Arama sonuçlarınız

1. mehmetyasin

Vizördeki çizikleri gidermenin bir yolu var mı?

aliexpress'te varsa uygun fiyata temin edebilirsin
  2. mehmetyasin

Reflektörlü yelek muhabbeti

yelek ve benzeri demis, yani diyor ki uzerine polar giyip cikma, ya da tisort giyip yola cikma, uzerinde reflektif biseyler olsun. motor montlarinda zaten reflektif bantlar, isaretler vb. oluyor, yani yonetmelik midir nedir oradaki gereksinimi karsiliyor.
  3. mehmetyasin

Reflektörlü yelek muhabbeti

yelek isi nerden cikti, kiyafetinde reflektif malzeme varsa yeterli diyor https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/08/20220816-4.htm 5) “Durum ve Nitelikleri” kısmında yer alan “Sürücüler ve taşınması halinde yolcular için, gece seyahatlerinde görünürlüklerini sağlayacak şekilde giyinecekler...
  4. mehmetyasin

Kask ve Gözlük

birader kemik çerçeve gözlük kullanıp sonra bunu kaskla nası takacam diyosun, fesupanallah :) ben de gözlük kullanıyorum, kask ile kullanmak üzere camları daha küçük ve tel çerçeveli farklı bir gözlüğüm var. İçerde vizöre de çarpmıyor, bu tarz bir gözlük yaptırıp motosiklet gözlüğü olarak...
  5. mehmetyasin

istanbul-izmir yolculugu

motorla acele bir iş yoksa otobana girmenin mantığını anlamıyorum, buralarda genelde hız yapmaya çevre yoluna çıkıyorlar hadi bir nebze anlarım da, geze geze git işte motorla seyahatin amacı ne zaten? motora binmek için bi yerlere gidiyoruz sonuçta.
  6. mehmetyasin

Uzun yol için motosiklet tavsiyesi

T7 veya türevi uzun bacaklı cihazlar ile devam ediniz.
  7. mehmetyasin

Japonya-shoei arai kask, eldiven

kask haricinde ekipman icin komine ve taichi gibi japon markalarına bakabilirsin.
  8. mehmetyasin

Navigasyon Cihazı Önerebilir misiniz

Bilgisayarı görmesi için orijinal kablosu ya da kaliteli bir kablo ile bağlamak lazım, o zaman güncellemeleri de yapar. Tomtomlarda rota çıkarıp cihaza aktarabiliyorsun, uydu gördüğü için gerçek navigasyon sonuçta.
  9. mehmetyasin

Trol başlıklarda bu hafta: BMW Gs serisini kimler kullanıyor kimler arzuluyor kimler Nefret ediyor

hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, gözlemeci gözlemeciyi gözlemecide bulurmuş :) bence malum banlı arkadaşın iki hesabı var, paso RP yapıyor, vallaha bravo. :D
  10. mehmetyasin

Yeni r1300 gs hakkında düşünceleriniz nedir ?

GS iyi motordur, dengeli ve frenleri çok iyidir. Vstrom kullanırken Ballıkpınar'da test sürüşü yapmıştım 2014 gibi galiba, iyiymiş demiştim sonraki sene ikinci el aldım bi tane. Başka motora bakmam zaten 10 senedir alışmışım. Kıssadan hisse, bu tarz makina kullanıyorsanız gs test etmeyin. 1300gs...
  11. mehmetyasin

Quick Shifther hakkında

arkadaşlar son durum nedir şimdi quickshifter iyi mi kötü mü ne yapıyoruz organize olalım artık, yoksa debriyaj çekelim mi bırakalım mı napalım öyle kaldık. virajda fren tartışmasından beri bariyerlerle akraba olduk zaten :) işin kötü yanı 660'la başlayıp binlik tartışmasına da giremedik. :(
  12. mehmetyasin

Hem Günlük Hem Kuryelik İçin Kışlık Korumalı Pantolon ve Mont (4Riders Herman 3 Pro)

pantolonu bizim arkadaş başlangıç olarak almıştı, inceledik, güzeldi giyilir. madem istanbuldasın git yerinde incele beğenirsen al, bence 4riders f/p olarak iyi. Yağmurluğunu uzun süre kullandım.
  13. mehmetyasin

Doğru lastik basıncı nasıl olmalı?

el kitabı ne diyorsa onun psi olarak 1-2 fazlasını basarım, sonuçta arka çanta kullanan 90 kg sürücüyüm, ekipmanla belki 100kg oluyorumdur. Isınma işinde de çok fark görmedim, örneğin yazın yola çıkarken 2.4 bar olan değer 2.5 olur zaten, onun için ne kadar ısındı vs fazla takılmayın. Lastik...
  14. mehmetyasin

-12 derece sürüs yapan varmı ?

Soğuktan ziyade yol koşulları problem olabilir. Mikro iklim denen hadiseyi unutmayın. Bir de sıcaklıklar yerleşim merkezlerinde ölçülüyor, dağda taşta güneş görmeyen yerlerde rüzgarda sıcaklıklar çok daha aşağı iner, kırağı çiğ buz tutar. Örnek, bir bahar ayında Ankara 5 14 meteoroloji bilgisi...
  15. mehmetyasin

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Plakada vida yasak değil, herkes ezbere aynı şeyi yazmış. Vida, yazılar okunmayacak şekilde harf ve rakam aralarında olursa muayeneden geçemiyorsunuz. Benim plakada 1 adet alyan cıvata var, üzerini de beyaza boyadım, 2 kere muayeneden geçtim. Bilginize, sonra plaka kaybediyorsunuz. :)

Yeni mesajlar