- Konu Yazar
8 yıl önce motora başlayan ve istanbulda aktif olarak her gün motosiklet kullanan biriyim hiç kaza yapmamıştım ta ki bu akşama kadar.işe gitmek için evden çıktım hava ufak ufak yagmur atıyor şişli abide-i hürriyet caddesinde yaklaşık 50 km hızla ilerlerken yagmur hızlandı.bu esnada karşıya geçmek isteyen 2 kişi bir anda yola dogru koştu(yagmurun etkisiyle kafaya montu çekmişler yola bakıp bakmadıgı belli degil) fren yapsam kesinlikle duramam 3-4 metre önüme atladılar yayalar yolun ortasına kadar geldi sol taraflarından rahatca geçebilirim tam hamle yaptım ama bir anda beni görünce geri dogru hamle yaptılar hafifce frene dokunmamla nylon lastik ve yağmur birleşince motor altımdan uçtu yaklaşık 10 metre kadar yüzüstü sürüklendim sogukkanlılıgımı koruyarak kontağı kapattım motoru kenara aldım.
SONUÇ:
sağ dizimde çok hafif şişlik morluk ve ağrı
sağ dirseğimde hafir bir ağrı
Motorda iyiki koruma demiri vardı hiç bir hasar almadı egzozda hafif çizik var koruma demiri resmen erimiş allah'a şükür bu kadar az hasarla atlatmam çok büyük şans.şimdi lastik bakıyorum güzel bir ders aldım.herkese kazasız sürüşler.
SONUÇ:
sağ dizimde çok hafif şişlik morluk ve ağrı
sağ dirseğimde hafir bir ağrı
Motorda iyiki koruma demiri vardı hiç bir hasar almadı egzozda hafif çizik var koruma demiri resmen erimiş allah'a şükür bu kadar az hasarla atlatmam çok büyük şans.şimdi lastik bakıyorum güzel bir ders aldım.herkese kazasız sürüşler.