Arama sonuçlarınız

1. whitedeamon

Kask konusu !

Arkadaşlar biliyorum bu konu yüzlerce kez açıldı ama yapacak birşey yok yine sormak durumundayım ve siz değerli forum üyelerininde görüşünü almak benim için önemli.Öncelikle belirtmek isterim ki gönlüm bell votex ve shark skwal ve carbon skin'den yana ama kullananlar birazdan ses falan filan...
  2. whitedeamon

motor ile çevirmede

Arkadaşlar yeni motor aldım adam irsaliye verdi bununla çevirme falan olduğunda sıkıntı yaşar mıyım garanti belgesi ve fatura pazartesi elime geçecek fatura olmadığı için henüz plaka yok
  3. whitedeamon

Motor almak için Satıyorum

İhtiyacıma uygun bir motor almak için elimdeki elektrikli safari 1200 watt motoru satıyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-safari-1200-ehliyet-zorunlulugu-yok-281688627/detay İlan burada arkadaşlar ihtiyacı olan almak isteyen varsa ilan sitesinden yada telefonla ulaşabilir.
  4. whitedeamon

Niğde de sürücü kursu arıyorum!

Arkadaşlar Üniversite Niğde ye çıktı motoru a2'yi kuşadasın'da almıştım stajyer olayı girmeden arabayıda alayım diyorum bilen falan varsa yardımcı olursa iyi olur hemde burdaki motorcular la tanışmak ta + 😄
  5. whitedeamon

Motor kullanırken odaklanma sorunu yaşıyorum

Motor kullanırken kafam başka şeylerle meşgul oluyor bazen ve bu sürüşüme yansıyor. Motor üzerindeyken odaklanma adına ne yapabilirim kafamı nasıl boşaltabilirim.
  6. whitedeamon

Teknik bilgi lazım kafama takıldı!

Z750s kafayı söküp z750 kafasını takabilirmiyiz sonuç nasıl olur dışarıdan nasıl görünür
  7. whitedeamon

Yamaha r6 dönüşüm

Arkadaşlar yaşım henüz 17 fakat motorlara büyük ilgi duyuyorum!Bu güne kadarda tanıdığım arkadaşlarım ve abilerim sayesinde çeşitli motorları kullanma fırsatım oldu.Bu motorları kullanırken hep akılımda 'bir gün bende böyle bir motor sahibi olabilirmiyim ?'sorusu vardı ama malum 600 cc ve üzeri...