Termal içlik tavsiyesi

Herkese merhaba, havalar soğuduyu için termal içlik arayışındayım. Birkaç yıldır kullandığım içliğin artık eskidiğini farkettim ve aynı zamanda terlettiği için de yeni bir içlik takımı almak şart oldu. Piyasada çok fazla seçenek var. Terletmeyen, kaşındırmayan ama gerçekten sıcak tutacak kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz bir marka/model var mı? Bütçem maksimum 2 bin. Teşekkürler.

Motosikleti
Honda CRF250L
Riderdenimden kışlık pantalon alırken yanında birde içlik aldım,
Motor sürerken zaten memnundum.

Cumartesi günü bisiklet ile yaylaya çıktım, malûm her yer kar...
şortun altınada bu içliği giydim.

Yokuşu tırmanırken içlik sadece soğuktan koruyordu çok bir numarası olmadı yani

Ama...

İnişte hava 5-6 derece falandı, düşünün işte bacaklarım - dizlerim sürekli yüksek hızda rüzgara maruz kalıyor.
Sıfır üşüme.... Beklediğimden çok iyi performans sergiledi

Markasını hatırlamıyorum ama tavsiye ederim.
Kışın soğukta sadece tayt ile gezen kızlar gibi düşün, alttan ısıtmalı, hava soğutmalı :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Askerde bize yün çamaşır verirlerdi. Hala veriyorlar mı?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Askerde babayiğit Kütahya'lı bir pehlivan vardı. Kapı gibiydi ama çok munis bir kişilikti. Görevden gelmişim banyo yapacağım, baktım bütün çamaşırlar kirli. Bunun dolaptan yer değiştirdim bir takım. Ama kar gibi yıkamış mis gibi kokuyor. Akşam koğuşa gelince benim kirlileri bulunca bir hiddetlendi. Kim diye sorunca dedim ben salavat getireyim bu beni öldürecek. Dedim ki ben, Arkadaş dedi; hiddetlenerek. Temiz çamaşırın yanına ne demeye kirli koydun, ver seninkileride yıkarım ben dedi. Bir daha kirliyi temizin yanına koyma.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmişte kış vakti çapkınlığa giderken sevdiceğin evine 5-10 km kala o Wedze.leri benzincide komple çıkartıp çantaya atmışımdır akşam vakti ortamı, ambiyansı bozmamak için.

Alt için fazla alternatif yok ama üst için neopren teknolojisi de epey iş görüyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Askerde bize yün çamaşır verirlerdi. Hala veriyorlar mı?
ben 7 yıl askeri öğrencilik yaptım, her yıl alt üst yün içlik verirlerdi sümerbank üretimi, ama yün giyemiyorum, çok fena kaşındırıyor diye giyemediğim için dedeme gönderirdim. Yün giyebilsem aslında en iyi giysi yün, hem soğuktan korur hem teri dışarı atar hem ıslansa bile sıcak tutmaya devam eder, doğal yün gibisi yok.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
ben 7 yıl askeri öğrencilik yaptım, her yıl alt üst yün içlik verirlerdi sümerbank üretimi, ama yün giyemiyorum, çok fena kaşındırıyor diye giyemediğim için dedeme gönderirdim. Yün giyebilsem aslında en iyi giysi yün, hem soğuktan korur hem teri dışarı atar hem ıslansa bile sıcak tutmaya devam eder, doğal yün gibisi yok.
Hasyün forever :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Herkese merhaba, havalar soğuduyu için termal içlik arayışındayım. Birkaç yıldır kullandığım içliğin artık eskidiğini farkettim ve aynı zamanda terlettiği için de yeni bir içlik takımı almak şart oldu. Piyasada çok fazla seçenek var. Terletmeyen, kaşındırmayan ama gerçekten sıcak tutacak kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz bir marka/model var mı? Bütçem maksimum 2 bin. Teşekkürler.
Havanin sogumasi bir yana yoldayken maruz kaldiginiz ruzgar daha cok usutur. Bunun da caresi ruzgar gecirmez ama ter buharini geciren kiyafetlerdir. Ama ne yazik ki pahalidirlar. Bu yuzden termal iclik, ustune polar gibi bir pantolon, en uste de (tabi bu kadar kattan sonra sigabilirseniz) motor pantalonu bir noktaya kadar korur.
Ben yagis olmadigi surece motoru kullaniyorum. Gecen sene motor pantolonu ustune decathlon yat icin su gecirmez pantolon ile cozmustum. Sonra yurtdisindan 3 katmanli dainese ladakh pantolon aldim ve normal pantalonun ustune giydim, o zaman farki gordum. Ust taraf icinse klim windstopper balaklava inanilmaz iyi geldi. Boynu ve kafayi ruzgardan koruyunca tum vucuda etkisi oluyor.
DAgcilikta bize ogretilen: en alta termal iclik, ustune polar, en uste de gore tex ve benzeri teknolojili su gecirmez katman ile soguktan korunmak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz paralı yapmışsınızdır.
Kisa donem yaptim. Parali olsa zaten bize parka vermedikleri sure icinde askerlik biterdi

Motosikleti
D400
Vermiyorlar, kendin aliyorsun. Kazak bile vermiyorlar. Bize aralik ayinda parka bile vermemislerdi, 1 ay donmustuk.

2012 de gitmiştim poşet olarak, tam takım vermişlerdi herşeyi yedekleri ile.

sizin gittiğiniz dönemde sıkıntı varmış :D

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
2012 de gitmiştim poşet olarak, tam takım vermişlerdi herşeyi yedekleri ile.

sizin gittiğiniz dönemde sıkıntı varmış :D
Yemin toreni icin hepimizi saat 8de alana diktiler. Hava eksilerde, ruzgarla birlikte karla karisik yagmur yagiyor. Kulaklar l, eller gibi acikta kalan yerler once usuyor, sonra yanmaya basliyor, bir sure sonra aci ile birlikte hissizlik basliyor. Rutbelilerden fenalasip iceri tasinanlar oldu. Onlarin durumu daha zordu, parka marka yok ustlerinde.
Saat 11 bucuk gibi tuggeneral geldi, toren 12ye dogru bitti, pasamiz yemegine gecti sonra. Sonradan rutbelilerden biri anlatmisti, saat 12 gibi yemege gidecegi icin bizi 11 bucukta selamlamaya basladigini.
Bence sikinti donemde degildi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bize ilk geldigimizde sadece tek takim kamuflaj, kemer, bot verdiler. Parkalari 1 ay sonra verdiler, kazaklari da 1 ay kadar sonra kantinden satin alabildik. Atlet, don, iclik kendimiz goturmustuk hep. O zaman demistim "sarikamistan bugune hic bir sey degismemis" diye.

Tutku markasını öneririm.uygun fiyatlı ve kaliteli ben kullanıyorum.alt üst takım 450 tl aldım geçen ay.O kadar yüksek fiyatlar vermeye gerek yok.
Link

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar