seleye oturan sokak kedisi problemi

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Bahçemizde yaklaşık 10 adet çete üyesine sahip olduğumuz için önünü alamayıp Mad Max modeline geçiş yaptım ben artık.
Hiç biri çıkmaya tenezzül etmiyor. 😁 Bende onlara prim olarak yaş mama veriyorum. Herkes halinden memnun.
venti_kuskonmaz.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Benim selede takılmış gitmiş lavuk, beğenmedi heralde. Biraz sert doğru...

l7rym5w.jpg
Bu lekeler patilerin yağlı olmasından mütevellit çok zor çıkıyor, zamanında temizlenmezse mutlaka iz bırakıyor. O yüzden mutlaka sele örtüsü kullanıyorum. (Motoru branda ile örterken bile sele örtüsünü takmış oluyorum...)

Bu lekeler patilerin yağlı olmasından mütevellit çok zor çıkıyor, zamanında temizlenmezse mutlaka iz bırakıyor. O yüzden mutlaka sele örtüsü kullanıyorum. (Motoru branda ile örterken bile sele örtüsünü takmış oluyorum...)
Abi valla hiç silmedim, direkt oturuyom afedersiniz g*tümle siliyorum yani, iz falan kalmadı ya. Garaj girişine koyuyorum biraz tozlu, kolay çıkıyo sanki o yüzden. Varsa bile eldivenle siliyorum geçiyor.

Motosikleti
yok:(
Kediye gerçek çözüm; çözüm olmadığını kabullenmektir. ilk önce bunu hazmedin ve şu dayı edişın 3d naylonlar var arasından hava geçebiliyor motora takınca iğrenç duruyor ama kedide çıksa seleye tırnak geçiremiyor. cbflerde felan çok görürsünüz döt terlemesinden kurtarır. zamanında görüp insan bunu neden takar motoruna dediğim her şeyi bir bir motora takıp ulan ne hala geldik diye kendi kendime söyleniyorum.

9gg2f7q.jpeg

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Abi valla hiç silmedim, direkt oturuyom afedersiniz g*tümle siliyorum yani, iz falan kalmadı ya. Garaj girişine koyuyorum biraz tozlu, kolay çıkıyo sanki o yüzden. Varsa bile eldivenle siliyorum geçiyor.
İşte uzun süre kalırsa, güneş falan yerse, bir de selenin kaplaması da müsaitse o zaman çok zor çıkıyor o lekeler. Benim CB500F'te öyle aylarca çıkmayan leke vardı selede. Sonra Overdose Garage'a götürmüştüm, oradaki işlemlerden sonra çıktı. (Onların kullandığı profesyonel temizlik malzemelerinin etkisi herhalde...) Taze taze / günlük müdahale edilirse çok sorun çıkarmayabilir tabi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kediye gerçek çözüm; çözüm olmadığını kabullenmektir. ilk önce bunu hazmedin ve şu dayı edişın 3d naylonlar var arasından hava geçebiliyor motora takınca iğrenç duruyor ama kedide çıksa seleye tırnak geçiremiyor. cbflerde felan çok görürsünüz döt terlemesinden kurtarır. zamanında görüp insan bunu neden takar motoruna dediğim her şeyi bir bir motora takıp ulan ne hala geldik diye kendi kendime söyleniyorum.

9gg2f7q.jpeg
Bunlar süper konforlu ama çok kaygan malzeme, depoda stompgrip tarzı bir şey yoksa / motor dizlerle ve ayak bilekleriyle iyi kavranmazsa çok sıkı bir frende yumurtalar ezilebilir, dikkat :)

İşte uzun süre kalırsa, güneş falan yerse, bir de selenin kaplaması da müsaitse o zaman çok zor çıkıyor o lekeler. Benim CB500F'te öyle aylarca çıkmayan leke vardı selede. Sonra Overdose Garage'a götürmüştüm, oradaki işlemlerden sonra çıktı. (Onların kullandığı profesyonel temizlik malzemelerinin etkisi herhalde...) Taze taze / günlük müdahale edilirse çok sorun çıkarmayabilir tabi.
He, sorun yok o zaman benim için, kedilerle günlük olarak biniyoz biz :D

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar süper konforlu ama çok kaygan malzeme, depoda stompgrip tarzı bir şey yoksa / motor dizlerle ve ayak bilekleriyle iyi kavranmazsa çok sıkı bir frende yumurtalar ezilebilir, dikkat :)
Omlet yapilir o zaman😂

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

9gg2f7q.jpeg
Bunlar yazın çok rahatlık oluyor, benim xmax'e takmıştım ama kışın alttan alttan soğuk rüzgar esiyor üşütüyor diye kış gelince çıkarıyorum. :)

Motosikleti
Ben de bunu soyleyecektim. Medleyde almistim nukro tech, soguk havada alttan mabada soguk esiyordu😂
Hatta geçen yaz sıcaklarda vstrom'da bunlardan mı alsam diye düşünmüştüm ama kayıyor, Cyan'ın dediği gibi ani frende sorun olur diye almamıştım.
Gelecek yaza paraya kıyıp fileli tam yazlık pantalon alıcam, o da yetmezse düşünebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti

ha evet onu ben kendim tölere ediyorum ama artçının hiç bir kurtarır yanı yok. en ufak frende ben motora, artçıda bana biniyor 😄

sayin JKFS kardes, kedileri öldürmek degil uzaklastirmak icin alinan bir tedbir, sen zaten kinayiligine yazdinda kedinin sidik kokusuna tahammül edebilirsen isteyen altina minderde koyabilirsin rahat etsinler diye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bi tanesi yavrulamış, kendisi de yavrusu da benim scooter ın üzerinde her gün, sabah baktım ufaklık oturmuş yine, görünce kaçıyolar, ancak selenin içine ettiler resmen. tırmalayıp süngerini çıkardıkları yetmemiş değişik sıvılarla da bi güzel boyamışlar :)

Dün arabanın camını açık unutmuşum evin önüne çekiyorum sabah arabayı açtım tak fırladı camdan dışarı.
Arabada uyumuş ama sağ olsun işeyip sıçmamış tırmalamamış.
Kız arkadaşım kedi maması almış bagaja koydum kedi görünce kedilere ver diye.
Mamayı döküyorum şerefsiz martılar kedilerden önce gelip yiyor.
Uçmayı unuttu pezevenkler torbacı gibi yerde mama peşindeler.
Kediden çok martı zararı yaşıyorum.
İnsan gibi sıçıyorlar araba boyası çıkıyor silerken.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Beylikdüzü'nde yaşam vadisi var. Herkes bir yerlere mama bıraktığı için artık hayvanlar doğal döngüyü devam ettirmiyor. Fareler cirit atıyor. Martılar bayram ediyor. Kargalar şenlik ateşi etrafında dolanıyor. Bizim haspalarda mama seçiyor. Hepsi kurbanlık koyun gibi. Dandik mama bırakınca ha..ir layn sen ye der gibi bakıyorlar.

Motosikleti
Beylikdüzü'nde yaşam vadisi var. Herkes bir yerlere mama bıraktığı için artık hayvanlar doğal döngüyü devam ettirmiyor. Fareler cirit atıyor. Martılar bayram ediyor. Kargalar şenlik ateşi etrafında dolanıyor. Bizim haspalarda mama seçiyor. Hepsi kurbanlık koyun gibi. Dandik mama bırakınca ha..ir layn sen ye der gibi bakıyorlar.
abi geçen yanlışlıkla Acana vermişim ben bizim sokaktakilere. üzülüyorum ama üzüldüğüm içinde kahroluyorum bir yandan 😄

Motosikleti
Dün arabanın camını açık unutmuşum evin önüne çekiyorum sabah arabayı açtım tak fırladı camdan dışarı.
Arabada uyumuş ama sağ olsun işeyip sıçmamış tırmalamamış.
Kız arkadaşım kedi maması almış bagaja koydum kedi görünce kedilere ver diye.
Mamayı döküyorum şerefsiz martılar kedilerden önce gelip yiyor.
Uçmayı unuttu pezevenkler torbacı gibi yerde mama peşindeler.
Kediden çok martı zararı yaşıyorum.
İnsan gibi sıçıyorlar araba boyası çıkıyor silerken.
martılar tam uçan haşere hem de vahşi hayvan sınıfından haşere, hem bit pire her tür hastalık yayıyorlar, hem de etobur hayvan, denk getirirlerse kedi yavrusunu bile bir yudumda yutabiliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar