- Konu Yazar
Evet arkadaşlar 4 yıllık ss özlemim sona eriyor.Başta ikinci el değil 0 alacağımı size söylemem lazım yani motorlar bir aksilik çıkmadığı sürece hangisi olursa olsun 0 olacak inşallah.Rs 200 mavi rengine hasta oldum bu arada.Evet gel gelelim sadede alacağım motorda
-Sağlamlık=Çok önemli yarı yolda bırakmaması lazım.
(Honda kendini kanıtladı ve kanıtlamış bir marka cbr 125 ile birlikle)
(Bajaj rs200 de akü harici soğukta çalışmama sorunundan başka büyük bir sorunla karşılaşmadım)
-İkinci el
(Honda'nın daha bir oturmuş piyasası var rs de oluşmuş bir piyasası var ama Honda daha iyi gibi)
Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum ama hayat şartları belli olmaz o yüzden ikinci elde çok önemli,çok zarar etmeden satmam lazım
Takıldığım nokta ikisi sağlamlık ve ikinci el ve tabi en önemlisini atlıyordum ABS Rs de ABS var hayat kurtarıcı bir etgen olduğunu düşünüyorum.
Hepsini okuyup yardım edecek biri,bir Babacan çıkarsa sevinirim.
-Sağlamlık=Çok önemli yarı yolda bırakmaması lazım.
(Honda kendini kanıtladı ve kanıtlamış bir marka cbr 125 ile birlikle)
(Bajaj rs200 de akü harici soğukta çalışmama sorunundan başka büyük bir sorunla karşılaşmadım)
-İkinci el
(Honda'nın daha bir oturmuş piyasası var rs de oluşmuş bir piyasası var ama Honda daha iyi gibi)
Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum ama hayat şartları belli olmaz o yüzden ikinci elde çok önemli,çok zarar etmeden satmam lazım
Takıldığım nokta ikisi sağlamlık ve ikinci el ve tabi en önemlisini atlıyordum ABS Rs de ABS var hayat kurtarıcı bir etgen olduğunu düşünüyorum.
Hepsini okuyup yardım edecek biri,bir Babacan çıkarsa sevinirim.