Şuan Motor Alınır mı?

İyi forumlar. Kawasaki ZX4R düşünüyorum. 2024 model 7000km'de Hatasız çiziksiz ve Kawasaki bayisi ARN motors'dan alacağım. Fiyatı 550.000. Sizce şuan alınır mı? Yoksa Sonbahara doğru fiyatlarda bi düşüş gerçekleşir mi? Ben düşüş olacağını pek sanmıyorum ama size de bir sorayım dedim.

Motosikleti
Forza 250
Valla bende şuan beklemedeyim bende motorların hepsini sattım,aralıkta büyük kampanyalar olacak diyor bayii çalışanları vs.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Fiyat sizin için makulsa almanızı öneririm. Siz indirim bekleyene kadar ya satılır ya da fiyatı artar.

Fiyat sizin için makulsa almanızı öneririm. Siz indirim bekleyene kadar ya satılır ya da fiyatı artar.
Kesinlikle makul abi. 550 liraya şuan sahibinden de o kadar temizi yok. Ve satıcı büyük bayii olunca kaçırasım gelmedi. Muhtemelen Haftaya alıcam. Bir de motor İstanbul'da. Ben Antalya. Nakliye için de para almıyorlar o da bir artı benim için.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kesinlikle makul abi. 550 liraya şuan sahibinden de o kadar temizi yok. Ve satıcı büyük bayii olunca kaçırasım gelmedi. Muhtemelen Haftaya alıcam. Bir de motor İstanbul'da. Ben Antalya. Nakliye için de para almıyorlar o da bir artı benim için.
Kardeşim hiç kaçırma. Bir arkadaşım oğluna Eliminator 500 alacak ilk motor olarak, ilan ilan tarıyor. Bir ilan bulduk, arkadaş motordan anlamıyor, dedim "kaçırma, hemen al"

Bu ülkede ne olacağını kestirmek imkansız. Arabalara olduğu gibi bir günde ötv bir gelir neye uğradığımızı şaşırırız. Yarın sabah kalktığınızda haberlerde motosikletlere ÖTV güncellemesi %60'a çıktı diye haber çıkmayacağını kimse garanti edemez. İlla olacak değil ama şu an alsan bile en fazla ne olabilir yani? Ülkede git plastik çatal al 1 tane 2 ay sonra elindeki plastik çatal bile değerlenir. Benim maddi belirsizliğim olmasa direkt alacağım da ben de bir yol bakıyorum bu hafta.
İçine de sindiyse mis gibi. Nakliye parası da vermemen bence çok büyük bir artı. Umarım size hayırlı gelir motor.

Bu ülkede ne olacağını kestirmek imkansız. Arabalara olduğu gibi bir günde ötv bir gelir neye uğradığımızı şaşırırız. Yarın sabah kalktığınızda haberlerde motosikletlere ÖTV güncellemesi %60'a çıktı diye haber çıkmayacağını kimse garanti edemez. İlla olacak değil ama şu an alsan bile en fazla ne olabilir yani? Ülkede git plastik çatal al 1 tane 2 ay sonra elindeki plastik çatal bile değerlenir. Benim maddi belirsizliğim olmasa direkt alacağım da ben de bir yol bakıyorum bu hafta.

İçine de sindiyse mis gibi. Nakliye parası da vermemen bence çok büyük bir artı. Umarım size hayırlı gelir motor.
%99 bu hafta alıcaz gibi. Tecrübeli abilerin görüşünü alayım dedim. Klişe olacak ama daha iyileri senin olsun :)

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
ARN'nin kampanyaları çok iyi. Şu an tüm motorlarında peşin fiyatına taksitlendirme var ve yanında da baya bir hediye veriyorlar. Durumunuz el veriyor ise sıfır almanızı öneririm.

ARN'nin kampanyaları çok iyi. Şu an tüm motorlarında peşin fiyatına taksitlendirme var ve yanında da baya bir hediye veriyorlar. Durumunuz el veriyor ise sıfır almanızı öneririm.
Bende onu düşünüyordum. Kimse böyle kampanya yapmaz kolay kolay. Peşin fiyatına kredi kartı olmayanlar için 15 ay a kadar taksit diyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende onu düşünüyordum. Kimse böyle kampanya yapmaz kolay kolay. Peşin fiyatına kredi kartı olmayanlar için 15 ay a kadar taksit diyorlar.
Ama onlarda zx4r yok yeni modeli. zx4rr var o da 767 lira. o motora kesinlikle çok bu fiyat. Ne kadar peşin fiyatına taksit de olsa. Bi de yeşil olması benim için sıkıntı. İlle de siyah olcak :D 2.el de bu taksit kampanyası olsaydı müthiş olurdu ama sadece sıfırlar için

Memlekette fiyatların düştüğü nadir görülür. Hele 5-6 ay varken bu ihtimal daha da düşük.

Şu ülkede uzun yıllardır neyin fiyatı düştü ki.
İmkan varsa al gitsin .

Motosikleti
r25
beklemek yerine kampanyaları takip edip faydalanabilirsin daha mantıklı olur,
sıfırlarda bi düşüş olmaz daha çok 2.el motorlar düşer sonbaharda

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
uygun gördüğün her fiyat düne göre pahalıdır. O yüzden kaçırmamak gerekir. Cünkü yarına göre bugün pahalı olacaktır.

NX500 heveslendim ama fiyatı 399 dan 485 e çıkınca hevesim kursağımda kaldı. Rakamlara bakarsak motosiklet satışları sağlam düşmüş. İnsan indirim, taksit, kampanya vs bişeyler bekliyor haliyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar