Kendi motorun ile moto kurye hk.

Arkadaşlar herkese selamlar.
Ben kendi motorum ile part time bir yerde çalışmak istiyorum extra olarak.
Bu konuda size sormak istediklerim var piyasası nedir bu işin? saat başı mı paket başı mı,
Yakıtı kim alır vesaire bilgi verirseniz sevinirim

Selamlar, restoran ve kafe tarzı mekânlarla ortalama olarak saat başı 27 lira + benzin olarak anlaşılır. Bu rakam her türlü şarta bağlı olarak azalabilir veya artabilir. Benim tavsiyem, yaşınız 29'dan küçükse ve daha önce şahıs şirketi kurmadıysanız Vigo, Paket Taxi, Fiyuu gibi firmalarda esnaf kurye olarak çalışmanızdır. Çalıştığınız şirketin şartlarına ve çalışmanıza bağlı olarak aylık 5 bin - 15 bin aralığında kazancınız olabilir, Genç Girişimcilik'ten faydalanacağınız için bir sene Bağ-Kur ödemezsiniz ve 3 sene boyunca yıl başına 75 bin lira olarak toplam 225 bin liraya kadar gelir vergisinden muaf tutulursunuz. Bu bir sene içinde iyi bir şekilde çalışıp paranızı biriktirirseniz, sene sonunda ortalama olarak 100 bin lira gibi bir rakama ulaşmış olursunuz ve biriktirmiş olduğunuz bu parayla ticarete atılabilirsiniz ya da daha farklı bir alanda kullanabilirsiniz. Tabii ki bu işin görünen kısmı, çok daha farklı detayları mevcut; fakat şu anki ekonomik şartları göz önünde bulundurduğumuzda mavi yakalı olarak çalışıp daha iyi kazanabileceğiniz bu kadar popüler bir iş şeklinin mevcut olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar