Arama sonuçlarınız

1. R

Ön fren niye böyle oldu ? Biz zarar olmuş mudur ?

Arkadaşlar r25 ön frenden hafif yağ gibi bir şey akmış ben tatildeyken ailem garaja sokacağım diye tüm güçleriyle direksiyondan tutup kaldırmışlar acaba direksiyonun yanında ön freni zorlamışlar mıdır ? 2.sorum bu gidon ne kadar sağlam bu gibi durumlarda ne zaman sorun çıkaracağını anlayabilirim ?
  2. R

Motorum neden bu kadar ısındı ?

Arkadaşlar r25 aldım 1.viteste 20 ile gittim 2 ye attım 30-35 le gittim motorun her tarafı alev topu gibiydi bu neden olur 15 dk düşük hızla bu kadar ısınmaması lazım bence acaba bir sorun mu var not : motora yeni başladım.
  3. R

Bu parça motorun neresinden düşmüş olabilir ?

BU parça acaba takoz'dan mı düştü ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ---------- Arkadaşlar motorum r25 eve gelince bu motorun parçasının düştüğünü fark ettim çok canım sıkıldı bir de bu motoru çok ısınmış düşük devirde kullandım ama bir...
  4. R

Motosiklet direksiyon sınav tarihleri ?

Bayram için memlekete gideceğim ama nerede sınava girsem bilemiyorum her ilde tarihler değişik mi oluyor ?
  5. R

Kullandığıma pişman ediyorlar ?

Ailem bana her zaman destek oldu oğlum biz senin güvenli süreceğini , hız yapmadan gideceğini biliyoruz diye ekipmanlarımı aldım ama işler bundan sonra değişti komşular,akrabalar,önüne gelen herkes şu yorumlara başladı : Sizin oğlanda motora başlamış iyi hadi bakalım ama çok tehlikeli...
  6. R

Motorsiklete yeni başladım , silah almalı mıyım ? İzleyin

Arkadaşlar biraz önce video izledim motorculara saldırıyor 5 kişi birden böyle olunca adamın aklına acaba korkutmak amaçlıda olsa bir silah alsam mı geliyor sizce ne yapmalıyım ?
  7. R

Son günlerde artan motorsiklet düşmanlığı var mı sizce ?

Ben bunu aksiyon kamerası takıp şımarık bir şekilde , sırf pirim yapmak için video yükleyenler de buluyorum (hepsi değil tabiki) . Bunun için motorculara çok iş düşüyor motorcuların hepsinin serseri , dövüşen , ergen , apaçi tipler olmadığını göstermekte en çok bize düşüyor sanırım.Bu demek...
  8. R

Motorsiklet baskıları , sonrasında gelen korku ?

Yeni başladım motorsiklete ama bunu duyan herkes aileme ve bana şu cümleleri kuruyorlar : Motorcuların bir suçu yok ama hep araba sürücüleri tarafından öldürüyorlar. Çok tehlikeli herkes ölüyor bundan dolayı Eğer düşerse onun tehlikesi çok daha büyük Hem ailemi korkutuyorlar hem beni en son...
  9. R

Vites düşürürken neden böyle oluyor ?

Yeni başladım motora vites düşürürken motor yalpalıyor , değişik bir ses çıkıyor , vites değişirken nasıl yapmam gerekir birde mesela 3. vitesten 1.vitese geçemez miyim ? Bu konuda eğitim almadım motoru yıpratmadan nasıl öğrenebilirim ?
  10. R

Sizce ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar bizim apartmanda çok hırsız vakası olduğu için motorsikleti evin içine sokuyorum ama bu baya zor oluyor benim için sizce ne yapmalıyım karar veremedim. Not : Zemin katta oturuyorum
  11. R

830 TL'ye bu kaskı almalı mıyım ? Değer mi ?

Ls2 Ff396 Cr1 Magneto Kask almayı düşünüyorum bu bütçeden çok artıramam öneriniz nedir ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ---------- Arkadaşlar önerilere açığım gece internetten sipariş vereceğim
  12. R

Sigorta fiyatları çok pahalı değil mi ? Sizde ne kadar ?

370 TL Normal bir fiyat mı ?
  13. R

Sıfır aldığım motoru iade edebilir miyim ?

Alalı 2-3 gün oldu ama ben maddi yönden çok sıkıntıya düştüm borç ie motoru geri verebilir miyim ? Plaka falan daha çıkmadı plakayı aldıktan sonra satış yapsam zarar eder miyim hiç çalıştırılmadı garage'da duruyor , bu satış zamanları olurmuş sadece yazın mı satabilirim yoksa kışında satılır mı...

Yeni mesajlar