin ayağınıza, ille hava atacaksanız üzerinizdeki motosiklet ekipmanları ile hava atın daha iyi.

Ayakkabı beyaz renkse eğer Flo'da beyaz ayakkabı boyası var, yeni gibi olur.

Birader bi motor botu al, bu sorunlardan kurtul, ayağının, bileğinin güvenliği de yanına kar kalsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar