Motorsiklet baskıları , sonrasında gelen korku ?

Yeni başladım motorsiklete ama bunu duyan herkes aileme ve bana şu cümleleri kuruyorlar :

Motorcuların bir suçu yok ama hep araba sürücüleri tarafından öldürüyorlar.

Çok tehlikeli herkes ölüyor bundan dolayı

Eğer düşerse onun tehlikesi çok daha büyük

Hem ailemi korkutuyorlar hem beni en son da barkın abinin ölmesinden sonra ailem bırakmamı istiyor benim de gözüm baya korkuttular sizce motoru bırakmak için bunlar bir sebep mi ? Çocukluk hayalimi bırakmak istemiyorum sizce

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:27 ----------

Bir arkadaş daha bırakma kararı almış sonradan gördüm konuları birleştirebilirsiniz ,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çocukluk hayalin değil motorsiklet sürmek senin, bil istedim.

Ben her gün duyuyorum. Aileden çevreden hatta tanımadığım insandan bile. Artık çoğuna cevap da vermiyorum. "Hıı öylemiymiş" der geçerim. :D

Bende Barkın abiden sonra kararımı tescilledim. Birkaç yerde yazdım. Adamın biri arayoldan çıkarken sağına baktı soluna bakmadı. Ben sol tarafından geliyordum. Direk bana girdi. Bunun neticesinde ben artık korkarak gider oldum, sürüşümü inanılmaz derecede etkiledi. Kurallara aşırı derecede riayet eden biri olarak bu olay beni çok üzdü. Bunun gibi milyon farklı şey yaşayınca ben kaldırırım, etkilenmem diyorsanız binin bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben 20-30 km yollarda motor sürmeye özen gösteriyorum kışın ufak bir araba alacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar