Jant Boyama

Motosikleti
Ns200
Jant boyama için internetten rastgele bir yere sorabildim aşağıdaki gibi çift renk teki 500Tl fiyat verdiler. İstanbulda bu şekilde jant boyayabilecek yer bilen var mı. İlk önemli olan işçilik tabi ama 500 de az para değil. O kadar para verip sonunda hayal kırıklığı yaşamak da var.

37635704_325716321305016_8581734082092728320_n.jpg

127

Bende benim D400 ün jantları altın rengine boyacaktım ama o iş yalan oldu. Biraz araştırdım boyatmış kişilere filan sordum 2 yer aldım. Biri Maslak Atatürk Sanayi bölgesinde KTM motor var Şakir Motor galiba adı onun caddesinde 2 dükkan yanında var. Diğeri instagramda denk gelirsem editler yazarım buraya.

Yuh 500 tl ne? Sakın böyle bi yanlış yapma. Zeytinburnun da benim motorun deposuna bile 150-300 tl fiyat çıkıyor.

İstanbuldaysan rahmetli barkın abinin motor boyama videosunda ki bi abi var ona gitmeni öneririm.

Veya sanayiye git ucuza güzel boyayan usta bulursun.

Kendi önerim ise güzelce videolarını izleyip kendin yapman ben mesela motorun yan kapaklarını kendim boyadım presto marka sprey boya ile gayet güzel oldu.

Son olarak internetten fiyat alma yüz yüze konuş motor büyük ise daha fazla geçirmeye çalışabilirler.

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
500 çok hocam ya biraz daha arastir bence yada bu sulu kaplamalar var onlara bak bence.

Motosikleti
Ns200
Su kaplama mıdır sulu boya mıdır nedir onunla bu görseldeki gibi yapılamıyor galiba. Zaten 500+500 çat diye verecek halim yok araştırmaya devam :) en kötü ihtimal öncesinde kendim yapmayı denerim batırırsam götürür uygun bulduğum yere yaptırırım :)

Su kaplama mıdır sulu boya mıdır nedir onunla bu görseldeki gibi yapılamıyor galiba. Zaten 500+500 çat diye verecek halim yok araştırmaya devam :) en kötü ihtimal öncesinde kendim yapmayı denerim batırırsam götürür uygun bulduğum yere yaptırırım :)

Yok hocam dediğimi yapın su boyama vs değişik işler adam akıllı boyamak daha mantıklı zor bir şey değil

Ha birde tanesi 500TL... ::facepalm::

tek spreylik boyalık bir iş değil jantın malzemesi bilmiyorumda onu ya kumlama yapıp boyasını komple atıp sıfırdan astarını çekip boyatmak lazım yada eski üsul zımpara ile boyasını alıp boyatmak lazım boyanın üstüne boya atılırsa ilcını atsalar bile emin olki bir kaç ay en fazla 1 seneye boya dökülmeye başlar.. özellikle plastik kaukçuk aksam gibi aksamları boyamak ustalık ister..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar