Hangi servise, ustaya götürdünüzse Allah aşkına isim verin paylaşın bu iti.
Bir veritabanı oluşturalım "o.ç ustalar" diye burada, o başlığa uğrayan gitmesin bu adamlara, kaptırmasın paralarını.
*8000 km.de balata bitirmek için epey uğraşmak gerek.
*1 lt hangi yağa 120-150 TL para istiyor dümbük? internetten ben 100 TL'ye getirtiyorum litresini.
*8000 km.de en dandik zincir bile bitmez. Değiştirmenin lüzumu yok. Ger, yağla, geç.
*Herşeye işçilik yazmış it. Ayıptır yahu ben furş takımını, amortisör keçe ve yağlarını yeniledim de 300 TL işçilik ödemedim Er6f'e.
Adam şey etme odaklı kimseye, hiçbir esnafa para kazandırmayalım. Garanti maranti bunları da bu tip işletmelere sahip markalarda önemsemeyin, herşeye "kullanıcı hatası" diyor zürriyetsizler.
Çok haklısın abi demekki fiyatlar şaşırdığım kadar gerçekten fazlaymış çünkü çok fazla geldi bana eskiden yaptırdığım yer, motoru satın aldığım yerdi. fiyatta falan bayağı yardımcı oluyordu sağolsunlar işçiliğe 40 TL yazıyordu ve motorumun yanındaydım, güle, eğlene tamir ediyorduk şimdi orası kapandı. düştük başka servisin eline, motorun olduğu kata birşey sormaya gidiyorum, adam başından savacak, yasak burda durman diyor birşey soruyorum halbuki, bekleme alanı dedikleri yer de buz gibi dondum 10da gittim 12.35 de çıktı 2 bucuk saat bekledim yukarda buz gibi yerde çok enteresan geldi kendileri sıcak yerde bekleyipte bana senin burda durman yasak yukarı çık demeleri..
Her neyse velhasıl kelam yaşadıklarım bunlar ustalarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
Yağ olarak ipone kullandık dediler ben görmedim bile tabiki
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
Sonraki bakımında bana yaz, gel bir çayımı iç, üzerine parçalarını da getirdiysen herşeyi birlikte sohbet muhabbet yaparız kuruş istemem. Hem sen de birkaç şey öğrenir kendi bakımlarını korkmadan yapmaya başlarsın, paran cebinde kalır.
Bu devirde böyle usta geçinen, servisim ben gel geçirelim diyen kurum ve şahısları mimleyip uzak durmak ve durdurmak gerek.
Sağolasın ustam ben bu forumda 4.5 yıldır varım belki de, bu benim 2. Motorum sen her konuda destek oldun oluyorsun eksik olma abi sağolasın teşekkür ediyorum Herşey için
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
Arkadaş, şu servisin ve ustanın hele bir ismini cismini lütfen ver.
Bir başka genç kardeşimiz gitmesin, para kaptırmasın bu yamyamlara. Olaya "ticari hayata zarar vermek istemem" mantığıyla bakmayalım, yo edip piyasadan silelim dolandırıcı iti.
Gerçekten haklısın abi, değerli yorumların içinde çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bayii olarak adını vermek doğru olur mu bilmiyorum. ama benim yaşadıklarım bunlar demekki normal şeyler demilmiş bayii de Beylikdüzü tarafı mondial bayiisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Ulan altı üstü enjeksiyonlu cg türevi 125cc motor ayıptır ya ayıp 8000 kmde ne zinciri bitmesi olsa olsa zincir gergisi arızalıdır oda 20 30 tl. Ben kendi ustamda 250 lik cg motorumun yağını zincir ayarını sübap ayarını 100 tlye yaptırdım daha dün yağ parasıda içinde (motul 20 50 madeni ). Vallaha ben diyecek hiçbir şey bulamıyorum ya commuter motor bakım masrafı azdır az yakıt tüketir malzemesi ucuzdur mantığı da bitti demekki
Usta zincirinden bıktım zaten 1 hafta da bollaşıyor, para alcaklar diye sadece onun için servise de gidemiyorum bol kullanıyorum sürekli ses yapıyor bazen kalkışlarda tıktıktık vuruyor muhtemelen ben zarar verdim biraz bol kullanıyorum diye ama 1 2 hafta içinde de bollaşıyor yani ne yapabilirim ki...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
Eski servisi olsa Bi selam veriyordum 2dk da gerdiriyor selam alıyor yolluyordu sağolsunlar.
Şimdi korkuyorum selam versem para isteyecekler diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Hangi servise, ustaya götürdünüzse Allah aşkına isim verin paylaşın bu iti.
Bir veritabanı oluşturalım "o.ç ustalar" diye burada, o başlığa uğrayan gitmesin bu adamlara, kaptırmasın paralarını.
*8000 km.de balata bitirmek için epey uğraşmak gerek.
*1 lt hangi yağa 120-150 TL para istiyor dümbük? internetten ben 100 TL'ye getirtiyorum litresini.
*8000 km.de en dandik zincir bile bitmez. Değiştirmenin lüzumu yok. Ger, yağla, geç.
*Herşeye işçilik yazmış it. Ayıptır yahu ben furş takımını, amortisör keçe ve yağlarını yeniledim de 300 TL işçilik ödemedim Er6f'e.
Adam şey etme odaklı kimseye, hiçbir esnafa para kazandırmayalım. Garanti maranti bunları da bu tip işletmelere sahip markalarda önemsemeyin, herşeye "kullanıcı hatası" diyor zürriyetsizler.
Yani zaten işçilik parası ödüyorum, extra olarak beni çağırıp zincir dişli setin ve başlatan değişmesi gerekiyor ne diyorsun dediler bende fazla hazırlıklı gelmediğim için sadece balatayo değişelim dedim önemlidir diye ona da 30 40 işçilik yazarım diyor çok saçma geldi zaten onu yap diye başta işçilik ödüyorum enteresan işler valla.
Zincir mevzusu da 400 TL set fiyatı 100 TL de işçilik yazarım dedi bende param yok o idare ederse daha sonra yaptırayım dedim çıktım yukarı çok garip