Para Dağıtan Turist Gözaltına Alındı

Motosikleti
Ns200
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/t...alarmi-sivil-polisler-etrafini-sardi-40886398

Çok enteresan bir olay hiç anlam veremedim. Günde 2-3 tane çalıntı motosiklet haberi-ilanı görüyorum. Hırsızları aramıyorlar, araştırmıyorlar, yakalamıyorlar, yakalasalar bile serbest bırakılıyor çalmaya devam ediyorlar. Ama faslı bir turisti dilencilere para dağıttığı için yaka paça gözaltına alıyorlar. Gerekçeleri de mont giymesi olarak gözüküyor :queen:

Durum şüpheli gözüküyor orası ayrı. Sahte falan mı acaba paralar.

Polisin işi bu şüphelileri yakalamak. Kaçmaya çalışmış daha ne olsun. Savunması da yetersiz ve saçma Katar'dan geliyorsun elinde hiç bir çanta vs yok bu sıcakta taksimde montla dolanıyorsun. İnsan sıcakta montu çıkarmaz mı? Katar'da da böyle mi geziyon diye sorarlar adama.

Motosikleti
Ns200
Polisin işi bu şüphelileri yakalamak. Kaçmaya çalışmış daha ne olsun. Savunması da yetersiz ve saçma Katar'dan geliyorsun elinde hiç bir çanta vs yok bu sıcakta taksimde montla dolanıyorsun. İnsan sıcakta montu çıkarmaz mı? Katar'da da böyle mi geziyon diye sorarlar adama.

Şüpheliye 4 polis düşüyor, suçlular elini kolunu sallayarak geziyor. Ben de bunu anlamıyorum.

Mersin İl Temsilcisi
Arabistanda çalıştığı dönemde bir akrabam hep resim yolladığında montlu görürdüm.
Türkiye'ye geldiğinde sordum.
Hem sıcaktan koruyor hem de gece gündüz ısı farkından hasta etmiyor demişti.
Ama düz deri değil, şişmeli olanlar var ya, onlardan giyerdi hep..

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
montum iyice eskidiği için seyrek giymeye başladım yoksa bende hava sıcaklığına bakmaksızın montla dolaşıyorum. hatta iskiye gittim ve X-R cihazından geçerken öttü ve güvenliğe "ötüyor bu" dedim ve güvenlikte "böyle giyinirsen öter tabi" dedi ve bende "ne yapacağım başka? mecbur giyeceğim" dedim ve sonra adam cevap vermedi.

omuz dirsek sırt korumam yok ne yapayım? mont az çok koruma sağlıyor, kısa kollu ile motosiklet sürecek halimiz yok. arada kaçamak yapıyoruz ama gönül rahatlığıyla binmek için koruma yada koruma özellikli kıyafet giyeceğiz.

çok merak ederse polisler üzerimi arayabilir ama böyle sebepsiz yere yaka paça götüremezler. kimlikten sorgulama yaparlar ve üzerimi ararlar sonra temiz isem giderler başka bir hakları yok. paramı da istediğim gibi harcarım ona da karışamazlar. bu arada dilencilere para verilmesine karşıyım ben.

beylikdüzü'nde dilencinin biri para istedi benden ve bende bankamatikten para çekiyordum ve adamı beklettim, adam para verecek sandı ve sevinçle bekledi sonra ben parayı çektim ve adama dedim ki "bak abi orada lokanta var, bir güzel yemeğimizi yiyeceğiz ve üstüne sana birde künefe ısmarlayacağım olur mu?" diye sordum ve adam başka bahaneler uydurarak para istedi ve bende "para yok, karnın aç ise istediğin şeyden yiyebilirsin hesabı ödeyeceğim" dedim ve adam homurdanarak gitti yanımdan.

bir an dilenci beni dövecek sandım :mrgreen: hıyarlara bak lan! kim kime yemek birde üstüne tatlı ısmarlıyor bu devirde? puşt birde homurdanıyor.

bu halk varya bu halktan nefret ediyorum ben ama gitmeye imkan yok işte, mecbur bu pislik çukurunda hayat sürüyoruz.

Son düzenleme:
Çalsaydı başkan olurdu tipini sevdiğimin robin hood kılıklısı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gayet supheli bir durum. Polisimiz hakli. Hic kusura bakmayin ama Faslı turist de bal gibi suclu. Her onune gelen dilenciye para dağıtılır mi hic? Arada bi kac dilenciye de tecavuz etseydi hic sorun olmazdi. Normal deyip ellemezlerdi.

Insan gidecegi ulke hakkinda biraz bilgi edinir. Elini olunu sallaya sallaya nerede geliyon? Dingo'nun ahiri mi burasi? Buranin da kendine gore bi adalet anlayisi var.

Kampanya vardıysa demek ? 10 dilenciye para dağıtana cennete 10 gün önce girme hakkı falan? Biz duymamışızdır.

Eroin bağımlıları yaz sıcağında mont giyecek kadar üşürler. Büyük ihtimal kafası iyiydi.
Hadi bunun kafası iyidi, mazereti vardı.
Dilencilere makarna, kek, kömür dağıtanlara ne demeli ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar