- Konu Yazar
Düşündüm de genel olarak kamyon şöförleri araba sürücülerine kıyasla gerçekten motosikletlere (en azındna bana) daha saygılıydılar.
Durup duruken sıkıştıran, gereksiz hareketler yapan kamyon şöförü sayısı genele vurursak çok az.
Bu arkadaşı da takdir ettim, güzel bir şey yaptığı.
Kamyon ve tır sürücüleri iyi onlar görmüyor (gerçek) kör noktaları çok çok tankerci tanıyorum hepsi iyi insan trafikdede.
Harfiyat taşıyanlar başka bir tankerci abimin dediği gibi bunlar çarpa çarpa kullanmayı öğreniyorlar. bunu derken yüzünde iğrendiğine dair belirti vardı.
İşe gider gelirken çok tır kamyon şoförü, görüyorum. Yolumda onları sollamak zor, ama sollayacağım zaman selektör korna ile kendimi gösterdiğinde 100 cc motor olmama rağmen sabırla sollamama izin veriyorlar. Şeridi ortalayarak gidince hiç sıkıştırdılar ini görmedim. Bi kaç kez şeridi ortalamama rağmen taksiler(araba) sıkıştırdı. Tırcılar ise en az 20m. Mesafe bırakıp sollamayı bitiriyorlar. Tır kamyon şoförlerinin sağ kapı tarafında ve dururken de ön ve sol kapı yanında bulunmamaya bakın. Gerçekten kör noktaları buralar. Bi kaç kez işim gereği bu kör noktalarda kaldım son anda kaçtım. (Benzinlikte çalışıyorum )
Hoka, O kamyoncu benim hemşerim . Erdi değil. Şahsen tanımıyorum , lakin harf hatası yapsa da hareket
10 puan . Gaza gelir mi bilmem, ancak aynı hareketi Erdi'den de bekliyoruz. Ha bu arada Erdi kendisine
yeni bir oyuncak bulmuş . Hayırlı olsun . İnşallah Ktm den trike yapmaya kalkmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------
Hemşehrimin yaptığı benim de göğsümü kabarttı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
E.Karademir Erdi'nin sayfasında kendisine yazdım , aynı hareketi senden de bekliyoruz diye.
yalnız yanlış yazdırmış,,motorsiklet değil,motosiklet olacaktı
Düşündüm de genel olarak kamyon şöförleri araba sürücülerine kıyasla gerçekten motosikletlere (en azındna bana) daha saygılıydılar.
Durup duruken sıkıştıran, gereksiz hareketler yapan kamyon şöförü sayısı genele vurursak çok az.
Bu arkadaşı da takdir ettim, güzel bir şey yaptığı.