motor ile çevirmede

Arkadaşlar yeni motor aldım adam irsaliye verdi bununla çevirme falan olduğunda sıkıntı yaşar mıyım garanti belgesi ve fatura pazartesi elime geçecek fatura olmadığı için henüz plaka yok

Son düzenleme:
Plakan yok ne demek sorun yasarmiyim?Kaza yaptigini farzet nasil tutanak tutacaksin?ihlal yaptin cezayi nereye yazacaklar?Free şekilde gezme ayricaligini sana kim neden tanisin? Bunları düşünemeyen ve motosiklet alip plaka cikarana kadar trafiğe cikilmasinin yasak olduğundan bi haber olmandan dolayı sana hayirli olsun demek bile gelmedi içimden.

Yasssağğğ yeğenim yasssağğğ müdür ben olsam.....

Kardeş ilk motorum değil. Sıfır aldığım ilk motorum ama. Yanlış anlama tecrübe sahibi bir insanım ama bu yasal işlemler için tecrübem var anlamına gelmiyor zaten ben trafikte vızıl vızıl geziyorum dedim mi hemen kurup kurup yazıyorsunuz buraya.

Kardeş ilk motorum değil. Sıfır aldığım ilk motorum ama. Yanlış anlama tecrübe sahibi bir insanım ama bu yasal işlemler için tecrübem var anlamına gelmiyor zaten ben trafikte vızıl vızıl geziyorum dedim mi hemen kurup kurup yazıyorsunuz buraya.

çevirmeye girersem sorun yaşar mıyım demişsin kardeşim senin madem ilk motorun değil bilmiyor musun plakasız+ruhsatsız araç kullanılmadığının. yoksa evinin garajında mı çevirmeye girmeyi planlıyorsun?

Motoru aldım 1 hafta bekledim plakasının çıkmasını, mecbur bekliycen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar