sıfır ayarında mı yoksa temiz kullanılmış eski model mi?

arkadaşlar merhaba. her ne kadar kullanıcı adımı gazlayan adem yapsam da tam manasıyla gazlıyor sayamıyorum kendimi, istediğim motora sahip olamadığım için. ama konsepte uygun olsun diye böyle bir kullanıcı adı tercih ettim.

umarım başlık doğru yerdedir.

elimde bi scooter var onu satıp üstüne de biraz kredi çekip 400 bin civarı orta sınıf bir adventure arıyorum. bütçe ortalama 400bin civarı olacak. aslında seçenekleri belirledim ama mantığım ve aklım çelişiyor haliyle. sanırım her motorcunun yaşadığı şeyi yaşıyorum. bu arada belirtmem gerekir ki, her ne kadar mobilet üzerinde büyümüş olsam da, yarı otomatik cub sürmüş olsam da, trafik deneyimi filan olmuş olsa da maalesef A sınıfı ehliyeti alırken yalandan sürdüğüm mt07 deneyimini saymazsak (ki saymam da zaten) manuel ve de büyük cc motor tecrübem hiç yok. ama gönül bu, istiyor abicim. çünkü 250 cc ya da 390-400 cc bir motor alsam da 2 gün sonra onu da satıp bir üst modele geçmenin derdiyle uğraşacağım. hazır bir fırsatım varken gönlümde yatan aslanı alıp, bu işin sefasını sürmek istiyorum. şu acemi ama bir o kadar da heyecanlı kardeşinize bir yardımcı olsanız, he?

siz olsaydınız şu sıralayacağım şeylerden hangisini yapardınız:
- 2016 model 30bin km triumph tiger 800 xcx mi,
- 2023 ya da 2024 sıfır trk 502x mi,
- 2021 ve sonrası temiz kullanılmış 30binlerde v strom dl650 xt mi,
- sıfır ya da sıfır ayarında ktm 390 adv mi?

Not: bu arada benim gönlümde yatan aslan tiger 800 xcx :)

V Strom demeyecektin :)

Neyse gelirler birazdan...

valla tip olarak pek hoşuma giden bir model değil açıkçası. e dümdüz de motor, hiçbir özelliği de yok. ama işte bütçe meselesi hocam. yalnız geçen gün arkadaşlar konuşuyorken çok hantal olduğunu söylemişti. o yüzden biraz mesafeliyim.

sana uygun fiyata hornet 750 vereyim hocam ( =

yalnız adventure dedim hocam :))

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Burada en mantıklı 5 yıl genç suzuki olarak görünüyor. Ama Tiger'da güzel. Trk bu üçünün eline su dökemez. Ktm batık ve pahalı.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
valla tip olarak pek hoşuma giden bir model değil açıkçası. e dümdüz de motor, hiçbir özelliği de yok. ama işte bütçe meselesi hocam. yalnız geçen gün arkadaşlar konuşuyorken çok hantal olduğunu söylemişti. o yüzden biraz mesafeliyim.
Aman hocam dün bir bugün iki, düşman kazanırsın forumda :)

Burada en mantıklı 5 yıl genç suzuki olarak görünüyor. Ama Tiger'da güzel. Trk bu üçünün eline su dökemez. Ktm batık ve pahalı.
valla hocam boşuna yukarıda mantığım ve aklım çelişiyor diye boşuna demedim zaten :))) tiger cxc full+full neredeyse. ne ararsan var ama model eski. suzuki vstrom ise boş paket ama model yeni. zor bir seçim. trk'yı da işte yalandan yazdım aslında. hiçbiri olmazsa gibisinden.
ktm'nin ise o durumu açıkçası epey bir düşündürücü ve beni bu sebepten ötürü aşırı mesafeli bir konuma getirdi markaya zaten.

Yeni yenidir diye bir tabir var.
Ama öte yandan yeni trk ile 3-4 yaşında vstrom un kalite farkını malesef 5-10.000 km deneyimledikten sonra görebilirsiniz
babamın bir sözü vardır, "eskinin derdiyle uğraşıncaya kadar, yeninin borcuyla uğraş" diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

KTM bu saatten sonra Bajaj'ın rüzgarıyla yürür diyorum. Ktm 390 çok güzel ama V-strom derim.

İkidir V-strom öneriyorum, haftasonu köfteciyede gittim, ne oldu bana? :unsure:
valla hocam çok kararsız kaldım. arkadaş da 800 xcx kullanıyor o yüzden onu tavsiye ediyor. şekil olarak da donanım olarak da çok cezbetti tiger.

Aman hocam dün bir bugün iki, düşman kazanırsın forumda :)

motorcu adamdan düşman olur mu yaa :))))
herkesin motoru kendisine güzeldir.
ben de affedersin g*tü boklu çinli scooter var ama şimdilik aslanım o benim :D
nihayetinde vstrom'a da laf etmedim, edemem de haddim değil çünkü tecrübe olarak daha sıfırım.

- 2023 ya da 2024 sıfır trk 502x mi,
öncelikle bunu eleyelim, cunku ne kadar yeni de olsa, digerleri ile ayni kalitede degil

siralama bu sekilde olmali;
1- 2021 ve sonrası temiz kullanılmış 30binlerde v strom dl650 xt mi,
veya
1- sıfır ya da sıfır ayarında ktm 390 adv mi?

2- 2016 model 30bin km triumph tiger 800 xcx mi,

ben olsam vstrom alirim, hem yeni model hemde cc buyuk, uzun sure idare eder, daha guclu buyuk motor aramaya hemen gerke olmazdi

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Birde şu konuyu bir araştır, Tiger'ı yürütmek kaça mal oluyor, Suzuki'yi yürütmek kaça mal oluyor? @Punctum yüzünden o modeli anmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar