Arama sonuçlarınız

1. Hamza Toruk

TVS Jupiter hak. // Kullanıcı tavsiye talebi hak.

Merhaba Arkadaşlar , 2022 model TVS JUPİTER almayı düşünüyorum , bu scooter i kullanan var mıdır varsa karşılaştığı problemler nedir ? Servis yedek parça sorunları yaşadıysanız onları da paylaşabilir misiniz ? Ürün fiyatı 36 K .Tvs jupiter alma şunu al dediğiniz scooter var ise o öneriye de...
  2. Hamza Toruk

Motosiklet Hakkında En ÇOK Merak Ettiğiniz Konular Nelerdir ?

Selam arkadaşlar motosiklet hakkında en çok merak edilen google de aranan konular nelerdir ?
  3. Hamza Toruk

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Her zamanki gibi çinli mantığı dış görünüş güzel ..... Bakalım kaç kişinin daha canı yanacak :king:
  4. Hamza Toruk

Yorumlarinizi Bekliyorum Arkadaşlar /BAŞLANIÇ MOTOSİKLETİ

Dilimizin döndüğünce fazla detaya girmeden anlatmaya çalıştım umarım beğenirsiniz . Güzel eleştrilerinizi bekliyorum ....:) https://www.youtube.com/watch?v=T0jbH_Vu_eA ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ---------- up up
  5. Hamza Toruk

Motosikletinizde En Çok Değiştirdiğiniz Parçalar Nelerdir ?

Herkese merhaba arkdaşlar merak etiiğim için soruyorum , siz motosikletinizde en çok hangi parçayı veya parçları değiştiriyorsunuz ? Ben en çok yağ değişimi yapıyourm ...
  6. Hamza Toruk

YENİ MEZUNİYET VE YETERSİZ TECRÜBE

Herkese merhaba arkadaşlar bu yıl yeni mezun olmuş bir mühendis olarak aranızda yer almaya devam ediyorum . Bu gün sizlerden yardım istediğim konu ise henüz üniversiteden yeni mezun olmamın verdiği heyecanla hemen yeni bir işe girdim ancak bazen bilgi ve becerilerim yetersiz kalıyor bu problemi...
  7. Hamza Toruk

İnternet üzerinden motor satma çilesi

Son zamanlarda artık motosikle alma satma olayını sövme boyutuna getiren ...lar yüzden buraya yazma gereği duydum aramızda da bunu yapan varsa lütfen yapmasın , GÖRMEDİĞN MOTOSİKLETE direk 1000 lira aşağı fiyat vermek nedir ? he ben enayıyım sana direk o fiyattan satıcam demi? Abi en son ne...
  8. Hamza Toruk

Lastiğe Atılan fitil

Herkese merhaba arkadaşlar , başlıktan ta anlaşılacağı üzere problem FİTİL pcx imin arka lastiğine vida girmişti, lastikçiye gittim scooter olduğu icin sökemeyecegini söyledi fitil atsakta yeter abi ben bu fitili kamyonlara atıyorum falan derken neyse tamam dedik . Dedik ama fitil olmadı...
  9. Hamza Toruk

2016-KPSS Lisans (GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR, EĞİTİM BİLİMLERİ)

Bugün KPSS ye girecek bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim ...İnşaallah emeklerinizin karşılığını alırsınız...:)
  10. Hamza Toruk

Hain KEDİ !!!

Herkese merhaba arkadaşlar uzun süredir motoruma dadanan manyak ,şişko ,tembel ve bir o kadar da yüzsüz bir kedi var vurmayada kıyamıyorum şapşal birşey motor soğuduğu andan itibaren sinsi adımlarla yaklaşıp Çamurlu ayaklarını benım selede temizliyor arada kıl tüyde bırakıyor ... Bu hayvana ne...
  11. Hamza Toruk

SATILIK YBR ESD KIRMIZII

Herkese merhaba arkdaşlar ybr mi cbr almak için satıyorum forumdan bir arkdaşa giderse daha güzel olur :) şimdiden alan arkdaşa hayırlı uğurlu olsun.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-muhendisten-0-ayarinda-tertemiz-2014-ybr-279748813/detay motor hakkında ufak bir fikir...
  12. Hamza Toruk

OTOMATİK ZİNCİR YAĞLAMA

Herkese merhaba arkadaşlar otomatik zincir yağlama ile ilgili sorularım var ben comuter kullanıcısıyım hafta bir sprey ile yağlıyorum ama bazende sıkıyor yağmur çamur yağınca hop gitti yağ e bide bunla zaman harcıyorum her seferınde 10 dakıka ....asıl sorum şimdi bir sistem olsa otomatik...
  13. Hamza Toruk

Soğuk havada (Ankara dün - 12 idi ) Ayak üşümesi

Herkese merhaba arkadaşlar benim problemim motosiklet sürerken ayağımın donması :queen: 3 kat çorap yds diablo 7.2 gtx olmasına rağmen bildiğiniz buzkesiyor motor mecburi olarak motor kullanıyorum sizce ne yapmalıyım ? belli süre sonra hissetmiyor insan ayaklarını :pr: ki bu gün - 16 olacağı...
  14. Hamza Toruk

HİNTLİ BAJAJ VE JAPON

Herkese merhaba arkadaşlar pulsarcılar öncelikle bu sizin motorlarınızı övme yada dövme değildir baştan söyliyimde saldırmayın hemen :cherry: Dün akşam bir pulsar gördüm 20.000 km de idi adam pulsarı takaslı 7 bine maal etmiş takaslı almış motor daha 2015 (8.300 2015 +plaka vs= nerdeyse 9000)...
  15. Hamza Toruk

Öğrenci Usulu Ekipman

Herkese Merhaba arkaşlar bir kaç sorum olacak sizlere tahmin ediyorum ki benim gibi burda birçok üniversite öğrencisi vardır :cherry: Şimdi arkdaşlar malum bu motosiklet pantolları ile derse falan girdiğimizde yanıyoruz abi alttan alttan kötü oluyor e Ankarada soğuk şehir bunun için tech 90...
  16. Hamza Toruk

Çinden japona giden uzunnn yol :)

Merhaba arkadaşlar azcık kendimden bahsedeyim ben öğrenciyim ve bir çok arkadaş gibi motor sevdalısıyım hal böyle olunca 2010 yılında 2006 model kanuni popcornla başlayan sevdamız cg 100, kt 125 ,mondial 150 MC ve son olarak ybr ye geçişimi size kısa olarak anlatıcam ve neden milletin ybr cbf...
  17. Hamza Toruk

150 MC ile Ankra-Gebze arası Tavsiyelerinizi bekliyorum

HGS YOK HANGI YOLLARI KULLANMAM GEREKLI _?_ ANKARA-GEBZE VE yolda yanıma ne almalıyım ?
  18. Hamza Toruk

150 MC ile Ankra-Gebze arası Tavsiyelerinizi bekliyorum

HGS YOK HANGI YOLLARI KULLANMAM GEREKLI _?_ ANKARA-GEBZE

Yeni mesajlar