Arama sonuçlarınız

1. Birkannn

vespayı sadece geyler sürmez yeni videonuz hazır

Biz secdede ayak gıdıklıyorduk pandiğe ne ara geçtiniz be kardeşim. Papaz görmedik . Dötü kollamak lazım artık.
  2. Birkannn

Uludağ Göller Bölgesine 20 Motosiklet Çıkarma Yaptık!

Çekimler çok iyi olmuş süper gezi . Helal olsun.
  3. Birkannn

Bu sese kulak verin a dostlar.

Hatasız kul olmaz. Doktor bile hata yapıyor teşhiste normal bunlar. Fikir vermek önemli. Usta da hata yapar sıkıntı yok be kardeşim:)
  4. Birkannn

Bu sese kulak verin a dostlar.

Sana öyle geldiyse öyledir . Kötü bir şey çıkmaz inşallah.
  5. Birkannn

vespayı sadece geyler sürmez yeni videonuz hazır

Düşme Düşme. 1764066333 Köfte yiyen abileri ahlak şube alırsa çok gülerim. Azmettirici kaan abi o işi ben hallederim abi rahat olun
  6. Birkannn

Egzozu Delmenin Bedelini Ağır Ödedim

İşte o alnında yazmadığından kimse bilemez :) Birini vurup kaçan da var .. Uyuşturucu satan da var.. Senin ne olduğunu kimse bilemez. Bazı arkadaşlar çok yargılıyor da gün içinde kaç katil kaç müptezel kaçıyor bilmiyorlar. Çocuk kaçırmaya çalışan da var gün içinde binlerce böyle sıkıntı var...
  7. Birkannn

Egzozu Delmenin Bedelini Ağır Ödedim

Ucuz atlatmışsın. Kovalasalar bir ton mevzu olacak kaza riski yakalandığın da torbacı ,hırsız , muamelesi göreceksin. Hiç bir çevirme de kaçma da asayiş çevirmelerin de motosiklete bakmıyorlar gerek yok kaçmana. Arar üstünü 2 uyarır gönderir senin egzoz için işlem yapmaz trafikçiler dışında...
  8. Birkannn

Egzoz takmalı mıyım?

https://www.google.com/search?sca_esv=781324d2c9b566df&sxsrf=AE3TifOs4aW0AZ9HtRhDAklPX6KKOUmrNQ:1763904666541&udm=2&fbs=AIIjpHwSU0Xn4FRaYzhfgs1jmQvOnw1dDD9iiBulB2fsjeHv6Rzi_t8nCYrA3VAYvcCIsvZtr46zps-73XVWEL76eMkvolnFtHb_gkAZ_wU1GR0fGaeM1DCg5INBxszqLjbhKN2ZWYGBoGKXr5LboHGtHcI9oNHtfyS8Rwffpyjo59KrN...
  9. Birkannn

Alanya'da Kask Cezası yiyenlere Kask

Yazıp yazıp sildim abi. Silmesem neler olacak biliyorum. Sadece Allah belalarını versin diyorum. Yaşarken... Ahirette alevli meyve tabağı ile öpsünler...
  10. Birkannn

seleye oturan sokak kedisi problemi

Dün arabanın camını açık unutmuşum evin önüne çekiyorum sabah arabayı açtım tak fırladı camdan dışarı. Arabada uyumuş ama sağ olsun işeyip sıçmamış tırmalamamış. Kız arkadaşım kedi maması almış bagaja koydum kedi görünce kedilere ver diye. Mamayı döküyorum şerefsiz martılar kedilerden önce gelip...
  11. Birkannn

İstanbul’da Trafik Kazasında Polis Memuruna Motosikletle Çarpıldı

Şerit dışı bu kadar hızlı gitmenin mantığı yok. Kullanırsın o yolu da o kadar hızlı neden gidersin ki ? Bazıları ölümsüz sanıyor kendini.
  12. Birkannn

Kırmzı Işıkta 3 Saniye Kuralı Gerçek mi Hurafe mi?

Eds patlatırsa zaten bir şey yapamazsın. Diğeri de mantıken sarı da duramıyorsan hızlısın tabi parametre nasıl işler bilinmez. Ama şehir içinde sarı yandığında duramıyorsan hızlısındır. Hepimizin geçtiği olmuştur yargılama amaçlı değil yazdıklarım.
  13. Birkannn

Eldiven Takmayanlara Ceza Yağdı, Motorlar Bağlanmaya Başladı

Evet haklı konuşanlar orada üşüyor maalesef.
  14. Birkannn

Bizim hayrımıza değil vatandaşı düşünse ceza yerine çeker motoru al eldiveni faturasıyla gel kardeşim teslim al der. Seve seve alınır mecbursun. Bak bu vatandaş için olur. Direkt ceza yazıp adamın olmayan parasını alırsan karşı çıkması normal. Yoksa ekipmansız tabi kimse çıkımasın ama bunu...
  15. Birkannn

Millet evine ekmek almak için çalışıyor bunlarda nerden dürteriz diye kanun çıkarıyor. Ulan sanki her şey kuralına uygun bir eldiven kaldı. Taksın herkes bahane değil ama milletin anasını ağlatarak koruyucu kıyafet aldıramazsın. Teşvik et kolaylaştır almayan olursa öyle ceza yaz.
  16. Birkannn

"Tek Egzoz" /Ankara

Dur gaza getirme abi yine polise sövecek. Bırak tommygun ile uğraşsın azıcık :D
  17. Birkannn

"Tek Egzoz" /Ankara

Kesik su ne abi ya hahahaha Nasıl manyak insanlarla aynı forumdayız . Keyfim yoktu kahkaha attım vallahi.
  18. Birkannn

"Tek Egzoz" /Ankara

Ohoo abi tabi rakı balık olursa bu kaan abi köfteci onu bozmayalım dedim. Sen gel hepsini yaparız ayıpsın.
  19. Birkannn

"Tek Egzoz" /Ankara

Abi biz çevik kuvvet miyiz ne toması ? :D Anca acı biber yeriz beraber .
  20. Birkannn

"Tek Egzoz" /Ankara

Rakılı falan olsun bende geleceğim . Öyle sadece köfte olmaz abi.

Yeni mesajlar