Arama sonuçlarınız

1. K

125 CC ile başlangıç için ne kadar tecrübe yapılmalı?

Bilenle bilmeyen bir olmuyor. Misal adam küçüklüğünde motoru bulmuştur bir yerden, süper kahraman sevdalısı psikolojiyle😁 Sürmüştür de sürmüştür. Şans eseri bir şey olmadı diye usta bilgisine de başvurmaz, ölümüm nasılsa bunun elinden olacak diye gezer durur. Milyon kilometre yapsa ben o adamı...
  2. K

Motosiklet Alacağım Tavsiye Verin Lütfen :)

Kuryelik yapacağım. İliğini kemiğini sömüreceğim. Çok övüyorlar bilemiyorum. Aslında en garanti dio görünüyor. Gideyim de dio alayım bari.
  3. K

Büyük motorlar ile dar alanda manevra nasıl yapılır

Herkes kendi acemiliğini unutur, çünkü o an kendine konsantre değidir, dışarıya verdiği izlenimi bilmez bile. Herkes bu yollardan geçti. Madem eğitim şansın yok, bu konu hakkında bir sürü video var. Zafer Akçay, Mehmet Çetin, By Seçkin sürücü kursu, Adventure istanbul( Aralarındaki sohbeti değil...
  4. K

Merhaba

Vlogger, severiz😁 Girişte yazdıklarınız biraz racing esintisi getirdi, tam çıkıyordum, ilgilendiğim yerden olduğunuzu gördüm. Kanal ne, hemen bakayım.😊 Motorla gezmek gezmelerin en güzeli olsa gerek. Üç yıldır içerik takipçisi birkaç gündür motor sürücü adayıyım. İnşallah bir gün bana da gezmek...
  5. K

Motosiklet Alacağım Tavsiye Verin Lütfen :)

Sen nereden bakıyorsun? Benim baktığım dashler 99 TL görünüyor. (Ben de 125 cc bakıyorum hâlâ işin içinden çıkamadım🤣🤣) Gümrüktü, tescildi derken dağılıyorum da dağılıyorum.😜)
  6. K

Büyük motorlar ile dar alanda manevra nasıl yapılır

Senin yaşadığın durumun nedeni motorun gaz ve debriyaj kavramasına alışmamış olman, bir de yeniliğin verdiği tedirginlik. Beynin "ben bunu nasıl taşıyacağım? "diye soruyor. Burada yapılacak iki şey var. Ekipmanlarını sağlam seç, botun varsa onu giy git ve pratik yapmayı bırakma. Bugün ben de a2...
  7. K

GÜMRÜK VERGİSİ MOTOSİKLET

Hâlâ anlaşamadık sanki😄 Benimki fikir değil soru🤣 Yarın millet zamdan etkilenip alınabilir modellere yönelirse bu alınabilir modellerin parçasını bulmak kolaylaşırken zamdan önce alınan motorlarınkini bulmak zorlaşmaz mı? Misal hondaya uyumlu diye sen motoru aldın. E hondanın scooterları bu...
  8. K

İlginç olmuş seninki biraz. Zam girmeden aldın diyelim, iki gün sonra herkes alınabilir motorlara fokuslandığında sen elindeki motora yedek parçayı şimdi bulabildiğin sürede bulabilecek misin? Mesela ben bu işlere yeni giren biri olarak bunu merak ediyorum. Net bir şey yok gibi ortada şu an...
  9. K

Ab ülkeleri fabrikalarından gelenler hariç dışarıdan gelen bütün motorlar için geçerli. Örnek italyada honda üretiliyorsa nispeten rahatsın ama hindistinda üretilenlerde bu olay sözkonusu. Bunlar da çocuğunlukşa küşüç kacimli scooterlar. Hero mero hepsi içinde... Yanlışsam düzeltin. Ha...
  10. K

Keşke gençkene şu motorsiklet işine girebileydik. Tamirci, boz yapçı arkadaşlarımız olurdu, süreci okur sufle verirlerdi. Şimdi tam olarak ne olacak, gidip zam gelmeden japon alsak yarın parça bulmak da mı zorlaşacak acaba? Bu deli sorular olaya tam vakıf olamamaktan geliyor.
  11. K

🤣🤣🤣 Ulan tam da motor alıyorduk he. Sayfadaki olayı takip eden ustalar bize motor bulsun yoksa bizim hayaller iptal🤣🤣🤣 Ne alalım nereden alalım, acil kodlu😄 Bu arada konuya benim kadar fransızlar için netleştirdiğim bilgileri yazayım: Takip etmek isteyenler için, bu konuyu çömezlere tercüme...
  12. K

EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

Bazı markalar tamamen açılmış, bazılarında model model açılma varmış.
  13. K

Konu hakkında net bilgi var mı? Bu uygulanmaya başladı mı? Nette dolaşan bilgilerde yerli üretim bu duruma dahil olmayacakmış gibi anlatılıypr bir detay var mı? Yerli üretim motorlar hangileri ben hepsini çinl biliyorum. İvilini civili bilen anlatabilir mi? Tam motor alacaktık yahu!
  14. K

Kışın motor kullanmak - üşümemek - aksesuarlar

Aman diyeyim ziyaretçiler😄 Yazlık motor eldveni tek giyin ama bunu denemeyünz. Sonuçta o eldivenin eklem korumaları var, bunu denerseniz sadece sürtünmeden yırtarsınız. Parmakların erişteye dönmesini engelleyemezsiniz.
  15. K

Motor yerine de hilti alıyorsunuz, yarın yanıma gelip işe başlıyorsunuz🤣🤣🤣 Usta kırılma ama ciddiysen olmadı bu😁
  16. K

Adamın biri "iyi oldu" yazar alırsın, özellikleri de sana benziyordur aldanırsın, fiziksel ya da karakteristik bir farktan dolayı ürün sana olmaz, süreç uzar. Giden ömürden gidiyor sonuçta. Halbuki gider denersen biraz alışveriş yorar ama en azından motor dünyasından insanlar tanımış olursun...
  17. K

Giysi alırken dikkat nelere dikkat etmeliyiz?

Olmaz. Tepeden tırnağa bütün ekipmanları deneyip alman lazım. Online'da fırsat görüp denemeden alma, çok sıkıntı çekersin. Mağazada deneyip aynı ürünü online'da alabilirsin, bu da benim tarzım değil.😜 Ustalar yazmış ama benzer mesajlar tekrar tekrar yazılınca beyne daha çabuk ulaşıyor diye...
  18. K

Tamamdır. Yazlık eldiven kullanmamak gerektiği iki kere daha yazılmış ben kaçırmışım orayı. Yanlış anlaşılmasın görmedim. Süper oldu bu forum. Keşke daha önce keşfetseymişim.
  19. K

O zaman yazlık alıyorum, elcik sperlerinden takıyorum. Bir elcik ısıtma taktırırız. (Elcik ısıtmayla ilgili tecrübeniz varsa onu da alalım hocam. Oh beleş beleş🤣🤣🤣) Tecrübe gibisi yok. Sağolun. 1738767747 Bu mesajı yeni gördüm.☺ Eldiven olayında çok mağaza gezeceğiz belli oldu. Alışveriş...
  20. K

Sharp test güvenli mi? LS2 Challenger F vs Scorpion 491

Şimdi baktım, İkisinde de yok🤣🤣🤣 Benim yazdıklarım harbi sağlam olarak bilinen kasklarda var. İşte bu yüzden sana kazalara göre hareket et diyorum. Araştır. Bu zaman kaybı değil sana artı kazandırır. Ek: Zirve kasklarda bahsettiğim bu kompozit olayının da detayına bakmak lazım. Neyin...

Yeni mesajlar