Arama sonuçlarınız

1. eyup58

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

2026 model Kymco skytown 125 fiyatı 149 bine düşmüş.
  2. eyup58

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

Kymco ve sym artık sıfır satamaz 125cc segmentinde.Honda Pcx125 varken aynı fiyata kimse sym ve kymco almaz.
  3. eyup58

Kilit konusunda önerilerinize açığım

Disk kilidi + zincir kilit.Ben öyle kullanıyorum.
  4. eyup58

alarmlı disk kilidi sorunu

Auvray disk kilidi iyidir.tavsiye ederim.
  5. eyup58

Dünya devi Honda Türkiye'de yerli üretime başladı.

Dünya devi Honda Türkiye'de yerli üretime başladı Japon otomotiv devi Honda, Türkiye’de uzun süredir sadece ithalatla sürdürdüğü motosiklet faaliyetlerinde yeni bir dönemi başlattı. Şirket, İzmir’in Aliağa ilçesinde kurduğu tesisle yerli üretime geçti. GİRİŞ 01.03.2026 10:08GÜNCELLEME 01.03.2026...
  6. eyup58

Temu, Türkiye'ye yurtdışı satışlarını kapattı.

Temu, Türkiye'ye yurtdışı satışlarını kapattı. Önceden Türkiye'deki müşteriler Temu'daki ürünleri doğrudan Çin'den sipariş edebiliyordu. Şu anda ise uygulamaya girildiğinde "global" kategorisinde yer alan ürünler görülemiyor. Ticaret Bakanlığı'nın 1 Şubat 2026'da yürürlüğe girecek "30 euro...
  7. eyup58

Termal içlik tavsiyesi

Tutku markasını öneririm.uygun fiyatlı ve kaliteli ben kullanıyorum.alt üst takım 450 tl aldım geçen ay.O kadar yüksek fiyatlar vermeye gerek yok. Link
  8. eyup58

DRD Honda Takas Desteği

Ölü fiyatına alıyorlar.mantıklı değil.
  9. eyup58

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Yurt dışından posta veya hızlı kargo yoluyla yapılan vergisiz alışveriş dönemi sona erdi. 30 euroya kadar vergisiz alışveriş uygulaması kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan 6 Ocak 2026 tarihli kararla, 29 Eylül 2009 tarihli ve 2009/15481 sayılı Bakanlar Kurulu...
  10. eyup58

Honda Honda Pcx 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Rodaj Bakımı; Merhaba arkadaşlar. Bugün 2025 pcx125'i 981 km'de rodaj bakımına götürdüm.466 tl tuttu.sadece yağ değişti.işcilik ücreti almadılar.ilk bakım için fiyat makul. Bir sonraki bakım 6000km veya 1 yıl sonra dendi.hangisi önce dolarsa.2025 kasalarda bakım aralığı uzamış bilginiz olsun...
  11. eyup58

Kaza analizi

Kusur oranları A:%25 B:%75 57/1 C Kusur Oranı Nedir? Uyarı levhaları, uyarı ışıkları ve trafik polisleri ile kontrol edilmeyen kavşaklara kontrolsüz kavşak adı verilir. Kontrolsüz kavşaklarda araçların uyması gereken geçiş üstünlüğü kuralları farklıdır. Bu kurallara uymayan sürücüler 57/1 C...
  12. eyup58

Givitr.com dolandırıcıdır, dikkat ediniz.

Bilgilendirme için teşekkürler.muhakkak çok kişinin canını yakmıştırlar bunlar.
  13. eyup58

Rumeli feneri gezisi toplam 70km.Sakin kullanım.1.9lt yaktı.
  14. eyup58

Kask

Hjc c70 öneririm
  15. eyup58

5-6 Bin TL bütçe ile kask önerisi

Hjc c70
  16. eyup58

Bajaj Bakım Aralığı Hakkında

Modele göre değişiyormu bilmiyorum ama honda pcx 125 in bakım aralığı 6 ay veya 3000km.
  17. eyup58

Bugün işim vardı şehir içinde 30km civarı yol yaptım.sakin kullandım. Ortalama yakıt 2.0 lt.Gösteriyor ekranda. Arka disk fren iyi tutuyor ama abs olmadığı için dikkat edilmeli.ben ani olarak arkaya basınca trafikte arka teker kızakladı birden.
  18. eyup58

Bajaj Bakım Aralığı Hakkında

Aynı durum Honda içinde geçerli.6 ay kuralı ve 3000km de bir hangisi önce dolarsa garantinin bozulmaması için servise gitmen gerekiyor honda da.
  19. eyup58

Merhaba arkadaşlar Bugün yeni pcx motorumla 50km yol yaptım ortalama 2.1 lt. yaktı. Yeni pcx çok seri olmuş nmax gibi dengeli ve rahat.yol tutuşu güzel. Yakıtı düşük. Lastikleri michelin city grip1 5 inç tft ekran var.premium hissi veriyor. Rezervuarlı amortisörler vuruntu yapmıyor. klasik pcx...

Yeni mesajlar