conta değişimi

herkese merhaba nasılsınız? umarım herkes iyidir, yeni aldığım motorun son ve en büyük sorunu hortum şişmesi ve olmadığı halde hararet göstermesiydi, soğuk marşta minik kabarcıklar basıyordu, 4.viteste 100 km civarı gidince sorun oluyordu ama 5 ve 6, viteste yolda hararet gösteriyordu. bugün sabah kolları sıvadım, çay molası yemek molası filan derken, 5-6 saatte bitti, grenajlar kaldı, ilk marş almadı, hava filtresindeki soketi takmamışım, onu takınca marş aldı, şimdilik tamam gibi, yarın gündüz toparlayıp devirdaimden havasını alıp yol yapayım diyorum. conta sanırım farklıymış, ince su kanallarının dibindeki su delikleri yoktu. taktığım conta orijinal, ve üst kapak civatalarının 4 tanesi gevşekti, torkla eşit sıktım, bakalım nasıl olacak.

Motosikleti
Ns200 15"
Kimi malzemeler revizyona girip parça numaraları ve şekilleri değişebiliyor. Gevşekliğin sebebi civatalar uzamış olup tork değerlerini vermiyorda olabilir, kontrol etmenizde fayda vardı.

Sökmüşken supapların kaçak testlerinide yapsaydınız fena olmazdı, emme ve egzoza benzin döküp supaplardan gelip gelmediğini kontrol edebilirdiniz.

Size de merhaba. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür. İnternet üzerinden yada yapay zeka ile benzer sıkıntı da arayabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar