Motosiklet direksiyon sınav tarihleri ?

Bayram için memlekete gideceğim ama nerede sınava girsem bilemiyorum her ilde tarihler değişik mi oluyor ?

oyle kafana gore ıstedgın ılde sınava gırılıyormukı?benım oglum gecen hafta yazılıya gırdı dıreksıyon buyuk ıhtımalle 19 agustosda
ama kursa gıttıgın ılde sınavlara gırebılıyorsun dıye bılıyorum ben

Benim B ehliyetim var zamanım olmadığı için -üniversiteden dolayı- sınava giremedim şimdi de memlekete gitmem lazım eğer sınav eylüldeyse üniversiteye yetişemeyebilirim eğer daha erkense bir daha yol parası vermem gerekir zor bir durumdayım yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

motosiklet direksiyon sınavı hskkında bilgisi olan yok mu ?

Ben A ehliyetini alalı yaklaşık 4 ay kadar oluyor. Direksiyon sınav tarihleri hep bir bilinmezlik halindeydi, yani kayıt olduğum kurs bana "2 haftaya da olabilir, olmazsa sonraki hafta kesin olur" gibi şeyler söyledi hep.

Ve benim aldığım direksiyon sınavı "ara sınav" olarak yapılmış. Toplasanız 6-8 kişi vardık en fazla A ehliyet için. 2 hafta sonra genel sınav olacağını ve çok daha adaylı olacağını söylediler.

O yüzden kayıtlı olduğunuz kurs ile görüşmekte fayda var bu konuları. Sürprizli olabiliyor direksiyon sınavları :)

değişmediyse, öyle kafana göre istediğin yerde giremezsin sınava

Ben A ehliyetini alalı yaklaşık 4 ay kadar oluyor. Direksiyon sınav tarihleri hep bir bilinmezlik halindeydi, yani kayıt olduğum kurs bana "2 haftaya da olabilir, olmazsa sonraki hafta kesin olur" gibi şeyler söyledi hep.

Ve benim aldığım direksiyon sınavı "ara sınav" olarak yapılmış. Toplasanız 6-8 kişi vardık en fazla A ehliyet için. 2 hafta sonra genel sınav olacağını ve çok daha adaylı olacağını söylediler.

O yüzden kayıtlı olduğunuz kurs ile görüşmekte fayda var bu konuları. Sürprizli olabiliyor direksiyon sınavları :)

Evet öyle şimdi telefonla konuştum kesin bir şey söylemiyorlar fiyatlarda abartılı bir yerde 1000 TL diyorlar bir yerde 600 TL niye böyle bilmiyorum.1000 TL ehliyet mi olur dedim gardaşım kötü akıllı telefonlar bile 1500 TL'den başlıyor dedi sinirlerim bozuldu bu sürücü kurslarını neye göre seçeceğim bilmiyorum ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------

değişmediyse, öyle kafana göre istediğin yerde giremezsin sınava

Sadece direksiyon sınavına gireceğim istediğim yerde de giriyorum.Yazılı sınavı geçtim taa 18 yaşındayken almıştım..

Hocam a mı alacaksınız a2 mi a1 mi? Çektikleri fiyat normal çünkü benimde ehliyet masrafı filan dahil 1200tl ye gelecek

Sanırım arkadaş henüz kursa yazılmamış. O yüzden istediğim yer diyor.

Fiyatlar il il değişir evet. Yazılı sınavda olduğu gibi kesin tarih olayı yok bu direksiyon sınavında. (Geçen yıla kadar öyleydi değişmediyse aynıdır) Kurslar kendileri yoğunluğa göre belirliyor diye biliyorum ortak günler. Bazen ayda 2 sınav oluyor. Bazen ise 2 ayda 1 sınav oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar