- Konu Yazar
arkadaşlar merhaba. her ne kadar kullanıcı adımı gazlayan adem yapsam da tam manasıyla gazlıyor sayamıyorum kendimi, istediğim motora sahip olamadığım için. ama konsepte uygun olsun diye böyle bir kullanıcı adı tercih ettim.
umarım başlık doğru yerdedir.
elimde bi scooter var onu satıp üstüne de biraz kredi çekip 400 bin civarı orta sınıf bir adventure arıyorum. bütçe ortalama 400bin civarı olacak. aslında seçenekleri belirledim ama mantığım ve aklım çelişiyor haliyle. sanırım her motorcunun yaşadığı şeyi yaşıyorum. bu arada belirtmem gerekir ki, her ne kadar mobilet üzerinde büyümüş olsam da, yarı otomatik cub sürmüş olsam da, trafik deneyimi filan olmuş olsa da maalesef A sınıfı ehliyeti alırken yalandan sürdüğüm mt07 deneyimini saymazsak (ki saymam da zaten) manuel ve de büyük cc motor tecrübem hiç yok. ama gönül bu, istiyor abicim. çünkü 250 cc ya da 390-400 cc bir motor alsam da 2 gün sonra onu da satıp bir üst modele geçmenin derdiyle uğraşacağım. hazır bir fırsatım varken gönlümde yatan aslanı alıp, bu işin sefasını sürmek istiyorum. şu acemi ama bir o kadar da heyecanlı kardeşinize bir yardımcı olsanız, he?
siz olsaydınız şu sıralayacağım şeylerden hangisini yapardınız:
- 2016 model 30bin km triumph tiger 800 xcx mi,
- 2023 ya da 2024 sıfır trk 502x mi,
- 2021 ve sonrası temiz kullanılmış 30binlerde v strom dl650 xt mi,
- sıfır ya da sıfır ayarında ktm 390 adv mi?
Not: bu arada benim gönlümde yatan aslan tiger 800 xcx
umarım başlık doğru yerdedir.
elimde bi scooter var onu satıp üstüne de biraz kredi çekip 400 bin civarı orta sınıf bir adventure arıyorum. bütçe ortalama 400bin civarı olacak. aslında seçenekleri belirledim ama mantığım ve aklım çelişiyor haliyle. sanırım her motorcunun yaşadığı şeyi yaşıyorum. bu arada belirtmem gerekir ki, her ne kadar mobilet üzerinde büyümüş olsam da, yarı otomatik cub sürmüş olsam da, trafik deneyimi filan olmuş olsa da maalesef A sınıfı ehliyeti alırken yalandan sürdüğüm mt07 deneyimini saymazsak (ki saymam da zaten) manuel ve de büyük cc motor tecrübem hiç yok. ama gönül bu, istiyor abicim. çünkü 250 cc ya da 390-400 cc bir motor alsam da 2 gün sonra onu da satıp bir üst modele geçmenin derdiyle uğraşacağım. hazır bir fırsatım varken gönlümde yatan aslanı alıp, bu işin sefasını sürmek istiyorum. şu acemi ama bir o kadar da heyecanlı kardeşinize bir yardımcı olsanız, he?
siz olsaydınız şu sıralayacağım şeylerden hangisini yapardınız:
- 2016 model 30bin km triumph tiger 800 xcx mi,
- 2023 ya da 2024 sıfır trk 502x mi,
- 2021 ve sonrası temiz kullanılmış 30binlerde v strom dl650 xt mi,
- sıfır ya da sıfır ayarında ktm 390 adv mi?
Not: bu arada benim gönlümde yatan aslan tiger 800 xcx