Rks ltr 125(Qj ltr125)

Arkadaşlar başlıktaki motoru alıp kullanan var mı?Video inceleme 1,2 adet video var başkada şu motor hakkında internette bilgi yok.Normalde tvs Jüpiter 125 düşünüyordum.Bagaj,yakıt ve jant çapından ötürü lakin diğer markalar taksit kampanyaları olsun, fiyat kampanyaları yaparken tvs ortada hiçbir sebep yokken zamlayıp duruyor.Bu motor gözüme çarptı.Özellikle de beygir gücü nedeniyle dikkatimi çekti.Lakin iddia edilen güç gerçekten var mı bu motorda kullanıcı yorumu arıyorum.Çünkü bu fiyata hemde 12 taksit vade farkı olmadan çanta ve ön cam üstünde geliyor.Bana çok alınır motor gibi geldi.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Ltryi bir kac ay önce bir arkadasıma aldık arada sürme imkanım oldu gercekten fp olarak muthis bir alet. Bence tek soru isareti her çinlide olan yedek parça sıkıntısı. Kendimde çinli kullanıyorum bunu göze alabilirsen fiyatına göre muhtesem alet.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Ben aldım haziran başında. 1300km oldu. 100 kmde ort 2.5 lt yakıyor. Ekranda top speed 125, 115 120 sürekli seyir edilebiliyor. Şehir içi biniyorum, şileye de gititm geldim. Üsküdardan artçlılı arnavuktöye de gittim. Bu paraya alınabilecek en mantıklı skuter bence.

3256km olmuş alalı sıfır sıkıntı dün Gebze - kadıköy yaptım Kadıköy trafiğinde sürekli dur kalk yaparak sürdüm sürekli artçılı 99.8 km yapmışım 102₺ yaktı 2,250 lt tam bir fiyat performans canavarı alın aldırın

Arkadaşlar peki gerçekten gücü fark ettiriyor mu 15 beygir olduğunu.İki erkek binerse selesi çok küçük gelir mi?

direkt qj'nin kendi ismiyle sattığı vps ve ltm modellerini de incele bence donanım olarak daha iyiler

Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum.Bayiiler taksitleri belli bir miktar peşinat almadan yapmıyor.Bunu ilk bayiiye sorduğumda o bayiinin satış politikası böyle diye düşünmüştüm.Fırsatçılık yapıyor sanmıştım.Birkaç ayrı bayiiden de aynı şekilde peşinat istenildiğini öğrendim sebep olarakta ÖTV masrafları vb. giderler için denildi.Ayrıca vade farksız taksit deniliyor ama taksitli fiyat farklı peşin fiyat farklı.Bu işin doğrusu bu mudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar