Arama sonuçlarınız

1. A

Motosiklet kamera Hk.

Herkese selamlar arkadaşlar, Biliyorsunuz ki İstanbul trafiğinde her gün başımıza bir olay gelmekte ve bazı durumda bunları kanıtlamak için kameraya ihtiyacımız var. Ben, aküden güç olan kontakla beraber kayıta başlayan, kontakla beraber kapanan, sabit mümkünse ön arka kameraya ihtiyacım var...
  2. A

Scoterden vitesli geçmeyi düşünenler bu tarafa

Selamün aleyküm arkadaşlar, Dominar 250 2022 sahibiyim 12.800 km de Elinde xmax veya kymco scooter bulunan ve vitesli geçmeyi düşünen birisi ile takas yapmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir...
  3. A

yüksek km xmax 250 alınır mı

selamun aleyküm arkadaşlar, vitesliden sıkıldığım için severek kullandıgım ve memnun oldugum dominar dan scooter geçmeyi düşünüyorum. 2017 xmax250 80k km alınır mı tavsiyeniz var mı takas yapmayı düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, tekeriniz düz bassın allaha emanet.
  4. A

Yolda kaldım D250

Herkese selamlar arkadaşlar, Dün akşam yağ boşaltma sonucu yolda kaldım. Işıklarda dururken dumanlar çıkmaya başladı sağa çektim baktım yağ boşalıyordu. Motoru orda bıraktım, bu sabahta servise götürdüm. Zincir dişli kısmına poşet dolanmış. Bana poşetlerin üstünden geçmemen lazım dediler :(...
  5. A

E5 teki parlak çizgiler

Özellikle avcılar / Haramidere istikametinde asfaltta çok var. Ve yağmurlu günlerde daha belirgin ve tehlikeli oluyor lastiklerle mi alakalı yoksa herkeste mi oluyor merak ettim. Hakimiyeti engelliyor , anlık olarak dengesizlik yapıyor üstünden geçerken sormak istedim. Hayırlı akşamlar...
  6. A

Tamirciye motosiklet bırakma sorunsalı

Herkese merhaba, kafamda hep bi soru işareti olarak kalan bir konuyu ele almak istedim. Artık ön yargidan midir nedir bilmiyorum, kötü davranacaklar gibi hissediyorum 1 kere bırakmak zorunda kalmıştım, aklım.orda kalmıştı bunun sebebi de şuana dek gördüklerim olabilir. Örnek vermem gerekirse...
  7. A

Takip cihazi önerisi

Merhaba , Yeni motosikletim yaklaşık 1 ay sonra elimde olacak inşallah, aldığım gibi takip cihazi takmak istiyorum önerdiğiniz en iyi f/p takip cihazi nedir şuan da mts takip cihazına bakmaktayim özellikleri gayet tatmin edici geliyor sorun yaşayan var mıdır onerirmisiniz değerli yorumlarınızı...
  8. A

Dominar 250 tavsiye eder misiniz?

Bu aralar Çinli den sıkılıp dominar 250ye merak saldım sizce alınır mı nasıldır,nasıl bilirsiniz size sormak istedim bayramınız mübarek olsun hayırlı akşamlar :)
  9. A

Bakım hakkında

Selamun aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlar, Bir sorum olacaktı bakım hakkında size de danışmak istedim, Motorum mondial vulture 125i 2021 Sorum, 8000km bakımına geldim dışardan yağ vesaire getiremiyoruz Bakım ücreti işçilik 300 TL Yağ 120-150 TL (1lt) Arka fren balatası da değişmesi...
  10. A

hava yağışlıyken ön tekerden gelen su :(

Herkese selamlar , iyi geceler. benim sorunum ön tekerden yerler ıslakken gelen su ile alakalı , bıktırdı beni ayaklarım sünger gibi oluyor vıcık vıcık oluyor pantalon komple ıslanıyor ,mondial vulture 125i kullanıyorum 2021 model motor yapmışlar ama ön çamurluktan üstüme su geliyor.... dizimin...
  11. A

Vulture 125 için ön siper/cam

herkese selamlar tekrardan, daha önce de vulture için konu açmıştım, vulture 125i 2021 modelini satın aldım 650km'deyim. ön cam bakıyorum, bu sana uyar dediğiniz ön cam varmıdır, daha önce deneyen oldu mu, yolda birisinde gördüm güzel görünüyor fakat aksesuarcılar uydurman gerekiyor dedi, bu...
  12. A

Kendi motorun ile moto kurye hk.

Arkadaşlar herkese selamlar. Ben kendi motorum ile part time bir yerde çalışmak istiyorum extra olarak. Bu konuda size sormak istediklerim var piyasası nedir bu işin? saat başı mı paket başı mı, Yakıtı kim alır vesaire bilgi verirseniz sevinirim
  13. A

Uzun bi aradan sonra devam Vulture 125

Herkese merhaba , bu forumu yaklaşık 2 sene önce kullanmaktaydım o zamanlar rks 125 motosikletim vardı, 2 sene kullandım askere giderken sattım. şimdi askerden geldim ve motor isteğim başladı, şuan yoluma vulture 125 ile devam ediceğim, size de bir sormak istedim, işe git gel kullanacağım, 2021...
  14. A

Rks RK-125 2018

Rks rk 125 2018 model Motosikletimi askere gideceğim için satıyorum, Her bakımı servisinde yapılmıştır. 5800 kilometredir. Önden veya arkadan herhangi bir kazası yoktur. Sağ tarafa 1 kere yatması vardır. Daha sıfır gibi temiz motordur. İlk sahibiyim rodajını özenle yaptım. Muayenesi 2021...
  15. A

Askerlik hakkında

Herkese merhaba, Askerlik hakkında sormak istediğim birşey var. Ben 2000 Aralık doğumluyum. 2020 ye girdikten sonra bir kaç ay sonra gitmek istiyorum. Muayene zaten son sene çıkıyor diye biliyorum. Muayene olduktan sonra askere gitme için ay olarak dolması gerekirmi yoksa yıl olarak tuttugu...
  16. A

Acil, herkesin yorumu lazım

Kask kamerası alıyorum da, media markta geldim Bood marka var 249 TL işimi görür mü sorunsuz idare eder mi beni? Aee lifan 4k var 400 tl Aee lyfe shadow indirimde olan var 500 TL 750 den düşmüş gösteriyor, Fazla açılmak istemiyorum ne yapmalıyım?
  17. A

Yağ ve vites geçişi konusu

Herkese merhaba, Motorumu 4000 bakımına götürmüştüm,(şuan 4700) yağ koyarken özellik sormuyorlar, sadece ne marka koyalım diyorlar. Bende ilk bakımdan itibaren castrol kullandırttım. Memnundum da. En son bakımda yani 4000 bakımında da castrol koydurttum ama farklı özellik koydu. Numaraları...
  18. A

Gaz kesme ve stop

Herkese merhaba, Dün karşılaştığım olayı anlatmak istiyorum. Dün işten çıkışta, eve dönerken, hiç bir sıkıntı yoktu. Işıklara geldim hafif hafif gaz veriyorum. Tam yeşil yandı kalkış yapıyorum, sanki telle ilgili Bi durummuş gibi sağ taraflardan pıt pıt diye ses geldi, gaz vermedi stop etti...
  19. A

Gaz kolundan gelen tık sesi ve gaz kesme

Herkese merhaba, Bu aralar bu olay 2.3 defa başıma geldi acaba önemli birşey mi diye sormak istedim. Normal bir şekilde giderken, sanki gaz teli takılmış gibi oluyor, gaz teli tarafından tık sesi geliyor ve 1 sn Lik gaz vermeyi kesiyor. Aragazi yapar gibi yapıyorum düzeliyor ve devam ediyorum...
  20. A

4000 km bakımı Hk.

Herkese merhaba, iyi akşamlar Motosikletim rks RK 125, Yağım 2000km de değişti. Şu anda 3750km de, Vites geçişlerimde değişim söz konusu, normalde şıkır şıkır geçerdi, ama şuan hafif sürter gibi geçiyor. Birde motorun sesinde değişiklik var, hızında, gidişinde vs. Sıkıntı yok ama sanki motoru...