Arama sonuçlarınız

1. B

BRANDA NASIL TEMİZLENİR ?

Arkadaşlar branda nasıl temizlenir 7 aydır kullanıyorum.Hiç bir yerde net bilgi bulamadım.Şuan çok kötü bir durumda çamur vs.Makinede yıkanmaz dediler
  2. B

BAJAJ RS 200 VS HONDA CBR 125 ZAMANI GELDİ

Evet arkadaşlar 4 yıllık ss özlemim sona eriyor.Başta ikinci el değil 0 alacağımı size söylemem lazım yani motorlar bir aksilik çıkmadığı sürece hangisi olursa olsun 0 olacak inşallah.Rs 200 mavi rengine hasta oldum bu arada.Evet gel gelelim sadede alacağım motorda -Sağlamlık=Çok önemli yarı...
  3. B

TVS SORUNSALI

Arkadaşlar bir sorum var 2015 0 apachelerin hala durması.Tvs 200 çıkmaması,Apache 2017 modellerin bulunmaması bunların hepsi Tvs Türkiye'yle ilgili yani getiren firmayla ilgili bir sorunun olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
  4. B

ACEMİ İÇİN PULSAR İLK VİTESLİ MOTOR

Herkese merhaba 8000 bin tl gibi bir bütçem var cbr 125 düşünüyordum fiyatlar fırladı gitti sonra pulsar 200 ns listeme ekledim maşallah her sokak başında görüyorum size sormak istediğim şey ilk vitesli motor için uygun mudur acemi hatasını affeder mi ?
  5. B

NASIL KORUSAM KOYACAK KAPALI YERİM YOK

Herkese merhaba cbr 125 almayı düşünüyorum yaklaşık 500 tl gibi bir bütçem var açık otoparkta kalacak ama öyle pek güvenli değil hangi marka Nasıl birşey almam lazım motoru korumak için ? Hem zincir hem disk kilidi düşünüyorum
  6. B

HANGİ MARKA MODEL ALAYIM

Herkese merhaba mont için 300 tl gibi bir bütçem var bu fiyat içinde hangi marka ve model önerebilirsiniz ? Tavsiyeye ihtiyacım var
  7. B

Hangisini alayım ?

Herkese merhaba forumda yeniyim Honda cb 125 e 2015 model 2 binde mi alsam yoksa ybr 125 2013 9 binde mi ? Acemiyim fiyat olarak aynı ama birbirinden farklı özellikleri var tavsiye verecek arkadaşlara ihtiyacım var

Yeni mesajlar