Arama sonuçlarınız

1. L

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Merhaba yeni iş yerim evime 70km uzaklıkta günlük git gel yapmayı düşünüyorum. Şehirler arası yolda kullanacağım, yormayacak ve çok yakmayacak bir motor arıyorum. Ayrıca dayanıklı ve çok km yapınca da değer kaybı fazla olmamalı. Fiyatlardan ve yol virajlı/yokuşlu diyebileceğim için 250cc alayım...
  2. L

Motosiklet nakliyesi fiyatları

1000km bir mesafeye 50cc scooterimi götürmem lazım, son zamanlarda fiyat alan hiç oldu mu? Lojistik firmaları mı daha uygun olur yada otobüse mi vermek mantıklı
  3. L

Kawasaki yetkili servis olmadan sıfır satış

Merhaba Kayinbiraderim ninja 400 alacakmış, gezinirken bi ilana denk geldik. Sıfır motor satıyor fakat plakasız. İlk tescili bizim üzerimize yapacakmış. Distribütör değil ama kendi ithal ettiğini söylüyor. Bu tip durumlarla karşılaşan oldu mu? Pek dolandirilacak gibi düşünmüyoruz fakat soralım...
  4. L

Altın elbiseli adam ducati monster

Merhaba arkadaşlar, altın elbiseli adamın sonunda hipster roleplayi yaptığı videosunu bulamıyorum. Kanalından kaldırılmış yada ben bulamadım. Ducati monster tanıtımı gibi hatırlıyorum ama yanlış da olabilir
  5. L

Bedelli bekleyen var mi?

Önce Başbakan sonrada yardımcısı olumlu açıklamalar yaptı, yakın gibi görünüyor, tabi seçim için oltaya getirmeye çalışmıyorlarsa. Biz yaptık siz de yapıncılar için; yapmasaydın kardeşim.
  6. L

Kredi kartı borcunu erteleme

Tesadüfen biseye denk geldim buraya yazayım ihtiyacı olan varsa diye. Garanti bankasının bi kredi kartını kullanıyorum ayin 20sinde hesap kesimi oluyordu. 15 inde maaş alıp hemen yatırmak için bi önceki haftaya aldım hesap kesim tarihini. Girip ödemeye çalışırken birde baktım hesap kesimi...
  7. L

Sİgortadan hasar tamiri ve tramer hakkında

yüzde 80 bizim hatamız olan bi kaza yaptık. Diğer araçta biraz hasar var ve sigorta ödesin istiyoruz. Expertiz gelip kazada kusur oranlarını belirleyecek dedi servis. Diğer araçta 1000₺ hasar varsa 800unu bizim sigorta ödedi diğer araçta 1000₺ hasar kaydı mi görünür? Yoksa 800 mu? İkinci ve...
  8. L

Yarasa pisliği temizleme

Arabamın üzerine ishal bir kaç yarasa pislemiş öylece kurumuş, boyaya zarar vermiş midir ne yapılabilir
  9. L

Araç tavsiyesi

Motordaşlarimizin fikrini alayım dedim. Günlük toplam 70km civarı işe git-gel yapıyorum. Biraz inişli çıkışlı asfalt bi yol. Yıllık 30 bini geçiyorum. Bir araç tavsiyesine ihtiyacım var. En önemli kriter yakıt. 2. Kriter yaklaşık 60 bin binip satınca 2. Elde zarar etmemesi. Performans kaygım...
  10. L

Alet takımı önerisi

Teknikler Evde ufak tefek tamirat işlerini ve motor araba bakımlarını vs kendim hallediyorum. Çoğu zaman elimdeki aletler eksik kalıyor. Bir alet çantası almayı düşünüyorum tavsiyeye ihtiyacım var. Daha çok marka tavsiyesi. Allen takımı İngiliz anahtarı seti pense tornavidalar ve somun takımı...
  11. L

Srebrenitsa için motorla bosna etkinliği

İHH tarafından düzenlenen bir organizasyona denk geldim. Siyasi kimlik, din, ırk ayrımı göz etmeden, sebepsiz yere öldürülen 10 bin sivil adına farkındalık oluşturmak için bir motorsiklet etkinliği düzenlenecekmiş. Ayrıntılar linkte https://www.ihh.org.tr/haber/srebrenitsa-icin-yola-cik
  12. L

Racing Motosiklet ve vücut geliştirme sporu ilişkisi

Dikkatinizi muhakkak çekiyordur. Her spor salonunun önünde içinde bir litrelik makine. Hemen her litrelik süren arkadaşta da bir kol kası merakı. Üstelik bu arkadaşlar kaslarını göstermek için midir nedir kask taksa bile asla mont giymezler. Psikolojik temeli hakkında görüşlerinizi merak...
  13. L

Termos tavsiyesi

Genelde günübirlik veya iki günlük kamplı gezilere çıkıyoruz ve daha ziyade doğa ile başbaşa oluyoruz gezilerimizde. En fazla ihtiyaç duyduğumuz şey de sıcak çay oluyor dolayısıyla 😊 Ocakla demlikle yola çıkmak zor olduğundan 24 saat civarı sıcak su tutabilen bir termos tavsiyesine ihtiyacım var...
  14. L

Gidona sıkışan çelik dübel

Merhabalar. Elcik korumalarını değiştirirken eski korumanın çelik dübeli (sıkı tutsun diye çevresine tırtıklı bahçe hortumu koymuştum) gidonun borusunun içinde sıkıştı. Yeni Elcik korumanın dübel ini takamıyorum. Bu dübeli sıkıştığı yerden nasıl çıkarabilirim?
  15. L

68' model bmw r50/2 almayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar, yaklaşık 2 yıldır motor kullanıyorum ve teknik konularda neredeyse sıfır bilgiye sahibim. Karşı komşum olan yaşlıca(85) bi amcada 68 model bmw r50/2 motorsiklet var. Üstelik çok çok az kullanılmış.(12bin km). Düzenli olarak ayda bir motorunu çıkarıp temizler sonra garaja geri...
  16. L

Kaza sonrası sigorta ödemeleri hakkında

Bulunduğum şehirde kendi motorsikletimin servisi bulunmuyor. Bakımlarını vs bi şekilde başka şehirden hallediyorum. Lakin eğer bir gün herhangi bir kazaya karışırsam ve motor başka yerlere gidemeyecek hale gelirse hasar tespit vs olayını nasıl halledebilirim. Karşı tarafın sigortası karşılayacak...

Yeni mesajlar