Arama sonuçlarınız

1. emenyasin

Kawasaki Zx6R 2024-2026 İkinci Geri Çağırma

Bu ne böyle ya?
  2. emenyasin

ABSli ve ABSsiz Motosikletlerde Akseuar ve Kamp Malzemeleri Tavsiyeleri

Valla zaten aklıma hep hayvanlar geliyor bu kamp işlerinde. Avcı olanlar, böcekler sinekler
  3. emenyasin

ABSli ve ABSsiz Motosikletlerde Akseuar ve Kamp Malzemeleri Tavsiyeleri

Bu şişme yatağı tulumun içine mi koyuyoruz? Daha önce hiç kamp yapmadım anlamak için soruyorum. Patlamaması için tulum içinde mi olacak?
  4. emenyasin

Merhaba geçen gün çukura girdim durum bu şekilde

Size de merhaba. Denildiği gibi atılan fotoğrafta tamir edlimiş bir asfalt gözüküyor. Çökük kısmı da bayağı az bir çöküklük gibi. Ayrıca tekerinizin fotoğrafında işaretlediğiniz kısım jantta mı lastikte mi? Sanki jantta gibi göründü bana.
  5. emenyasin

Sente nedir

O değil miymiş? Ben de biri onu anlatacak diye bekliyorum
  6. emenyasin

Sente nedir

sekte-sente birbirine karışmış gibi metinde ama konu için eyvallah. Ben de duyuyorum sente lafını ama öğrenemedim.
  7. emenyasin

Kazıklandim mı

Kapağı siz söktüyseniz çokmuş, evet
  8. emenyasin

Büyük bir kaza geçirdim, tavsiye lazım

Hocam bu motosiklet işine gerekli fizik tedaviyi aldıktan sonra başlayacaksın değil mi?
  9. emenyasin

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Kesinlikle. Hızdan önemlisi ne olduğu. Orası da artık nasip. Ekipmanları giydikten sonra yapacak bir şey yok.
  10. emenyasin

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Geçmiş olsun. Daha yiyecek ekmeğin varmış, kader. Ciddi bir kaza gerçekten.
  11. emenyasin

conta değişimi

Size de merhaba. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür. İnternet üzerinden yada yapay zeka ile benzer sıkıntı da arayabilirsiniz
  12. emenyasin

Motor yıkama tavsiyeleri

Bez önemli, Hakkaten bezle motoru silmek bir sıkıntı varsa önceden farketmeyi sağlıyor. "Aaa bak burasında bu varmış" dedirtiyor.
  13. emenyasin

Yeni yılda noter işlemi

Pardon ben bahsedilen %0,2 harç bedeli sandım.
  14. emenyasin

Yeni yılda noter işlemi

Sanırım noter bedelinde minimum miktar var. Eğer orana göre aldıklarında minimum altında kalırsa minimumu alırlar. "...ikinci el araç satış veya devir işlemlerinden binde 2 oranında harç alınacak. Üstelik bu tutar 1.000 TL’nin altına düşemeyecek. Yani düşük bedelli satışlarda bile en az 1.000 TL...
  15. emenyasin

Aynı Motor - Farklı Performans Konusu

Debriyaj teli yazanlar var olası sebepler içinde. Neden? Bu telin ayarı sadece debriyajı sıkıp vites değiştirirken önemli değil mi? Normal sürüşte de etkisi var mı?
  16. emenyasin

Motospartan'daki uygun fiyatlı dişli

Abi bu gres zincir yağları nasıl oluyor? Yani avantajı falan nedir normal yağa göre? Daha az toz falan mı tutuyor?
  17. emenyasin

Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Eline sağlık. hAkkaten sinir bozuyor bu tip
  18. emenyasin

Yan Çanta Sorunsalı

Bez düşünmüyorsunuz sanırım? Onlarda fiyatlar nasıl ki?
  19. emenyasin

Gaz yağı veya mazotla zincir temizleme

Hatırlatma için teşekkürler, bilmeyen arkadaşlar olabilir. ASLA frenlere bulaştırmayın.

Yeni mesajlar