Motosiklet motorlarını değiştirmek?

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Örnekler extreme olabilir, diyelim ki Mt 25 motoru var elimde veya R1 motoru ben bunu kafama göre başka bı motora takabilir miyim? Mesela varadero motorunu bı dragstara takabilir miyim? Evet komplike evet maliyetli belki ama sadece Cg türünde olabiliyo aklıma takıldı, olabilitesi var mı yani bu tip bı motor ameliyatının?

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Kurum çıkması yada hacizli motosikletler buldum satılık onların motorlarıyla oynamayı düşünüyorum, belki 2 sene sürer bilmiyorum ama ufak bir oyuncak gibi olursa neden olmasın dedim 😁

Motosikleti
CB650R
yapılamaz diye bir şey yok ama tek silindir bir modele 2 silindir yada aynı şekilde 2 silindir olan bir modele 4 silindir olursa mauyene vb durumunda sıkıntı olur

Onun haricinde şasenin taşıyıp taşıyamayacağı da bir muallak

Benim bildiğim nispeten uyumlu swaplar şunlar
TNT250 - MT07
NK400 - MT07
Honda Monkey - MT07 (şase uzatarak)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Şuna eminim ki, gün gelecek bu forum üyelerinden biri tekerleği icat edecek! 🤗

Örnekler extreme olabilir, diyelim ki Mt 25 motoru var elimde veya R1 motoru ben bunu kafama göre başka bı motora takabilir miyim? Mesela varadero motorunu bı dragstara takabilir miyim? Evet komplike evet maliyetli belki ama sadece Cg türünde olabiliyo aklıma takıldı, olabilitesi var mı yani bu tip bı motor ameliyatının?
Şasi ye motoru taşıyacak gerekli desteği sağlarsan yaparsın

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Geçen gün belgeselde vardı. Amerikada plaka takıp geçiyormuşsun, ama avrupa kıtasında illaki tadilat ve muayene gerekiyormuş.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yapılamaz diye bir şey yok ama tek silindir bir modele 2 silindir yada aynı şekilde 2 silindir olan bir modele 4 silindir olursa mauyene vb durumunda sıkıntı olur

Onun haricinde şasenin taşıyıp taşıyamayacağı da bir muallak

Benim bildiğim nispeten uyumlu swaplar şunlar
TNT250 - MT07
NK400 - MT07
Honda Monkey - MT07 (şase uzatarak)
Yine forum üyelerimizden bir arkadaş da Aprilia Pegaso'ya Cp2 takmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar