Arama sonuçlarınız

1. ahmetakgun1

Maymunlar Cehennemi

Merhaba filmi çok geç fark etsemde izledim. Bu film'in devamı çıkacak mı bilgisi olan var mı? 2 gündür tüm serisini izledim 1- Maymunlar Cehennemi: Başlangıç 2- Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti 3- Maymunlar Cehennemi: Savaş 4- Maymunlar Cehennemi: ???
  2. ahmetakgun1

Fiat Tempra 1.6 SX AK (1994)

Herkese Merhaba, Burası motosiklet forumu ama otomobil bilgisine sahip az da olsa bi kaç kişi vardır. Tanıdık birinden Tempranın 1.6 SX AK modelini almayı düşünüyoruz.. Araç 125bin km'de sahibinin 3 tane aracı oldugundan dolayı kullanmıyor arada bir kullanıyor araç kozmetik olarak temiz...
  3. ahmetakgun1

Banka Kredi Sorunu

Merhaba, 5000TL krediye ihtiacım var ama 1 yıldır maas müşterisi oldugum banka bile bodro gösterdigime rağmen kredi vermiyor kredi notum 0mış yani hic oluşmamış cünkü daha önce kredi kart kredi kullanmadım. banka kredi kart bile vermiyor hangi banka verir sizce ? 5000TL yi nereden temin edebilirim.
  4. ahmetakgun1

Mondial Mh MİNÖR - SATILIK

Marka: Mondial Model:*Mh Minör (A1 Uygun 124cc) KM:*3400 Renk:*Kırmızı Fiyat:*4600TL Açıklama:* Mondial MH MİNÖR 124.8 CC olup A1 Ehliyetine uygundur, Motorum 13/12/2017 tarihinde bayiiden 0km olarak alındı. şuan 3400km 'de olup bakımları zamanında yetkili serviste yapılıyor, yeni motor...
  5. ahmetakgun1

Gaz verince ve bırakınca atma.

Merhaba, motorum mondial mh minör , şuan 3bin km de motoru sıfır bayiiden aldım. şoyle bir sorunum var, gazı verince bi an öne yigilir gibi oluyor gazi birakinca arkaya yığılır gibi oluyor umarım anlatabilmişimdir sorun neyden kaynaklı olabilir? zincirin boşlugu normal. cok arastirmama rağmen...
  6. ahmetakgun1

Honda Cbr 125 Üretimi durdu mu?

Merhaba, hondanın web sitesinde cbr125 yok üretimi durdu mu?
  7. ahmetakgun1

125CC Naked Önerisi

Merhaba, Motorum Mondial Mh Minör bayiden 0km 13/12/2017 tarihinde aldım şuan 2800KM de. A1 ehliyetine en uygun bunu buldum , ama motor çok kalıplı değil yani kaslı değil :) görüntüye çok önem verip hız konusuna hiç önem vermeyen biriyim. Motorumu satıp cbr 125 almayı düsündüm fakat yerim yok...
  8. ahmetakgun1

Debriyaj Ayarı, Zincir Yağı

Merhaba, Hayırlı Akşamlar; 1- DEBRİYAJ; - Debriyaj ayarını bir türlü tutturamıyorum, kitapçıkta 1-2 mm boşluk olması gerekiyor diyor. 1.5cm kadar bosluk bırakıyorum bu sefer kavramaya alışamıyorum kaldırrken ya titretiyorum ya da zincirin ordan tık diye ses geliyor. servise gittim servis 2...
  9. ahmetakgun1

Zincir Gevşeyip Gerilmesi - Debriyaj Sorunu

Merhaba, Zincirimde bir problem var, geri geri gelince veya ileri dogru ittigimde zincirde bi gevseyip bi gerilme oluyor. ve debriyaj sorunum da şu; Vites gecislerin de motor öne atılır gibi oluyor Debriyaj ayarı kullanma kılavuzundaki gibi, 1cm manette bosluk var Sorunlar neyden...
  10. ahmetakgun1

Bankalar Kredi Kart vermiyor..!

Merhaba, 1Yıldır finansbank aracılığı ile maasımı alıyorum fakat banka kredi kart basvurularimi onaylamiyor.. Garanti bankası subeden basvuru yaptım oda onaylanmadi. TEB, Halkbank, ing, odea, yapikredi bu bankalarada internetten basvurdum lakin onlarda onaylamadi. bu zamana kadar hic kredi...
  11. ahmetakgun1

Sıcak Motorun Yıkanması?

Merhaba, 2 kere sıcakken yıkadım motoru, herhangi bi zararı olur mu? bu arada köpükte sıktım. basınclı suyla uzaktan tuttum haliyle ısı değişiminden dolayı duman(BUHAR) çıktı herhangi bi sorun olur mu?
  12. ahmetakgun1

Hangi Bankayı Tercih Ediyorsunuz?

Tekrardan Merhaba, Kredi Kartı almayı düşünüyorum, Hangi bankayı önerirsiniz daha önce hiç kullanmadığım icin detayli bilgiye sahip değilim. ve önerdiğiniz bankanın kartları hakkında bilgi verir misiniz. Örneğin; Garanti Bonus Gold şu şu avantajları ve yıllık şu kadar aidatı var ..
  13. ahmetakgun1

A1'den A2'ye geçiş?

Merhaba , A1 Ehliyetim var, A2 Ehliyeti almak istiyorum bu konu da bir kaç sorum var. - Tekrar sınavlara girecek miyim? - Ne kadar bi ücret ödeyeceğim? - B Ehliyeti ile A2 Ehliyetini aynı an da alabilirmiyim tek ücretle?
  14. ahmetakgun1

Balata Kokusu 😒

Merhaba; Motorum Yeni şuan 2100km 'de , rodajı ve bakımları özenle yapıldı ve bakımlar devam ediyor.. en son bakım 2000km de yapıldı. motorumu genellikle işe gidiş gelişlerde kullanıyorum günde ortalama 30 40 km yapıyorum Hızım ise 100 - 110km hızlarda kullanıyorum (Çevre yolunda) Bu aralar...
  15. ahmetakgun1

Eni i-ride Motor Yağı

Merhaba, Motosikletimin Bakımına gittiğimde aklımda castrol power1 yağ koymak vardı, fakat servis Eni i-ride Motor yağının castrolden daha kaliteli oldugunu söyledi. bende denemek için onu koydurttum, gerçekten cok fark ettirdi vites geçişleri daha yumuşak oldu, motor daha cok rahatladı...
  16. ahmetakgun1

Tek Teker Yapmanın Sonucu!

Evet , Ön nasıl kaldırılır , Tek teker nasıl yapılır gibi soruları sorup arastıran arkadaşlar öncelikle şu habere bi göz atsın ; Antalya'nın *Alanya*ilçesinin en işlek caddesinde motosikletle tek teker üzerinde şov yapan genç, anne ve 1.5 yaşındaki oğluna çarptı. Ağır yaralanan anne ve...
  17. ahmetakgun1

Motoru Açmak ??

Merhaba , Herkese Hayırlı Geceler; Öncelikle Motorum Mondial MH Minör (Drift) Rodajını özenle yaptım , Motorum 120kmh hıza ulaşıyor bu da 124cc bir makine için yeterli.. bence çok da iyi. lakin minör kullanıcıların farklı hızlara ulaştigini gördüm örneğin 140kmh , 130kmh hizlara ulaşanlar...
  18. ahmetakgun1

Şase Numarası Sorgusunda Üretim Tarihi Hatası!

Merhaba Motosikletimin Şase numarasını sorguladıgımda resimdeki gibi, 2007 model olarak gözüküyor ama benim motorum 2017 Model. Neden böyle yazıyor 2 farklı sorgulama sitesinde de 2007 yazıyor.. Motorum : Mondial Drift MİNÖR Modelinden de anlaşıldığı gibi Minör modelin 2017 de çıkmasına rağmen...
  19. ahmetakgun1

Alım Satım işlemleri Tamamen NOTER DE..

Araç Alım satımların da Plaka Ruhsat işlemleri artık noterlerde, yani 1 ay gibi bir süre ruhsatın eve gelmesini bekleyerek zaman kaybetmeyeceğiz :) Alım Satımlarda ruhsat vs işlemler 10 dakika sürüp ruhsatı anında ilk araç tescilinde olduğu gibi hemen verilecek.. Plaka işlemleri de artık...
  20. ahmetakgun1

Keşke Herkes Böyle olsa

bi kamyoncudan bunu beklemek çok şaşırttı.. Paylaşalım.

Yeni mesajlar