NASIL KORUSAM KOYACAK KAPALI YERİM YOK

Herkese merhaba cbr 125 almayı düşünüyorum yaklaşık 500 tl gibi bir bütçem var açık otoparkta kalacak ama öyle pek güvenli değil hangi marka Nasıl birşey almam lazım motoru korumak için ? Hem zincir hem disk kilidi düşünüyorum

Eve yakın otopark araştır kapalı olsun mümkünse ve iyi bir anlaşma yapmaya çalış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kapali otopark yada garaj olmadan motosiklet alinmaz, kimse soylemedimi bunu sana? Heleki buyuk sehirlerde.
Once yer bakilir sonra motosiklet.

Seninkisi biraz girecek delik bulmadan gidip kaput almaya benzemis :queen:

Maalesef yakınlarda garaj yok bizim sitenin açık otoparkında kalacak ama Nasıl siteyse elini kolunu sallayan geliyor alarmlı disk kilidi zincir branda düşünüyorum ne kadar çok çaydırılıcık o kadar iyi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

10 dakka yürüme mesafesinde depo var bana ait en kötü Oraya koyarım diye düşünüyorum 2-3 basamak varda yapacak birşey yok

Kardeşim sakın bu motoru dışarda bırakma..Bir şekilde mutlaka götürürler..

Depo dediğin yerle ilgili bir çözüm geliştir ve mutlaka kapalı kilitli bir yere bırak.. Mutlaka!!!

Sonra çok üzülürsün...

DKN

otoparka kilitlemen daha doğru olur ayrıca alarm da taktırabilirsin

depo dediğim yerle ilgili birşeyler yapmayı düşünüyorum bir şekilde ,diğer türlü hemen odamın balkonundan gözüken bir yer var gps taktırmayı düşünüyorum Türkcell'den sesi fazla olan bir alarm biliyor musunuz ? Birde hangi marka Kilit alayım 500 tl ayırabilirim

Alarmlı disk kilidi. Ve sabit bir objeye zincir ile bağlanmalı.
Ama esas branda mutlaka olmalı. Her sürüşten sonra egzoz aşırı sıcak değilse kapatın mutlaka. Hiç bir zamanda üşenmeyin

Herkese cevapları için çok teşekkür ederim kilit + alarmlı disk kilidi + branda almayı düşünüyorum belki motorada taktırabilirim alarmı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SPY 1000 M MOTOSİKLET ALARMI

SECURAGE DİSK KİLİDİ 10MM

Şu iki ürünü tavsiye ederim.
Ben geçen hafta N11'den ikisini 120 tlye aldım memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar