Arama sonuçlarınız

1. D

Çin malı

kaç km gitmesinden ziyade bence bu sorunun farklı farklı cevapları var: örneğin bu motora güvenip uzun yola çıkabilir misiniz? her garip bir şey duyduğunuzda lan acaba benim motosiklet acaba elime birazdan motoru mu verecek deyip ikide bir aşağıya bakarsınız, uzun yola çıkamazsın çıksan da onun...
  2. D

Egzoz Ceza Problemi

Fabrika çıkışlı Akrapovic motora ceza yazıyorlar. O kadar cahil sürüsü ki bu trafik polisleri, adam egzoz sesini arkadaşını görüntülü aratıp öyle dinletiyor ve diyor ki yok ben ceza keseceğim. Adam belgeleri falan gösteriyor yine cezayı kesiyor. Yani şimdi gel de buna ne yapma yani ne yapma...
  3. D

Motul c2 mi c4 zincir yağı mı

Ben üzerinde yazılana bakarak aldım C2 aldım. Götürdüğüm her usta bana C4 önerdi. Fakat hala bana C4 mantıksız geliyor. Pist için bir zincir, yani bizim yollarda maşallah çöl gibi toz toprak kir o bu şu derken çok uygun olacağını düşünmüyorum. Fakat ön yargılı olmamak adına bittiğinde deneyeceğim.
  4. D

Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

Artçı olarak sayılıyor mu :D İlk CB250R aldığımızda kız arkadaşımın arkasında 4 bin km gezdim. Artçı olarak 4 bin km. Bir an zincir yağlamaktan ve zincir temizlemekten fenalık geçirecektim. Bu arada kendisi de tatlı su motorcusu. Öyle zincir falan yağlamaz. Ona götüremeden önce her şeyini yapıp...
  5. D

Motosikletime çöp döküldü..

Yok ben başka yere park edemiyorum zincirleme yeri yok demiş ya ondan dedim. Bunu alıp başka bir yere koyarsa iş görür gibi. Ayrıca son dediğiniz de güzel bir alternatif :) işte bazen insan kendi canını sıkmak istemiyor ama bunlar resmen kaşınıyor. Bir insan neden başkasının malına zarar...
  6. D

AYIPTIR YA HU!!! Motosikletle otobanda 9.200 TL emniyet şeridi cezası yemek...

Ben anlaşamayacağım sanırsam. Herkes istediği gibi sürsün. Siz trafik kurallarına uyarak, şeridi ortalayarak 80 ile gidebilirsiniz. Ben de can güvenliğimi düşünerek hız sınırı aşarak otomobillerin hızına çıkacağım. Çok sıkışık trafikte de makul bir hızda emniyet şeridini kullanacağım. Güneşin...
  7. D

Motosikletime çöp döküldü..

Siteniz nasıl bir durumda uygun mu bilemiyorum fakat motosikletler için portatif motokabin var. Eğer koyacağınız bir yer varsa ayrı olarak oraya koyun hem kafanız rahat eder hem yağmur çamur kir pislik motoru etkilemez hem çalınma ihtimalini çok çok düşürürsünüz. Ortalama fiyatları 10 bin...
  8. D

Yok zaten pozitif olalım demiyorum. Diğer ülkelerin yasakladığı şeyleri (negatif şeylerini) hadi biz de yasaklayalım bakın dünyanın en gelişmiş şehirlerinden biri New York'ta emniyet şeridi yasak biz de yasaklayalım deniyor ya ben buna karşıyım. Tamam yasaklamış ama bakın bakalım altındaki...
  9. D

Ülkelerin hep böyle negatif yerini alıp lanse etmek ne kadar doğru peki? Emniyet şeridi yasak diye motorcular araç gibi mi gidiyor? Orada motorcular rahat geçsin diye sağ taraftakiler sağa sol taraftakiler sola yanaşıyor motorcular da ortadan geçiyor. Yani bu zihniyeti ben açıkçası...
  10. D

Boya ve Sticker önerisi?

bende de cb250r var ve kız arkadaşım koyu yeşil istiyor ben de bir ara boya falan diye düşündüm de sanırsam kaplama yapmak en mantıklısı ama o grenaj yazıları nasıl olacak ben de anlamadım
  11. D

Benim bildiğim cezaya itiraz edince ödemiyorsunuz. Bunla ilgili emsal karar var. 1755981013 Türkiye medeni ülke olsa en basitinden motosiklet hızı ile tır hızı aynı olmaz. Resmen tırların arasında ölüp gidin diyorlar. Avrasya Tüneli'nin motosiklete kapalı olduğunu bu ülkenin bakanı...
  12. D

İkinci el satış saçmalıkları

ikinci el bence çok çok uzun zamandır saçmalık ötesi. ikinci el aldığım motorun sahibi ile konuşuyorum her şeyi tam dedi ve esnaftı. motorun başına gittim ya şimdiki bakımda amortisör yağı fren hidroliğe de değişmesi gerekiyor dedi. hani her şey tamdı dedim ya işte daha bakımı gelmedi dedi...
  13. D

Koruma demirini nerede düzelttirebilirim veya yeniden yaptırabilirim?

nasıl ya emin misiniz o fiyatlar olduğuna? cb250r'a ben de aldım 2800 tl gibi bir şey ödedim gp kompozit markası da. sizin fiyatta bir yanlışlık olabilir mi acaba?
  14. D

Tek Teker Önerisi

sizin yerinizde olsam ilk önce motora bir koruma demiri takarım çünkü bu motor düşecek. ikincisi koruma ekipmanı sizin için de önemli ve kesinlikle mont ve sırtlık lazım. ilk başlarda kesinlikle düşeceksiniz, bir de düşmeyi bilmiyorsanız çok biçimsiz düşüp gerçekten zarar görebilirsiniz...
  15. D

CB250R Vites Sorunu

o zaman debriyaj teli ile hiç uğraşmayayım. evet hasar almış olabilir çünkü sol sürücü üçgeni yamuldu. onlara da yarın bakayım o zaman. zincir gerginliği tam olması lazım çünkü zinciri daha yeni değişti. bu sol sürücü üçgeni ile beraber ona da bakayım. yorumlarınız için teşekkür ederim...
  16. D

CB250R Vites Sorunu

Merhaba en son bir kaza yapmıştım fakat kazadan önce de motorun tüm bakımlarını yaptırmıştım. Aradan birkaç gün geçti ve motoru görmeye gittim sildim yıkadım parça siparişini de verdim. Fakat kullanırken bir şey fark ettim motor boşta olmasına rağmen N yakmıyor. Boşta, gaz verebiliyorum stop...
  17. D

Motor Piyasası Çok Durgun Mu?

Kesinlikle öyle ben %100 katılıyorum da maddi olarak zor bir dönemden geçeceğim hiç istemeyerek de olsa satmaya çalışsam satabilir miyim diye düşünüyordum da halledeceğim sanırsam. Zaten her beklenilen gün zarar olarak dönüyor aslında.
  18. D

Motor Piyasası Çok Durgun Mu?

o da var da bilemiyorum. bazı motorların piyasası durma noktasında neredeyse diye düşünüyorum. özellikle cc yükseldikçe satışlar iyicene daralıyor gibi :( hadi ya. işte ben de bundan korkuyordum maalesef ki. yani pazarlık teklifi edilmeyen bir ortamda bir ürün satmak epey epey zor olacak. ya...
  19. D

Şuan Motor Alınır mı?

Bu ülkede ne olacağını kestirmek imkansız. Arabalara olduğu gibi bir günde ötv bir gelir neye uğradığımızı şaşırırız. Yarın sabah kalktığınızda haberlerde motosikletlere ÖTV güncellemesi %60'a çıktı diye haber çıkmayacağını kimse garanti edemez. İlla olacak değil ama şu an alsan bile en fazla ne...
  20. D

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Valla linç yiyebilirim ama başkasının canını yakmaması daha iyi olmuş maalesef. Tabii yine Allah rahmet eylesin ama Twitter'da gördüm sürüş tarzı gerçekten çok riskli. Başka bir masum insanı da öldürebilirdi. Doğru düzgün yollarda veya trafiğe kapalı alanlarda istediğini yapsın. Hatta trafiğe...

Yeni mesajlar