E5 teki parlak çizgiler

Özellikle avcılar / Haramidere istikametinde asfaltta çok var.
Ve yağmurlu günlerde daha belirgin ve tehlikeli oluyor lastiklerle mi alakalı yoksa herkeste mi oluyor merak ettim.
Hakimiyeti engelliyor , anlık olarak dengesizlik yapıyor üstünden geçerken sormak istedim.
Hayırlı akşamlar
Tekeriniz düz bassın .

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
O şizgilerin üzerinden geçmemeye çalışıyorum, geçeceksem de kesin kayar diyerek dikkatli geçiyorum.
Hele yolun en sağındaki çizgiler çizgi üzerine çizgi dökmüşler, bildiğin kabartı olmuş, önden yardıra yardıra çizgi üzerindne geçen motorları hayretle bakıyorum ama onları takip etmiyorum çünkü çizgiler ürkütüyor. Dikkat etmek lazım.
Şerit aralarındaki çizgiler o kadar abartı değil, ama en sağdaki çizgiler çok fena.

Küçükçekmece'den sonra Avcılar'a kadar en sağda beyaz şerit ve bariyer arasında boşluk kalıyor oradan gidiliyor ama ilerde o da kalmıyor. Dediğiniz gibi en sağda kalan şerit çizgisi yerden santim santim yüksek. Dengeyi kurup tam üzerinden düşük hızlarda gidince sıkıntı yok da sağdan sola geçerken dengeyi baya bozuyor dikkalti olmakta fayda var. Hatta motosiklete ilk başladığımda o çizgilerin üzerinden gittiğimde lastiğim patladı sanıp durmuştum bir acemi için çok korkutucu bir his 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar