Arama sonuçlarınız

1. gerivites

Kafalar Karışık 250cc 650cc 700cc 1000cc

Merhaba, Uzun zamandır motosiklet almalı konu açmıyorum. En son nisan 2018de fiyat avantajı olduğu için dominar satın aldım. Şimdi de elime toplu para geçtiği için çarçur olmasın diye motosiklete bağlamak istiyorum. Bütçe olarak nakit 25bin civarı +dominar var. Dominara da yeni Pirelli lastik...
  2. gerivites

PC ikinci el fiyat tespiti

Merhaba, aşağıda özellikleri yazan pcnin ikinci eli kaç para eder. System Information ------------------ System Manufacturer: LENOVO System Model: 90B70070TX BIOS: LENOVO BIOS Rev: IEKT26A 0.0 (type: BIOS) Processor: Intel(R) Core(TM)...
  3. gerivites

Pulsar emniyet şeridinde sert kayaya çarptı!

Merhaba, Bugün eşimle yoros kalesine doğru gezmeye gittik ve dönüşte kavacık-ataşehir otobanında enteresan bir mevzuya başından sonuna kadar şahit olduk. kavacıktan otobana bağlandığım andan itibaren emniyet şeridindeydim. Önümde 2-3 motosiklet daha vardı, benim süratim 60-80 civarı olduğu...
  4. gerivites

Honda durur mu? Yapıştırmış Zammı... 17.09.2018

Belirtilen tavsiye edilen perakende satış fiyatları, 17/09/2018 tarihinden 30/09/2018 tarihine kadar geçerlidir. Ancak tavsiye edilen perakende satış fiyatları Honda Türkiye A.Ş. tarafından ara dönemlerde yapılacak duyurularla da değiştirilebilir. Bu sebeple araçların fatura döneminde yürülükte...
  5. gerivites

Android aksiyon kamerası ?!

https://www.hepsiburada.com/smart-eye-android-isletim-sistemli-aksiyon-kamera-p-HBV00000D5Q0L Hepsiburada günün ürünü 374 lira. Değişik özellikleri dikkatimi çekti. İlk defa görüyorum fiyatı da makul sayılır. Android işletim sistemi varmış ve sim+hafıza kartı takılarak direkt olarak kamera ile...
  6. gerivites

Jant Boyama

Jant boyama için internetten rastgele bir yere sorabildim aşağıdaki gibi çift renk teki 500Tl fiyat verdiler. İstanbulda bu şekilde jant boyayabilecek yer bilen var mı. İlk önemli olan işçilik tabi ama 500 de az para değil. O kadar para verip sonunda hayal kırıklığı yaşamak da var.
  7. gerivites

Honda’nın sevilen scooter modeli PCX, hibrit teknolojisine kavuşuyor!

Satış adetleri bazında Honda’nın yüzünü güldüren model konumunda olan PCX, Japonya’da sunulacak hibrit versiyonuyla sınıfa yeni bir soluk getiriyor. Toyota ile birlikte hibrit otomobil furyasına dahil olma gayreti içerisinde olan Honda, en güçlü olduğu alanlardan birisi olan motosiklete de bu...
  8. gerivites

Para Dağıtan Turist Gözaltına Alındı

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/taksim-meydaninda-montlu-sahis-alarmi-sivil-polisler-etrafini-sardi-40886398 Çok enteresan bir olay hiç anlam veremedim. Günde 2-3 tane çalıntı motosiklet haberi-ilanı görüyorum. Hırsızları aramıyorlar, araştırmıyorlar, yakalamıyorlar, yakalasalar bile serbest...
  9. gerivites

İstanbul'da Dolu Alarmı

http://www.posta.com.tr/meteorolojiden-istanbul-icin-uyari-2017211 Meteoroloji, bugün için Marmara’ya özellikle de İstanbul’a şiddetli fırtına ve ceviz büyüklüğünde dolu uyarısı yaptı. Sigorta şirketleri, müşterilerine “Aracınızı doludan koruyun” mesajı attı. Geçen 27 Temmuz’da İstanbul’da...
  10. gerivites

2017 Dominar 1600km tur camlı çantalı

2017 Dominar 4600km tur camlı çantalı Nisan 2018 trafik çıkışlı Garantili Tur camlı Gidon yükseltmeli Koruma takozlu Kappa 35lt çantalı Kazası yatması sıkıntısı yok ₺ 19.500 Km artıyor 4600 oldu :)
  11. gerivites

Tek / Çift Silindir - V / L / Paralel / Sıralı - 3 / 4 Silindir - Karakter

Herkese merhaba, Forumda arama yaptım ama kafa karıştıran teknik hesaplamalar, farklı kıyaslamalar dışında bir şey bulamadım. Benim merak ettiğim bu motorların hissettirdikleri. Hepsini tecrübe etmek uzun bir süreç olacağı için sormak istedim. Ben elektrikli bisiklet ile otobüsten kurtulmak...
  12. gerivites

İstanbul Trafik Günlük Olaylar

Merhaba, İşe gidip gelirken kameraya takılan olaylar biriktikçe biraz ibret biraz eğlencelik videolar yapayım dedim. Editte acemilik ve yazılım yetersizliğinden dolayı kenarlar boş kaldı böyle saçmasapan bişey oldu ama 2ncide daha güzel bir edit yapacağım :)
  13. gerivites

Eski motosikletlerinizi özlüyor musunuz?

Herkese merhaba, Eski video ve fotoğraflara bakıyordum. Bir anda kendimi sahibindende kuba black cat bakarken buldum. Size de oluyor mu böyle :) Geçen gün de as150 videolarımda "ulan ne güzel motordu keşke satmasaydım" dedim. 1 yıl içinde 3ncü motosikletim ve 2ay gibi çok kısa sürdüğüm top...
  14. gerivites

CG TEAM (Değişik kafalar) - Yarış modu

200-205i göreydik iyiydi
  15. gerivites

Artçıya Kask Önerisi (500TL)

Merhaba arkadaşlar, ne zamandır konu açmıyordum. Bir konum olsun dedim. Kask bakıyorum artçı için. Bütçe maksimum 500TL olacak. Fiyatlar malum uçuşuyor. Şu anda en mantıklısı LS2 FF320 gibi gözüküyor. Kullanan bilen var mıdır. FF352ye göre ekstradan çene pedleri var gördüğüm kadarıyla. Rüzgar...
  16. gerivites

Kaldırımla Yol Arasındaki İnce kanala Ön Tekeri Düşürüp Çıkamamak

Merhaba, başlıktan anlaşılacağı üzere trafikte soldan kaçayım derken kaldırımın kenarındaki 10cm civarındaki kanala önce ön sonra arka tekeri sokmayı başardım. İleride bir kesiklik olur diye umarken yol kenarına park etmiş arabaya denk geldim ve kanalda çırpınmama rağmen çıkamadım. Kenarda...
  17. gerivites

Teker Değdirmeli Hasarsız Kaza (Videolu)

Herkese merhaba, Kazalarıma yenileri ekliyorum :thumleft: yeni motosikletimle ilk kazamı 140kmde yaptım neyse ki küçük. Kaza değil kazacık. Yatırmadık motoru, ufak bir teker değdirme :cat: Eğlencelik olsun diye ufak eklemeler yaptım :flower: Büyrun: https://www.instagram.com/p/BhbK0OLnbbB/
  18. gerivites

2015 Pulsar AS150 Garantisi devam ediyor 5500 km'de

SATILDI Fiyat 6.700 TL İstanbul / Ümraniye / Yukarı Dudullu Mah. İletişim 0535 595 56 45 Marka Bajaj Model Pulsar AS 150 Yıl 2015 (Ruhsatta 2016) Km 5.500 Motor 150 cm3 Motor Gücü 16,7 hp Silindir Tek Silindir Vites Manuel Soğutma Hava Renk...
  19. gerivites

Mikemmel Bir Konu: Sıfır km 250lik mi İkinci El 500lik mü

Herkese merhaba, 9 aylık 7bin kmlik taze bir motosiklet sürücüsü olarak eksiğini hissettiğim en büyük şey ABS, e tabi biraz da güç fena olmaz. Daha önce forumda D400, NK400 ve CRF250 Rally arasında kaldığımla ilgili bir konu açmıştım. 2-3 hafta kadar önce D400 test ettim biraz hayal kırıklığı...
  20. gerivites

Açıkta kalan kablolar için makaron tarzı suya dayanıklı malzeme arıyorum

Merhaba, Gidon yükseltme taktığım için sol kumanda kablolarını saran kabloda fotoğraftaki gibi bir kırılma meydana geldi. Yağmur suyunun aşağı kadar yürümesi çok zor ama yine de burayı sarıp kabloları da kirden tozdan korumak istiyorum. Normal elektrik kablosu sarsam sürekli atacak ve yapış...