Yamaha r6 dönüşüm

Arkadaşlar yaşım henüz 17 fakat motorlara büyük ilgi duyuyorum!Bu güne kadarda tanıdığım arkadaşlarım ve abilerim sayesinde çeşitli motorları kullanma fırsatım oldu.Bu motorları kullanırken hep akılımda 'bir gün bende böyle bir motor sahibi olabilirmiyim ?'sorusu vardı ama malum 600 cc ve üzeri motorlarım 0 ve 2. el fiyatları benim durumuma göre biraz yüksek.Bu nedenle aklıma şöyle bir fikir geldi!Eski bir 600 cc motor alsam sadece dış granajlarını değiştirerek yeni bi motor görünümüne kavuşturabilirmiyim?Benim favorim olan motor r6 olduğu için konunun başlığınıda o şekilde yazdım.Granajlarda uyum sorunu çıkarmı?En büyük hayallerimden biri üniversiteye motorumla gitmek bu şekilde bi dönüşüm mümkünmüdür!Cevap veren tüm forum üyelerine teşekkürler :king:

Ben niye salak gibi maddiyatta sorun olmamasına rağmen mondial scooter le başladım bir düşün . Niye 2. Motorumu cbr 250 seçtim . Niye hala 600-1000 lik düşünmüyorum bile ?

o buyuk motorlara kim ilgi duymuyo ki :D yeni bir seruven basliyo haberin olsun ;) sende kendimi gordum , bende ilk başta senin gibi lisenin son gunune ve uninin ilk gunune felan racing motorla gitme hayalim vardi ama olmadi saglik olsun ilginc bi fikrin var biraz arastirsan zaten sormazdin boyle bise :) ehliyet aldin sayiyorum kask mont pantolon felanda var diyelim daha 17 yasindasin tecruben cok azdir buyuk ihtimalle hele bi 125 hadi en fazla 250 al sur tecrube edinde sonra buyuge geç bu ilk sıkıntı (tecrübe azlığı)ikinci sıkıntı ise direk gidip 600 le baslama gibi bi hata edip o ucuz eski aldigin r6 varya sana arizalarla yeni r6 parasina patlar biliyon mu ? hic kalkisma bence temizinden saglam ve ucuz bi 125 cc veya 250 cc al depe depe kullan (japon makbule gecer )

Yavaş geeel genç adam :) Yaşın küçük, hormon bombası çağ.

Parasıyla da olmaz o işler. Sana 125 cc verseler dibini görürsün, litrelik verseler de. Ufaktan başla, bi düş kalk scooterdan sağın solun morarsın, heeğ bu işler böle olmuyomuş, lan 30'la giderken artistik ayağına düştük, 130-140 olsa nolurdum eyvah eyvah de, öle.

Mevzu şuna dönmesin yani;

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
üniversiteden erken mezun olmak istiyosan al bir R6 süper olur gerçekten :D

güzel kardeşim hevesini kırmak istemiyoruz ama herşeyin bir yolu yordamı var!!! senin burda soracağın soru r6 hastasıyım nasıl kullanırım? ne kadar tecrübe ister? r6 için nerden başlamalıyım? bir de ona nasıl yakıt parası yetiştireceksin onu anlamadım? öğrenciyim diyorsun durumum yok diyorsun ilginç ama hayalsiz yaşanmaz biz ne hayaller kurduk halen 125 cc takılıyoruz :D gençsin hızlısın beynine kan fazla pompalanıyor yerinde duramıyorsun şimdi ama ileride aldığın zaman anlıcaksın şimdi burda sana kim ne dese boş o yüzden sen biraz kulak AS burdaki görmüş geçirmiş yaşamış abilerinin ablaların dediklerine en güzel tavsiye sana:cat:

üye olup konuyu açtıktan sonra bidaha girmemiş. Muhtemelen motoru aldı. Fazlasını yazasım yok.

bunların nesli tükenmeyecek ibretlik çarmıha gerin bunu ::rantinp:::cekic::

Bak sen bundan al Böyle yap daha ucuz olur.

sxu5l.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar