Arama sonuçlarınız

1. O

Hgs bakiyeniz azalmıyor mu? Tebrikler artık sizde bizdensiniz

Merhaba herkese, son zamanlarda kiminle konuşsam (köprü veya otoyol kullanan)hgs geçişlerinin düzgün düşmediği bazılarının hiç gözükmediği acaba sorun mu olduğunu konuşuyorduk bugün birisi dedi ki sistemi bilerek veya bilmeyerek (!) değiştirmişler kaçak geçişe düşüyor kimsenin haberi olmadığı...
  2. O

Motosikletletlerde topraklama?

Selamlar arkadaşlar bir süredir sinir bozucu bir sorun yaşıyorum ara ara. 2 gündür yabancı forumlarda araştıra araştıra 3 olası sebep tespit ettim. En olası ihtimal motosikletin topraklama ? (grounding)sisteminde problem olması. Çünkü yaşadığım sorun marşa basınca çıt sesi gelip elektrik gitmesi...
  3. O

Bugün başıma gelen olay

Video linki : https://youtu.be/geuK3flju1g Başıma gelen olay bu. Bagaja o kadar yaklaştım ki arabaya vurdum sanıp düşmemek için sol ayağımı yere koymuşum ayak geri gidince motor sallandı biraz. İşin ilginç kısmı trafiği görüp emniyet şeridinden geri geri gelerek yan yola çıkmak isteyen zeki...
  4. O

Lastik ne alemde?

18. hafta 2017 üretimi lastikler, eskisi kadar güven vermiyor 13.000 i devirdiler. Düzleşmemiş, diş kalınlığı daha var ama ufak çatlaklar beni düşündürüyor. Sizce ne alemdeler kışı geçirir mi? Gönül ister 20 bin daha gitsin ama zor :salut: Metzeler m5 sportec lastikler.
  5. O

Bile bile motoru düşüreceğim önlem lazım

Evet gerçekten büyük ihtimalle çok düşük hızlarda düşüreceğim motoru.Bilerek olmasada kaşındığım için olacak 😄 Bu aralar motojitsu kanalını çok izledim adam 20 ft lik yerde r1200 ü fırıl fırıl döndürüyor, harleyleri de aynı mesafede döndürebiliyor parkur çalışmaları hoşuma gitti çantaya bir...
  6. O

Satılık Ktm duke 250 2018

Zincir disli setini 10.800 kmde değistirdim. Şu an 12.700 km. Oranlari degistirdigim icin hizi artti son hizi 165-170 civarinda, stok hali 150 yi geçmiyordu.Hiçbir masrafi yok. Formula x in ürünleriyle özenle temizlenip kullandım. Kapalı otoparkta muhafaza ediyorum. Zinciri gerdirmek için bile...
  7. O

Kaliteli zincirler ne kadar ?

Motoru 2 bin km de iken aldım ve 8 bin km civarı zincirin bolluğuna yağsız kalmamasına vs dikkat ederek motoru teker vs yapmadan kullandım. son 1 haftadır sabit gazda giderken motor ileri geri sallanıyodu bugün servise gittim herşeyine baktık sebep zincirin belirli noktalarda gerilip arka tekeri...
  8. O

Cezasız motosikletler ?

Son 2 haftadır dikkat ediyorum ne kemerburgaz-yeni havalimanı yolundaki eds lere nede dolmabahçe-kağıthane tünellerindeki hız koridorlarını zerre umursamıyor plakalı motosikletler. ben sağ şeritte 70 civarı giderken adam emniyet şeridinden 120-130 ile yardırıyor plakasıda açık herhalde gerçekten...
  9. O

Aynam düşüyor zincir sürtüyor

2 gündür farkettim ki sol aynamı hep kullandığım açıya getirince resmen vidası gevşemiş gibi oluyor titreşimlerle açısı değişip en alta kadar iniyor. Sağda hiç sıkıntı yok , bugün lastiğini çıkarıp baktım fotoyu koyuyorum üstünde 3 küçük yıldız vida var bunları mı sıkmak gerek? Yüksek açılardada...
  10. O

Polis ceza yazdi motor bozuldu

Youtube videosu gibi oldu baslik ama hakikaten böyle. 2 dk lik mesafeye arkadasimi birakip devam edecekken polis abimiz cevirdi, geldi direk kontaktan anahtari aldi ruhsati ver arkadasin kimligini versin dedi. Muhabbetleri anlatmiycam resmen sokakta elinde tespihle gezen serseriyi polis...
  11. O

Kamerayı kapat diyen polis

Geçen çevirmede durdurdular, kameram kapalıydı polis gelip ısrarla 2-3 kere kapat kamerayı , kamera kapalı değil mi vs sordu o an çok takılmadım ama bugün gördüğüm bir videoda kadın bir yunus polisi kameranı kapat neden sireni duymuyorsun diyerek motorcu bir arkadaşa tokat atıyor , azarlıyor. O...
  12. O

Şehir içi sukuterci büyüsü

Bu aralar gözüme çok çarpıyor xmax n max v max vs farketmeksizin otomatik motor kullananlar inanilmaz agresifler. Birde susturucu iptal edenleri goruyorum pancar motoru gibi gidiyolar o çok güvenlikli yarım kaskları kafalarında. Abi sizin derdiniz ne? Ses istiyorsanız alın 2-4 silindir güzel bir...
  13. O

Grease ninja

Türkiyede grease ninja yi nereden bulabiliriz ? Saga sola sicratmadan guzelce yagliyor bu sistem hosuma gitti. Bunu kendimiz de yaptirabiliriz aslinda ama nerede yaptiricaz
  14. O

Bir interkom sevdası

Artçımla rahat seyehat edebilmek için ekipman kısmından sonra interkom derdine düştüm. Aliexpress te vimoto v6 ilgimi çekti, motorcuabi de bunu kullanıyordu sanırım. Aramızda kullanan varmı? Şehir içinde telefon cevaplamak ve artçımla iletişim kurmak, uzun yollarda belki düşük ses le ufak...
  15. O

Yolcu kaskı, fikirleriniz lazım

Merhaba arkadaşlar , kız arkadaşım ve arada kardeşiminde kullanacağı bir kask alacağım. İkisinide ölçtüm kafa ölçüleri birbirine çok yakın yani beden pek sorun olmaz eğer kaskın kalıbı farklı olmazsa. termoplastik veya polikarbon istemiyorum ls2 ff396 var fiberglass kompozit,bell qualifier gibi...
  16. O

Ceketinizde ne tasiyorsunuz?

Ben motosiklet ceketimin ic cebinde 1 tane mikrofiber bez, 1 tane lastik basinc olcer( aliexpress 2 dolar) ve kask kameram icin yedek batarya tasiyorum. Yan ceplerde cuzdan ve ruhsat. Bakalim en fantastik seyler kimin cebinden cikacak :D
  17. O

Zincir temizleme derdi

İstanbuldayım, zincir temizlemek ciddi bir uğraş oluyor benim için. Arka tekeri havaya alabileceğim stand veya orta sehpam yok. Tek başıma inanılmaz vakit alıcı oluyor ki çoğu zaman o an birini bulamıyorum yardımcı olması için. Zincir temizliği için 30 tl istedi servis :cyclopsan, açıkcası...
  18. O

Artik internet paylasmak da parayla !

15 ocaktan itibaren mobil verinizi baska kullanicilarla paylasirsaniz ( kisisel erisim noktasi, hotspot vb.) her ay ek 9 tl eklenecek faturalara. Zaten parasini ödedigimiz hizmeti baskasi kullaninca yine bedel ödeyecegiz. Hepimize hayirli ugurlu olsun, daha coook bedel ödeyecegiz
  19. O

Elcik isitma

Karar verdim bu olayi cözmem lazim ama nasil? Aliexpresste 3.5 dolara elcigin ustune sarilan isitmalardan var ama alsam gucu nerden alicam? Ucuz yollu bir cozum ariyorum istanbuldayim. Bildiginiz bu isleri yapan ustalar elektrikciler vs var mi? Aciklamalar olsa kendim de yapabilirim el...
  20. O

Yakit tuketimi neden böyle

2017 duke 250 sahibiyim 2500km de duzgun bir arkadastan aldim motoru yaklasik 1500 km yaptim. Depoyu fulleyip trip 2 sifirliyorum bidaha benzin alinca kac para tuttuysa doldurmak km yi ona boluyorum kurus hesabi icin. Bazen 60 tl ye 300 km gidiyor bazen 70 e 250. Genellikle sehir icindeyim deli...

Yeni mesajlar