Arama sonuçlarınız

1. Metehan07-70

Vitesli sürmeyi nasıl pekiştirebilirim

Bana da tam tersi, scooter kullanmak zor geliyor. Kendi mi tam olarak motora hakim hissedemiyorum. Etrafında hiç kimde yoksa ödünç alabilecek, test sürüşü imkanı veren markaların bayilerine bir uğra istersen
  2. Metehan07-70

Motosiklet motorlarını değiştirmek?

Mevlüt (Manku) yapmıştı, gayet te güzel olmuştu. Ama bu iş sanıldığı kadar da basit bir olay değil.
  3. Metehan07-70

Çok kararsızım

Fiyat konusunda, eyvallah, eder-etmez tartışılır. Sorun motor alıp almamaksa bir şey diyemem, lakin sorun fiyat ise, paran hazırsa, hemen git al.
  4. Metehan07-70

sıfır ayarında mı yoksa temiz kullanılmış eski model mi?

Ya brader, bundan sonra bir konuda tartışmaya başlarken, ya da herkes imzasının altına bütçesini de yazsın ki, boşuna biz konuya girip sayfayı kasmayalım. :D 1290 nın yanına Tenere 700 ??? Ben konudan ayrılıyorum arkadaşlar, benim bütçe yetmiyor.
  5. Metehan07-70

Evet Abi , onun için sordum zaten ilk, neden adventure diye? Sadece biraz bozuk yollara girmek için adventure şart değil bence. Ben naked ile bile öyle yollara girdim ki, evet zor olabilir, rahatsız edici olabilir ama, amaç sadece dağ bayır gezmek değilse seçenek çoğaltılabilir demek istiyorum.
  6. Metehan07-70

Eyi hadi bakalım. Yalnız şunu diyeyim, bu kadar tecrübe ile, bir Tiger'ı, bir V strom'u , dediğin gibi bir arazide zaptedebilecek misin, ya da hakkını verebilecek misin? Nihayetinde motorun kabiliyetlerini geçtim, ağırlıkları bile (ktm hariç) büyük sorun arazide.
  7. Metehan07-70

Lan arkadaş, soluduğunuz havadan mı, yiyip içtiğinizden mi nedir yani? Adam gibi sorulan sorulara neden sulu kule sakinleri gibi cevaplar geliyor anlamıyorum. Diyecektim ki; adventure yerine işini görebilecek touring-sport touringler de var.
  8. Metehan07-70

"patlıyoduk valla" dediğiniz son olay

Konuyla çok alakalı değil belki, bir de patlamak değil de affedersiniz, s.çtık durumu yaşadım hafta sonu. Evden yaklaşık 200 km uzağa, doğası çok güzel bir yerde, hem alabalık avlayayım hem de akşam orada çadırı kurup, mangalı yakıp,bir kaç ta bira içip kafa dağıtırız diye kalktık gittik...
  9. Metehan07-70

Neden adventure? Onu bi açarsan belki başka güzel seçenekler de çıkabilir.
  10. Metehan07-70

Turbun Büyüğü Temmuzda !!!

Parası yüzünden sigaranın bırakılabileceğini düşünen varsa; ben yaklaşık 30 yıldır, ulan şu fiyat olsa içilmez diye diye hala bırakamadım.
  11. Metehan07-70

Lisede 250CC almak

Almak değil de, lisede (hatta orta sonda) motorla çok okula gittim, babamın 250 lik gara jawa ile. Ama o zamanlar, şehir küçük ve polisinden emniyet amirine herkes birbirini tanırdı neredeyse.
  12. Metehan07-70

Sizce 450mt alınır mı?

Uzun zamandır yoktun forumda dostum. Konya (yeni yolda) yolunda arada mavi bir gt görüyorum, sen misin yoksa?
  13. Metehan07-70

Sizce 450mt alınır mı?

300 olmasa da 150 nin üstü oldu. 300 ne kadar çoksa, 15-20 de o kadar az.
  14. Metehan07-70

Motorsiklette Araba Yağı Kullanabilir miyiz?

Aynı SAE değerlerini taşıyorsa da mı olmuyor? @ACT
  15. Metehan07-70

Sizce 450mt alınır mı?

Harbiden nereden nerelere geldik? 15-20 km den sonra sorun çıkaracağını düşündüğüm bir makinaya 300 bilmem kaç bin TL hayatta vermem.
  16. Metehan07-70

1.000 km’de bir yağ değişimi

Alırken öve öve bitiremediğiniz motorlara , ayda bir yağ bakımı yapmak mı? Yağ fetişi bu resmen ya! 5-6 bin km den daha az aralıklarla yağ değiştirdiğim motorum olmadı, hepsine de sorunsuz uzun km ler bindim. He, altınızda ki alet extrem bir şey olur orası ayrı; cross gibi, veya sürekli redline...
  17. Metehan07-70

Shell'den Aldığım Benzinden Sonra Motor Arıza İşareti

Sorunun yakıttan kaynaklı olduğuna nasıl karar verdin? Çok daha farklı bir sebep olabilir ışığın yanması. Sizin motorlarda nasıl bilmiyorum ama, benim en son alıp-sattığım Çinli'de, obd cihazına ihtiyaç duymadan, verdiği arıza kodu tespit edilebiliyordu. Motoru çalıştırdıktan sonra, arıza ışığı...
  18. Metehan07-70

bayramda motoruyla planı olanlar ne yapacaksınız?

Hadi bir de Ermenekli'yim de de tam olsun, ama büyük ihtimal Taşkent. Ben de memlekete giderken, özlellikle yazın, sırf o Antalya-Alanya trafiğinden bir nebze kurtulmak için, yolu uzatıp, İbradı-Akseki-Bozkır-Taşkent rotasını takip ediyorum. Ama maalesef o Kuşyuvası manzarasını kaçırıyorum.
  19. Metehan07-70

Abi bence bu sadece trafik yoğunluğu ile açıklanabilecek bir durum değil. Mesela, Burdur'a gitsem çok rahat araç kullanırım, ama Burdur'dan Antalya'ya inmiş bir araçtan uzak dururum. Bazı kesimlerde de şu var, cebine üç beş kuruş para koyup, arabasına atlayıp sahil bandına inenler, şehri satın...
  20. Metehan07-70

Gelmeyin brader be, bizi bi bizimle bırakın 😊 Şaka maka, herkes bayramda seyranda Antalya'ya akarken ben, kaçıyorum fırsatım varsa. Zaten şehir artık nüfusu kaldırmıyor, berbat bi trafiğimiz var, turizm sezonu açıldı, bir de dışarıdan gelen araçlar dahil olunca insan cinnet getirme noktasına...

Yeni mesajlar