Arama sonuçlarınız

1. E

Yağmurda Yazlık Lastikmi Kışlık Lastikmi

Arkadaşlar "8 yıl sonra ilk kazamı yaptım" adlı konu açmıştım artık fabrikasyon KİNGSTONE adındaki NYLON lastiklerden kurtulmak istiyorum ancak şöyle bir durum var kuru havada nylon lastik bile gayet güzel tutunuyor benim için ıslak zemin önemli. yorumlarda kışlık lastik yagmurda cok kayar diyen...
  2. E

8 yıl sonra ilk kazamı yaptım

8 yıl önce motora başlayan ve istanbulda aktif olarak her gün motosiklet kullanan biriyim hiç kaza yapmamıştım ta ki bu akşama kadar.işe gitmek için evden çıktım hava ufak ufak yagmur atıyor şişli abide-i hürriyet caddesinde yaklaşık 50 km hızla ilerlerken yagmur hızlandı.bu esnada karşıya...
  3. E

Debriyaj kaydırması ve yağ(yardım lazım)

Arkadaşlar 6 yıl cub kullandım o da öyleydi şimdi sıfır lifan glint 100 var ne zaman motorun yağı değiştirsem debriyaj kaçırıyor 500 km sonra yag eskidikce kaydırma bi nebze azalıyor.mineral yağ(motul 3000) koydum dün yine aynı nasıl çözücez bu konuyu motordan soğudum artık
  4. E

Bu lastik ebatının diğer karşılığı nedir ?

Arkadaşlar motorum Lifan Glint 100 üzerinde kingstone adında nylon lastik var 2500 km yaptım yazın gayet iyiydi ama yağmurda hiç tutunamıyorum.ebat ön 2.75-17 arka 3.00-17 ama bu ebatla aratınca az seçenek çıkıyor 90-80-17 gibi ebatlarda var onlarda seçenek daha fazla benim ebatın karşılığı...
  5. E

Led fara geçme zamanı

Arkadaşlar kaliteli bir led ampul almak istiyorum ama benim far ampulu h4 degil 35 w lık armut tipi cbf lerde kullanılan duylu ampullerden S2 koduyla geçiyor bu ampul seçeneginde kaliteli bisey bulamadım H4 e çevirsem far tasını eritebilecegini söylüyorlar ne yapıcaz fikirleriniz varmıdır
  6. E

Uygun Fiyata Maksimum Güvenlik

Arkadaşlar ben gibi 4000 tl bandında motorlara binip hırsızlara kaptırmak istemeyen ama bir kilide motor parası vermek istemeyenlere neler tavsiye olunur, pahalı bir kilidin yapacagını yapsın demiyorum ama maksimum caydırıcılık ve hırsızı uğraştırması önemli.örnegin gemi zinciri alıp sürgülü...
  7. E

1 den 2 ye geçerken sert geçiş

6 yıl cup kullandıkdan sonra sıfır 100 cc lifan glint commuter tipi motor aldım motordan çok memnunum ama 1 den 2 ye geçerken biraz kemikli geçiyor çat diye,diğer vitesler pamuk gibi.ustalar normal diyor ama sizede sormak istedim
  8. E

Debriyaj Kaçırması

Kuba kee 100 cub motorum var 5 yıldır birlikteyiz ama bu motora ne zaman tam sentetik yada sentetik kaliteli bir yağ koysam debriyaj fena halde kaçırma yapıyor ama ne zaman dandik mineral bir yağ koysam motor roket gibi.anlamadıgım nokta eskiden böyle bir durum yoktu acaba benim debriyajdamı...
  9. E

Alibeyköy bomonti tüneli ölümlü kaza

Arkadaşlar şimdi tünelden geçtim büyük bi kaza olmuş motorcu arkadaş vefat etmiş kafası çok kötü durumdaydı :( motorun markasını seçemedim üzüntüden ne olur dikkat edin arkadaşlar
  10. E

Cub motorda araba yağı

100 cc veya 50 cc cub motorda araba yağı kullanan varmı arkadaşlar ? daha önce 1 kez kullandım problem olmadı devamlı kullanmak istiyorum 1 litre yaglar kutulama maliyeti yüzünden çok pahalı 4 litrelik kaliteli bir araba yağı kullanmak istiyorum
  11. E

Kee 100 Depo Büyütme

Kuba kee 100 cub tipi motorum var ancak 3.5 litrelik deposu var benzin almaktan bıktım yav nasıl bişey yaparız buna.motorum koltuk altı baya geniş aynı depodan bi tane daha alıp kenarlarını kesip birbirine kaynatayım diyorum varmı öneriniz
  12. E

Bizim Çinlilere Bu Yağ Yarıyormuş Arkadaş

Kuba Kee 100 motorum var hep kaliteli yağ koydum Elf-Castrol Power 1 falan ve motor neredeyse 4 yıllık oldu artık kaliteli yağ almaya gerek yok dedim lubex marka yağ koydum debriyaj kaçırma yaptı dün BP den Castrol Actevo yağ aldım fiyatı 17 lira ve motorum ilk gün bile bu kadar stabil...
  13. E

Debriyaj Kaçırması. !Yardım !

Merhaba arkadaşlar.cub motorumun debriyajı fena halde kaçırıyor ama garip bi kaçırma.1 den 2 ye yada 3-4 e geçerken kaçırma yapıyor ancak boşta gaz verip bi anda vitese aldıgımda zıpkın gibi fırlıyor debriyaj bitik olsa böyle olmaz diye düşünüyorum.motor yağını değiştirdikten sonra oldu gibi...
  14. E

Sizler nasıl güzel insanlarsınız

Merhaba arkadaşlar.Sabah işe giderken motorumun zinciri koptu oradaki rezidance güvenliklerinin görebileceği bi noktaya çekip yürüyerek işe gittim akşam iş çıkışı motorumu itmek için tekrar o noktaya gitim motoru aldım daha 20 metre gitmeden hemen bir spacy yanımda belirdi "abi geçmiş olsun...
  15. E

Kuba KEE 100 Zincir Dişli seti konusunda yardım

merhaba arkadaşlar bende Kuba KEE 100 cub var zincir dişli setini değiştirmem lazım ancak motorun ismiyle arattırdığımda parça çıkmıyor cub ürünleri standart sanırım.benim motor diğer cublardan biraz farklı standart parçalar uygunluk sağlarmı.mesela linkdeki ürünü almak istiyorum uyarmı sizce...
  16. E

Yağ yakan motor için yağ tavsiyesi

Arkadaşımda motoran torro 100 cub var bugün yağını degiştirelim dedik çay bardağı kadar yağ çıkmadı iyikide farkettik.şuan 15/40 elf koyduk ama aşırı olmasada duman atmaya devam ediyor.az da olsa yag yakmasını azaltabilecegimiz bir yag tavsiyeniz varmı?
  17. E

Bu Nasıl Bir Ayılıktır.Buyrun Siz Karar Verin !!!

bugün osmanbey de bir işimi hallederken bir motorcu abimiz kaldırıma motorunu çıkardı ben kenara yanaşacak diye düşünürken hoop kaldırımın ortasında kapattı kontağıçhiç bişey olmamış gibide dükkana girdi yarım saat-45 dakika sonra yine gayet rahat bir şekilde motorunu çalıştırıp yoluna devam...
  18. E

Cub zincirinden anlayan varmı ?

Arkadaşlar motorum Kuba Kee100 9500 km de zincirde gerdirme payı kalmadı ve yeni zincir almak istiyorum kaç bakla zincir almam lazım? Ayrıca dişlileri degiştirmem gereklimi? 4.vites hızımı biraz daha artırmak istiyorum sökmüşken nasıl bi dişli takmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
  19. E

Kaliteye boşamı para ödüyoruz?

Arkadaşlar geçende kuryeci biriyle muhabbet ettim honda innova kullanıyor merek edip sordum hangi yağı kullanıyorsun diye ve SEAHORSE adında bi yağ kullandıgını ve 100.000 km dir aynı yağı kullandıgını söyledi daha motorda yaptırmamış fiyatıda 1 litresi 12-15 tl civarlarında.biraz araştırma...
  20. E

Şişli civarı ninja sı çalınan oldumu?

Arkadaşlar motorumu çaldırıp dün gece buldum ve benim gibi herkes bu sevinci yaşasın istiyorum kendi motorumu ararken büyük ihtimal çalıntı olan bi ninja gördüm.yeşil siyah renkte sag tarafa yatmış motor.bomonti tarafındaki anthill in yan tarafından yukarı çıkarken sol kaldırımda günlerdir...

Yeni mesajlar