Sİgortadan hasar tamiri ve tramer hakkında

Katılım
10 Mar 2015
Mesajlar
213
yüzde 80 bizim hatamız olan bi kaza yaptık. Diğer araçta biraz hasar var ve sigorta ödesin istiyoruz. Expertiz gelip kazada kusur oranlarını belirleyecek dedi servis. Diğer araçta 1000₺ hasar varsa 800unu bizim sigorta ödedi diğer araçta 1000₺ hasar kaydı mi görünür? Yoksa 800 mu?
İkinci ve daha önemli sorun da bizim araçta hasar kaydı olur mu yoksa sadece çarpışma diye mi çıkar? Bizim hasarın yüzde 20sini karşılayacağı için Sigortaya yaptırmayı düşünmüyoruz ama diğer araç için expertiz mecbur gelecek. Bizim araca bakıp hasar su kadar sizinkinde derse bizim araçta da hasar kaydı görünür mü sonrasında?
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
15 Eyl 2016
Mesajlar
95
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Senin sigortan karşı tarafın hasarının %80 ini karşılayacak. Karşı tarafın hasarının geri kalan kısmını ise karşı taraf kendi cebinden karşılayacak (ustası eğer hasarı yüksek gösterip onu %100 e tamamlamazsa). Karşı tarafın tramerinde hasarın toplam bedeli kadar çıkacak yani %100. Senin aracında ise eğer kendin yaptırırsan hasar kaydı görünmeyecek diye biliyorum.
 
Katılım
22 Eyl 2009
Mesajlar
2,039
Kendin yaptırsanda yanlış hatırlamıyorsam kazaya karışmıştır diye birşey çıkıyordu.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Kas 2014
Mesajlar
3,435
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 tarafata da kaza ve hasar oranı gözükür

%kaç hasar varsa ona göre ödeme yapar sigorta

hasarın yüzdesine kadar yazar,

Knedi aracını kendin yaptırsanda hasar çıkar sbm de,
 
Katılım
31 May 2016
Mesajlar
626
Bende hasar kaydınız gözükür diye biliyorum. Çünkü sigorta sizin aracın çarpmasını konu ederek ödemeyi yapacak.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Üst