Brandayı yaktım bir kere. Arkadas o nasıl bi ısınmaktır. Bide sararıyor çok fena. Tiger taktırdım memnunum. Isınma yok ses fena
Hocam egzoz konusunda gıcığım. Tek silindir küçücük motor. Yapacağımız değişikliğin sonucunu önceden kestirmek zor. Daha önce çok beğendiğim bir CBR'den sırf orjinal egzozu yok diye vazgeçmiştim. Hakiki Yoshimura takılıydı, yine de orjinal egzoz yok diye almadım.

Orjinal egzoza bir çözüm bulmam gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
Karbonla ilgili bilgim yok ama asbes bezi diye geçen üründen sarabilirsiniz.
Hocam şöyle, asbest bezi dediğiniz ürün ısı yalıtımı yapar. Yani egzoza dokunan nesnenin yanmasını engeller. Ama iyi bir yalıtım malzemesidir. Egzozun soğumasını da engeller ve son susturucu tüp içinde basınç artışına sebep olur muhtemelen. Öyle bir çözüm bulmalıyım ki, egzozun ısı transferine engel olmasın, yani egzoz soğuyabilsin rahatça, ama beni de yakmasın. Bakalım, bu gün konu ile ilgili tamirci arkadaşlara danışacağım.
egzosta elyaf saranlar var iş görebilir sanırım.
Elyafta (cam elyaf olması lazım) asbest bez ile aynı şekilde ısıyı yalıtır, egzoz tüpü aşırı ısınır bu sefer.