Bazı arkadaşlar gerçekten akıl sağlığını kaybetmiş gibi yorumlar yapıyorlar hiç hoş değil. Motorun nokta atışı yerini ifşa etmek, yok söverdim, yok döverdim.
Bi kendinize gelin. Neden hiç kimse benim motosikletim için böyle bir konu açmıyor? Biraz ağır olun. Ortada bir art niyet yok. Sokak ortasında yatıp kalkan eşgali belli,herkesin görebildiği bir şeyi söz konusu etmiş arkadaş,yapılan yorumlara bakın. Bu konu ilk açıldığında yorum yapacaktım, kapa çeneni otur aşağı dedim kendi kendime, fakat ipin ucu iyice kaçmış dayanamadım artık.
1- Kuyruğun altına plaka asmak yasal değil,kimse de eğilip bakmak zorunda değil. Acaba plakası var mı diye?
2- Sahibinin dükkanı olabilir, yoldan geçen adam müneccim değil ya da üzerinde sahibinin dükkanı var yazmıyor.
3- Her kazalı motosiklet çalıntı değildir, ama plakası olmayan, sanki sahibi yokmuş, terkedilmiş gibi duran bir motosiklet çalıntı imajı oluşturur,bunu da buraya yazmak erdemdir,insanlıktır.
4- Hiç bir motorun üzerinde ben çalıntı motorum yazmaz.
5- Bunu konuyu gören hırsız eli ile koymuş gibi bulur, bu konuyu görmeyen hırsız da bu motoru alıp götürür götürecek olduktan sonra.(Ne güvenlik,ne kilit ne başka bişi)
6- Her kayıp/çalıntı motosikletin ilanının bu sitede olduğunu düşünmek dar bir bakış açısı olur değil mi?
7- Şahsen birisi senin motosikletini böyle ifşa etse sövmek yerine ben ne b.k yedimde insanlar benim motosikletimin çalıntı olduğunu düşünüyor diye bi kendisini kontrol etmeli İNSAN.
8- Bu kaş çıkartmak değildir. İyi niyettir. Art niyette yazarak olmaz. Ha bu kadar yorum yapana kadar içinde bir iyi niyet taşıyorsa insan, sahibini de tanıyorsa gider ikaz eder, bak kardeşim böyle böyle motoruna sahip ol vs. der görevini yerine getirir.
9- Hiç kimse bir motosikletin sahibi değilken,gidip o motosikleti bızıklama hakkına sahip değildir. Sorup soruşturamazsın. Sen kimsin benim motosikletimi bızıklıyorsun ? Diye sorarlar adama..
Biraz akıl biraz fikir.