Arama sonuçlarınız

1. whitedeamon

Hafif Ticari Panelvan

Arkadaşlar soracağım soruyu anca esnaf yada işi bilen arkadaşlarımız cevaplayabilir büyük ihtimal.Transporter, transit gibi araçlar zaten alıyor ama hafif ticari araçların içinde naked,ss gibi motorları dik olarak alabilecek hangi araçlar var. Eski kasa doblo maxi panelvanlar almıyor 2011,2013...
  2. whitedeamon

Böyle şeyler yapmayın!

Her durum kendi çözümünü yaratır.Biliyorum çoğu zaman konuşmayla birşeyler çözülebileceğine inandığınız için sert tepkiler veriyorsunuz ama trafikte şiddete özür dilemeyle geri yanıt almazsınız.Şiddet gösteren genelde şifdet görür.Yapmayın abi bazen boşverip yoluna gitmekte lazım.1 saat sonra...
  3. whitedeamon

Yurtdışından alışveriş devrı bitti.

Cumhurbaşkanı karariyla yurt disindan siparis edilen ürünlere ek gümrük vergisigetirildi. Yurt disi hizli kargo alisveris limiti 150 Euro'dan 30Euro'ya düsürüldu. Avrupa Birligi nden gelen kargolarda vergi %18'den %30'a yükseltildi. AB disi ülkelerden gelen kargolarda ise vergi %30'dan %60'a...
  4. whitedeamon

Rks yanıltıcı reklam mı yapıyor?

Fiyat listelerindekideki fiyatlar üzerinden hiçbir bayii 12 taksit yapmıyor.Peşin fiyatına Vade farkı yok diye reklam giriyorlar lakin peşin fiyat farklı taksitli fiyatı farklı ürünler satılıyor.Siz aradaki fiyat farkını kabul edip taksit yaptırmaya niyetlenseniz bile belli bir miktar peşinat...
  5. whitedeamon

Rks ltr 125(Qj ltr125)

Arkadaşlar başlıktaki motoru alıp kullanan var mı?Video inceleme 1,2 adet video var başkada şu motor hakkında internette bilgi yok.Normalde tvs Jüpiter 125 düşünüyordum.Bagaj,yakıt ve jant çapından ötürü lakin diğer markalar taksit kampanyaları olsun, fiyat kampanyaları yaparken tvs ortada...
  6. whitedeamon

Arabada uyuma tekniği 💤

Arkadaşlar araç seyir halindeyken ve park halindeyken arka koltuk ön koltuk fark etmeksizin uyuyabilmenin bir tekniği var mı? Ben arabada uyuyamayanlardanım.Normalde çok sıkıntı değildi bu benim için lakin şuan bitirmekte olduğumuz 2022 senesinde çok uzun saatler binek otomobilde yolculuk...
  7. whitedeamon

Asker’de mesleğiniz neydi ?

Askerde mesleğiniz neydi ve nasıl o mesleğe seçildiğinizin hikayesini anlatın a dostlar. Extra ilginç askerlik anılanınızda paylaşabilirsiniz.
  8. whitedeamon

İngilizler Yasta!!!

Bir devir kapandı sevgili dostlar.Kraliçe öldü.
  9. whitedeamon

Kanuni mati 125

Arkadaşlar bu motoru kullanana var mı?Varsa deneyinlerinizi paylaşabilir misiniz? Gördüğüm kadarıyla kurye’ler falan çok kullanıyor. Vardır ya bir söylenti kurye’ler sakat motor kullanmaz.Kuryenin kullandığı motorlar, modeller alınır diye.Sanırım bu kadar tercih edildiyse vardır bir sebebi.
  10. whitedeamon

F/P Motosikletler

Merhaba sevgili mt sakinleri. Şuan piyasada tarz fark etmeksizin hem yakıt hemde satın alma, servis, yedek parça konusunda aklınıza gelen motosikletleri yazar mısınız?Tabi detay verirseniz daha iyi olur. Uzun zamandır maddiyat kaygısıyla motor alamadım.Sattığımıda yok parasına satmış gibi...
  11. whitedeamon

Yazlık ekipman favorilerini V2021

Bu yaz diğerlerinden de sıcak geçiyor alalım yorumları
  12. whitedeamon

Uzun zamandır gördüğüm en haklı serzeniş

https://youtu.be/YozsWTZkzMo Motomania'dan Gökhan abi bence güzel bir video çekmiş. Üzülerek söylüyorum ki Selçuk hakkında söylenenlere her kelimesine katılıyorum. Canlı yayında milletin sen altın elbiseli adamın yerini aldın dediklerinde üstüne basa basa bu misyonu kendisinin üstlendiğini...
  13. whitedeamon

Yamaha SP-07

Yamaha bey cp2 moturunan ne yapıyorsunuz.
  14. whitedeamon

Motosiklet.Net Apaçileri V. 2021

Evet dostlar en apaçi anılarınızı alalım bakalım. Kimlerin kimlerin ne yaramazlıkları var. Kimler bu forumda kuzu postuna bürünmüş kurt. Dökülün...
  15. whitedeamon

Alım Satım hikayeleriniz V. 2021

Sevgili dostlar. Dökülün bakalım :D
  16. whitedeamon

Fiyat tahminleri v. 2021/2022

Evet arkadaşlar alalım tahminleri. Benim R25 için top noktam 65 bin tl'cik. Mt09 için 130 bin TL R1 içinse 293 bin TL diyorum. Tüm markalara sallamak serbest buyurun.
  17. whitedeamon

Çiğköfte acı diye dövmüş

https://www.google.com/amp/s/m.takvim.com.tr/yasam/2021/02/28/afyonkarahisarda-bir-musteri-cig-kofte-acili-oldugu-gerekcesiyle-is-yeri-calisanini-dovdu/amp Normalde haber paylaşmam ama burada ilginç olan şey şikayet edildiğinde döven şahsın savunmasının alkollüydüm olması. Herşeyin Bi bahanesi...
  18. whitedeamon

Günlük hayatta kullandığınız ekipmanlar V.2021

Evet dostlar günlük neler kullanıyorsunuz. Benim olmazsa olmazım ve birçok insanında aynı cep telefonum. 2.sırada kulaklığı her işimi genelde motorla gördüğüm için kasım eldivenim.Cüzdanım olmazsa olmaz yine malum benim ben olduğumu ibraz edecek herşey orada 😂Gelmedi devamı aklıma geldikçe...
  19. whitedeamon

Motosiklet.Net ahalisinin otomobilleri V. 2021

Forum sakinleri canımız kanımız motosiklet'lerimiz baş tacımız. Peki hangi arabayı kullanıyorsunuz. Tercih sebebiniz nelerdir?Artıları eksileri nelerdir?
  20. whitedeamon

Ekipmana ne kadar bütçe ayırıyorsunuz V. 2021

Evet arkadaşlar şükürler olsun. Foruma giriş yapabildim. Tarayıcıda otomatik kayıtlı olan şifrem ve beni hatırla butonunu aktif olmasına rağmen bir şekilde çıkış olmuş. Bende şifremi hatırlayamadım. Ne zamandır giremedim. Şimdi diyeceksiniz kolay basit yolu var şifreyi yenile direk diye. İşte...