Alanya'da Kask Cezası yiyenlere Kask

Motosikleti
Yamaha XSR700
Kask cezası 993 lira değil mi? 993 liraya kask aldılar ha? Vay anasını.

Bizim milletin ahlaksızlığını kimse hafife almasın. Sırf o kask için millet bilerek ceza y
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani bu isin sonu ihaleye kadar getirildiyse, pes artik böyle düsünenler oldugu müddetce yarin eldiven ihalesinide cikarmaya soyunurlar kulaginiz kiriste olsun

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Yani bu isin sonu ihaleye kadar getirildiyse, pes artik böyle düsünenler oldugu müddetce yarin eldiven ihalesinide cikarmaya soyunurlar
Çıkmasa soyunurlar mı Navaro?
Hökümatların kertmeyeceği eşeğe ot verdiği görülmüş müdür? Ben altmış senedir görmedim (yaşım o kadarına yetiyor).

Motorcuların tek derdi sertifikfikalı eldiven midir? Öyle ise koruma ekipmanlarından neden kol gibi ÖTV alınmaktadır? UTTS hakkında ne düşünüyorsunuz mesela? İşi gücü olmayan adam için çıkarılan GSS yaslaması hakkında bir fikriniz var mı?

Çıkmasa soyunurlar mı Navaro?
Hökümatların kertmeyeceği eşeğe ot verdiği görülmüş müdür? Ben altmış senedir görmedim (yaşım o kadarına yetiyor).

Motorcuların tek derdi sertifikfikalı eldiven midir? Öyle ise koruma ekipmanlarından neden kol gibi ÖTV alınmaktadır? UTTS hakkında ne düşünüyorsunuz mesela? İşi gücü olmayan adam için çıkarılan GSS yaslaması hakkında bir fikriniz var mı?
Yazıp yazıp sildim abi.
Silmesem neler olacak biliyorum.
Sadece Allah belalarını versin diyorum.
Yaşarken...
Ahirette alevli meyve tabağı ile öpsünler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar