Motor Piyasası Çok Durgun Mu?

Düzgün fiyata satılıyor genel olarak motorlar, (istisnalar da var tabi)

ancak herkes birbirine bakarak üst fiyat cekiyor.
o da var da bilemiyorum. bazı motorların piyasası durma noktasında neredeyse diye düşünüyorum. özellikle cc yükseldikçe satışlar iyicene daralıyor gibi :(
Motorum 1 aydır ilanda . Bol bol Tofaş takas teklifi alıyorum sadece . Pazarlık teklif eden dahi olmadı
hadi ya. işte ben de bundan korkuyordum maalesef ki. yani pazarlık teklifi edilmeyen bir ortamda bir ürün satmak epey epey zor olacak. ya gidip bir galericiye ölünün de ölü fiyatına verilecek ya da artık biri yazana kadar beklemek gerekecek. bilemiyorum ya. konuyu açmadan önce de belli aralıklarla bakıyordum hala bakıyorum. bir tane satılmaz mı ya, satılmıyor valla. ya artık alıp ben de ne olursa olsun moduna geçeceğim galiba. yani alım gücü o kadar düşüyor ki bu tabii ki piyasalara da yansıyor çok ciddi oranda. sabit 20 adet ilan var bakalım artık.

Çok düşünmeye gerek yok, al bin keyfini sür. Paran varsa bu işler beklemeye gelmez, aceleye de gelmez. yoksa aklın kalır. üstelik bu tip şeylerde “keşke” demek en kötü his. aldım, iyiki almışım diyebilirsin.

Çok düşünmeye gerek yok, al bin keyfini sür. Paran varsa bu işler beklemeye gelmez, aceleye de gelmez. yoksa aklın kalır. üstelik bu tip şeylerde “keşke” demek en kötü his. aldım, iyiki almışım diyebilirsin.
Kesinlikle öyle ben %100 katılıyorum da maddi olarak zor bir dönemden geçeceğim hiç istemeyerek de olsa satmaya çalışsam satabilir miyim diye düşünüyordum da halledeceğim sanırsam. Zaten her beklenilen gün zarar olarak dönüyor aslında.

Kesinlikle öyle ben %100 katılıyorum da maddi olarak zor bir dönemden geçeceğim hiç istemeyerek de olsa satmaya çalışsam satabilir miyim diye düşünüyordum da halledeceğim sanırsam. Zaten her beklenilen gün zarar olarak dönüyor aslında.

Motor keyif işidir ama maddi olarak zorlamak başka bir durum. Gelir–gider dengesini zorladığında motorun keyfi yerini stres ve endişeye bırakabilirsin. günlük hayatındaki harcamalarda kısıtlamaya gitmek zorunda kalırsan, yaşam kaliteni ve motordan alacağın zevki düşürebilir. maddi sıkışıklık yüzünden de kısa süre içinde satmak zorunda kalırsan, değer kaybı yaşarsın hevesin kaçar. Bana göre en mantıklısı, ya bütçeni rahatlatacak bir seçenek bulmak ya da alımı, maddi olarak daha ferah olduğun bir döneme ertelemek. takdir senin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar