Arama sonuçlarınız

1. E

Brezilya Üretimi Rosso 2 versus Alman Üretimi Rosso 2

Yeni bir şey farkettim, ancak 2 gündür araştırmama rağmen internet bu konuda çok sessiz. Benim CBR'de takılı Rosso 2'ler Brezilya malı, endustriela brasil gibi bişeyler yazıyor üzerinde. Öğrendim ki bunun bir de Alman malı olanı varmış. İkisinin arasında ne fark var? Bunlar farklı modeller...
  2. E

Kaliteli lastiğin hıza etkisi?

Merak ediyorum. Hatta arkadaş ile bu konuda farklı düşünüyoruz. (Kötü lastik daha hızlı gidiyorsa rossoları çıkarıp ırc falan takmayacağım, tamamen merak) Benim görüşüm, yola iyi tutunan, kaliteli bir lastiğin yuvarlanma ve sürtünme direnci daha fazla olacağı için motorun hız ve ivmelenmesi...
  3. E

CBR250R vs R25

Malum bir süredir CBR250R kullanıyorum. Çok çok samimi bir arkadaşım da R25 kullanıyor. Sürüşte gözlemlediğim farkları aktarmak istiyorum. Öncelikle performansa değinelim, R25'in ekstra gücü azımsanacak oranda değil. Mesela yan yana başladığımız yokuşta, R25 bariz fark atabiliyor. Kalkışta ufak...
  4. E

2015 CBR250R Egzoz Sıcaklığı (Yanan Pantolon) Sorunsalı

Arkadaşlar, malum bu yeni kasa CBR250'lerin egzozu çok büyük ve üzerinde ısı kalkanı yok. Aşırı ısınıyor meret. Dün pantolonun paçasında 1 tl ebatında yanık oluştu. Bu egzoz için aklıma bir çözüm yolu gelmedi ama bir şekilde çözmem gerek. Aklına bir çözüm gelen var mı?
  5. E

Action Cam?

Arkadaşlar malum havalar ısınıyor yavaş yavaş. Ben motorun üstünü bile örtmüyorum artık akşamları sabah binerim diye. Hal böyle olunca iş görecek bir action cam ihtiyacı hasıl oldu. Hem güzel görüntüler kaydederiz, hem de olası bir kaza vs. durumunda delil delildir. Net bir bütçe yok bu iş...
  6. E

CBR 250 R Telefon Tutucu?

Sevgili arkadaşlar, malum 2015 model bir CBR 250 aldım. Her şey iyi, hoş ancak telefonu takacak bir tutucu bağlamak için yer bulamadım. Bu konuyu araştırdım ancak genelde aynaya takılmış tutucu. Çok çirkin görünüyor öyle. Var mıdır bu konuda bir çözümü olan?
  7. E

Yeni Motorum

Sonunda gidip motorumu aldım. 2016 model 7900 km'de. Garantili. 300 km yol gittim. Yolda biraz denedim, güzel motor. :cherry:
  8. E

Bolu'da Olanlar İçeri

Arkadaşlar, yarın Bolu'dan motor alacağım. Alacağım motor CBR250. Honda servisi yokmuş Bolu'da. Motoru ekspertiz için kime gösterebilirim? Var mı sağlam usta?
  9. E

CBR 250 R Repsol

Arkadaşlar merhabalar, 2015 model bir repsol için pazarlığı bitirdim. 2016 çıkışlı temiz bir motor. Sorum şu; bu repslün grenajlarının pahalı olduğu doğru mu? Bir de renk dışında normal modelden herhangi bir farkı var mı?
  10. E

Şehirler Arası Motosiklet Taşımak

Arkadaşlar, Antalya'dan bir motor beğendim. Gidip alacağım ancak Ankara'ya bu mevsimde motorla gelmek zulüm olur. Kaza ihtimali de cabası. Manavgat/Serik tarafından teslim alacağım. Motosiklet alan otobüs firması var mı? Taşıma işini nasıl yapabiliriz?
  11. E

Kargo Firması-Rezillik-Önemli!

Değerli arkadaşlar, yazı biraz uzun olacak ancak konu şahsımın üzerindedir. Okuyunca ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bunu ilgili konuda bir bilinç oluşturmak adına yazıyorum. Yazdıklarımın tamamı şahsımın üzerinde bir konu hakkında şahsi tecrübelerimdir, tamamı gerçektir. 19.12.2016 günü...
  12. E

Bajaj Pulsar 43T Dişli

Selamlar öncelikle, pulsar motorumdan memnunum ancak motorun 6. vitesi yok gibi birşey. 5 vites kullanıyorum motoru. Bu da yakıt tüketimimi artırıyor. Kullanım biçimimi ve trafik yoğunluğu noktasında bölgesel inceleme yaparak 40t olan orjinal arka dişliyi 43t olanla değiştirerek top speedden...
  13. E

Pulsar 200 NS

İş değişikliği sonucu artık işe motorla gidip gelmediğimden dolayı satılıktır. Transalp almak için satıyorum. Herhangi bir sorunu yok. Forumdan arkadaşlara fiyatta yardımcı olmaya çalışırım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-butun-aksesuarlari-uzerinde-369199201/detay/
  14. E

Bajaj aydınlatma

Değerli arkadaşlar, pulsar 200 ns motorumun aydınlatmasından memnun değilim. Ampulü değiştirmek istiyorum. Değiştirmişken de led falan takmak istiyorum. Ancak hangi ürünün uyacağı konusunda bilgi sahibi değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir ampul için sağı solu kesmek falan istemiyorum.
  15. E

Bu aralar çok sorulan CBR250-Pulsar kıyaslaması

Arkadaşlar, gördüğüm kadarı ile iki motorun arasında gel git yapanların sayısı baya fazla. İkisini de kullanmadan insanların yönlendirmeleri ile yanlış bir algı oluşuyor. CBR 250 R samimi arkadaşta vardı 2015 model. Baya kullandım. Pulsar da kendi motorum. Genelde NS değil RS soruluyor ama motor...
  16. E

Soğutma sisteminin havasının alınması

Arkadaşlar, motorumun antifirizi değişti, değişim aşamasının tamamını izledim. Alttan borular sökülerek eski sıvı boşaltıldı, sonra radyatör ve yedek depo yıkandı, sonra hem radyatöre hem de yedek depoya taze sıvı (%50 saf su, %50 antifiriz) eklendi, sonra radyatör kapağı kapatıldı, yedek depo...
  17. E

Motosiklet Temizliği

Dün bakım için servise gittiğimde bir Pulsar geldi, 7000 km dolaylarında, motor zincirine, dişlisine kadar tertemizdi. Bir de döndüm, benim motora baktım, leş gibiydi. Çamur vs. tamam, yıka, güzelce sil, kurula, gider. Peki bu arkadaki dişliyi falan nasıl temizleyebilirim?
  18. E

Kararsız kaldım

Arkadaşlar, toplu taşıma sisteminin sistemsizliği ve otobüs beklemekten sıkılmam neticesinde yeniden motosiklet alma kararı verdim. Esasen tam bir bütçe sınırım olmasa da kendimi 17500 ile sınırlandırdım. Ekipman bu paraya dahil değil. Bir araştırma yaptım, ancak elde edebildiğim veriler beni...
  19. E

Vazgeçtim bu sevdadan

Motosiklete hobi olarak zevk için başlamıştım. 150 cc bir motor alıp 15 bin km farklı koşullarda deneyim kazanınca sattım. Aklımda fuardan sonra 250 cc veya daha üzeri bir motor almaktı. Yaşım 30 sürat konusunda kendime hakimim. Son zamanlarda gazetede televizyonda ve forum vb. İnteraktif...
  20. E

Dorado Corvus?

Malum sitede tesadüfen gördüm. Aslında yıllardır merak ettiğim bir motordur kendisi. Acaba gerçekten marka geri mi döndü yoksa bunlar bir yerden buldular 2-3 tane satılamamış motor, onları mı kakalayacaklar...

Yeni mesajlar